Freestyle Massagekursus

Tengbjerg Massørskole tilbyder i samarbejde med Med den prisvindende Massør Kinga Jenei fra Ungarn et kursus i Freestyle Massageteknikker.

Sted: Professionshøjskolen Absalon, Troensevej 8, 4700 Næstved. 

Datoer: Mandag den 15. januar 2024 og Onsdag den 17. januar 2024, kl. 18.00-22.00 begge dage. 

Pris: 2000 kr. Der gives 10 RAB point af Brancheforeningen for Fysiurgisk Massage

Kursusbeskrivelse: Freestyle massageteknikkerne fokuserer på vigtigheden af ​​fleksibilitet og afspændthed (især i Ryggen og i Benene) Massagemetoderne er en række sammensatte massagegreb, udstrækninger og ledrotationer med formål at udspænde muskler, sener og bindevæv. Teknikkerne dækker alle større og mindre muskelgrupper. Undervisningen vil foregå på engelsk.

På kurset fordyber vi os i massagens fysiologiske egenskaber og reaktioner på behandling, så det bliver lettere at vælge de rigtige teknikker i fremtiden. Med denne baggrund kan du som behandler skræddersy din fremgangsmåde til den enkelte klients problemer og samtidig gøre det til en yderst behagelig behandling at modtage.

Underviser og udvikler: Kinga Jenei har pt. vundet 10 internationale medaljer for hendes unikke behandlingsmetoder i lande som Rumænien, Serbien, Grækenland og Peru. Hun er udpeget som både Dommer og Ambassadør for det international massageforbund (IMA). I nedenstående video kan kursisterne se mange af de greb som læres på kurset.

Navn
Adresse
PostnrBy
Telefon
Email