InspirationUddannelse

Ansigtsmassagens metoder og formål

Ansigtsmassage har rødder i forskellige kulturer og traditioner og tjener ofte formål som afslapning, foryngelse og forbedring af hudens udseende. Kobido og japansk facelifting er specifikke former for ansigtsmassage med unikke teknikker og historier.

Kobido:

Formål: Kobido, en japansk ansigtsmassage, har formålet at forbedre hudens elasticitet, mindske rynker og fremme generel ansigtsfornyelse. Det er også designet til at styrke ansigtsmusklerne.

Historie: Kobido har rødder i det gamle Japan og blev oprindeligt udviklet af geishaerne for at bevare deres ungdommelige udseende. Den blev senere videreudviklet og formaliseret som en holistisk metode til ansigtspleje.

Japansk facelifting (Japansk Cosmo Lifting):

Formål: Japansk facelifting, også kendt som Japansk Cosmo Lifting, har lignende formål som Kobido, fokuserende på at mindske rynker, stramme huden og forbedre ansigtets konturer.

Historie: Japansk facelifting er baseret på traditionelle japanske metoder kombineret med moderne teknikker. Det integrerer elementer fra akupressur, lymfedrænage og muskelstimulering for at skabe en omfattende tilgang til ansigtspleje.

Begge praksisser har historiske rødder og er blevet tilpasset og forfinet gennem årene for at imødekomme moderne behov for ansigtspleje og velvære. De søger at tilbyde mere end blot æstetisk forbedring ved at omfatte aspekter af afslapning og energiudbalancering.

På Tengbjerg Massørskole kan kursisten lære Ansigtsmassage er den 3 dobbelte Danmarksmester Rita Murauskiene. 

På kurset læres Ansigtsmassage bestående af en kombination af fysiurgisk massage, ansigtszoneterapi, lymfe drænage, ansigtsbehandlinger samt opstramning af muskelmasse via massageteknikker. Behandlingen vil efterlade huden mere glat og løfter ansigtet altså mindsker tegn på aldring. Med behandlingen opnås en opstramning af huden, der kan siges at være et naturligt ansigtsløft helt uden brug af botox, fillers eller andre indgreb. Næste kursus finder sted onsdag den 10. april 2024. Læs mere her.

Under denne disse linier kan du høre en Podcast om Japansk Facelifting med Karin Nikki Eriksen. Interviewet er lavet under Coronanedlukningen.

Tilmeld dig Massørnyt og få løbende spændende artikler om inspirerende metoder og modtag udfordrende quizzer, samt historier fra ind og udland.

Følg skolens Facebook side og find mere inspiration.

Følg skolens Instagram og find mere inspiration.

Følg Tengbjerg Sundhedsuddannelser på LinkedIn og find mere inspiration.

Hjælp Tengbjerg Sundhedsuddannelser med at vokse. Gennem vores mange gratis Quizzer, Artikler og Podcasts forsøger vi at hjælpe alle behandlere med at blive dygtigere. Giv os meget gerne en god anmeldes på Trustpilot og Google. På forhånd tak. Tryk på logoerne for at komme i gang.

Kære læser, du er meget velkommen til at svare på, kommentere på eller supplere artiklen med oplysninger. Brug nedenstående kommentarfelt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *