Kursus til Stolemassør

Sted: Professionshøjskolen Absalon, Troensevej 8, Næstved, Sjælland.

Undervisere: Massør Jeppe Tengbjerg og Danmarksmester i Massage  2019 og 2020 Rita Murauskiene.

Pris 3000 kr.

Kurset giver 30 RAB point hos blandt andet Brancheforeningen for Fysiurgisk Massage, DAKOBE og Dansk Behandlerforbund.

Dage (kl. 18-22):

Mandag den 16. august 2021 (Fysiurgisk StoleMassage)

Mandag den 23. august 2021 (Fysiurgisk StoleMassage)

Mandag den 30. august 2021 (Shiatsu StoleMassage)

Mandag den 13. september 2021 (Shiatsu StoleMassage)

+ frivillig projekt til World Wellness Weekenden (18-19. september 2021) 

(Kurset afholdes igen til januar/februar 2022)

Kursusbeskrivelse af skolens kursus til StoleMassør (30 lektioner): Kurset er delt op i 2 dage hvor der læres at gives fysiurgisk massage på stol efterfulgt af 2 dage hvor man lærer den klassiske shiatsu inspireret Stolemassage. Herudover skal kursisten udvikle og fremlægge en stolemassage ved World Wellness Weekend (Sommer/efterårshold) eller DM i Massage (vinter/forårshold). Følg med på hjemmesiden eller på www.dmimassage.dk 

Den klassiske shiatsu inspireret Stolemassage er særdeles velegnet til firmamassage, da det er nemt og hurtigt, da kunden ikke behøver at tage tøjet af, og blive fedtet ind i olie som ved almindelig massage. 

I den fysiurgisk stolemassage indlæres også triggerpunkter og andre behandlingsteknikker der er velegnet til denne behandlingsform.

Det vil være muligt at vælge kun den ene behandlingsmetode (f.eks. shiatsu dagene). Ring og hør om prisen.

En typisk stolemassage vare mellem 20-30 minutter.

Når man skal have firmakunder er det en fordel at kunne tilbyde både briks- og stolemassage alt efter hvad der passer det enkelte firma bedst. Samtidig er det som massør en fordel at kunne begge dele, da det giver en mere alsidig hverdag og man belaster sin krop mindre.

Der må påregnes hjemmearbejde og minimum 5 supervisions behandlinger, en mindre del af uddannelsen vil foregå som elearning.

Tilmelding kan ske ved at udfylde nedenstående formular eller ved at kontakte skoleleder Jeppe Tengbjerg, Tlf: 20 21 21 98 eller på info@tengbjerg.dk