RAB Massage (vedligeholdelse kursus)

RAB Vedligeholdelsekurset i massage tages 100 % som E-learning. Kursisten kan derfor tage kurset når det passer ind i den travle hverdag.

Vi har løbende optagelse af studerende, så hvis du tilmelder dig i dag, kan du starte i morgen!

Sundhedstyrelsen og Brancheforeningerne stiller krav til vedligeholdelse af de lærte færdigheder. Dette kursus er godkendt af blandt andet Brancheforeningen for Fysiurgisk Massage og giver 12 RAB point/timer hos denne Brancheforening.

Hos os er fagligheden naturligvis i fokus og materialet er omfattende. Kurset er delt op i flere kapitler med adskillige mindre test til at tjekke op på om materialet er forstået. Kurset afsluttes med en online test.

Pris: 1500 kr.

Når du har betalt, får du tilsendt brugernavn og password i løbet af et par dage. Din adgang til skolens E-learning platform varer 2 måneder. Adgangen er kun til personligt brug og må ikke overdrages til andre. Du kan således ikke videresælge kurset. Materialet må ikke anvendes/vises i grupper og forsamlinger uden tilladelse fra skolen. Skulle det blive nødvendigt kan du forlænge adgangen for kr. 500,- pr. måned. Kurset kræver at kursisten har internetadgang og power point på sin computer. 

Kurset formål er at genopfriske:

  1. Musklerne, knogler og bevægelser
  2. Repetere skolemassage og massageteori
  3. Inspirere kursisterne med nye massagegreb og metoder

Når kursisten har gennemført kurset tilsendes et diplom med de nødvendige oplysninger om kurset. 

Tilmelding kan ske ved at udfylde nedenstående online tilmelding eller ved at kontakte skoleleder Jeppe Tengbjerg, Tlf: 20 21 21 98 eller på info@tengbjerg.dk

OBS! kursisterne skal være opmærksomme på at de forskellige brancheforeninger kan have forskellige regler mht. Elearning, derfor tager skolen udgangspunkt i Sundhedsstyrelsens retningslinjer.

Tengbjerg Massørskole