Body shaping / Lymfedrænage - Tengbjerg Massørskole

Body shaping / Lymfedrænage

Body shaping / lymfedrænage er ikke kun en behagelig og stimulerende massage til dine klienter men med denne massagemetode vil du være i stand til at give en mere effektiv massage hvis din klient har problemer med væskeophobninger i kroppen eller gerne vil have bedre kropsformer.

Ergonomi og godt træ-massage værktøjer vil øge sikkerheden og mindsker de klassiske skader en massør ofte lider af. Behandlingen er helt ny i Danmark, men vokser hurtigt i hele verden på grund af dens positive effekter til kunder og behandlere. 

Hvad er Body shaping / lymfedrænage massage?

Body shaping / lymfedrænage massage kan gives som en helkropsmassage der kan bruges både stimulerende til krop og problemløsning orienteret massage.

Body shaping / lymfedrænage er på grund af sin drænende effekt en behandling som er ideel for sportsfolk og kvinder især ved tilstedeværelse af cellulitis. Massagen når dybt ind under huden, hvilken aktiverer de indre celler og derfor er metoden særlig effektiv til forskelige problemstillinger.

Massagens funktioner:

 • Stimulerer lymfesystemet.
 • Bindevævs stimulation mod ødemer, strækmærker og ar.
 • Styrker hudens fedt-fugtbalance.
 • Eliminerer toksiner.
 • Nedbryder cellulitis.
 • Former kroppen og reducerer kropsvolumen.
 • Forbrænder fedtet.
 • Mod dyb tørhed og kollagen stimulation.
 • Strammer muskeltonus og kroppen.

Til massagen kan bruges mandelolie eller sesamolie som gør huden afslappet og giver en silkeblød, kompakt og et strålende udseende.

Tilføj Body shaping / lymfedrænage massage til dine behandlinger og giv dine klienter en nye oplevelse.

Er du allerede massør kan du benytte metoden som et supplement til dine behandlinger, men den kan ligeledes benyttes til velværebehandlinger i wellness regi.

Kursusdetaljer 

I løbet af dette kursus lærer du, hvordan du udfører en professionel Body shaping / lymfedrænage behandling.

Du lærer, hvordan du:

 • Forbereder behandlingsområdet.
 • Forbereder klienten til behandling.
 • Udfører en Body shaping / lymfedrænage massage.
 • Ergonomisk arbejder rigtigt.  
 • Passer på træ massage værktøj.

Du vil også lære om:

 • Historien og filosofien bag Body shaping / lymfedrænage massagen.
 • Fordelene ved behandlingen.
 • Kontraindikationer og kontrahandlinger.
 • Efterpleje. 

Kursusdage: Lørdag den 26. oktober (kl. 09-15) (Næste kursus kommer mandag den den 17. marts 2025 (Kl. 09-15).

Pris: 1500 kr.

I dette kursus skal kursisten købe sig eget udstyr i forvejen og medbringe til undervisning (ca. pris 1400 kr). Pakken indeholder 6 stykker værktøj. (Mere info kontakt Rita Murauskiene). Undervisningsdias finder du her.

Adresse: Professionshøjskolen Absalon, Troensevej 8, 4700 Næstved.

Har du spørgsmål vedrørende kurset, er du meget velkommen til at kontakte kursusansvarlig Rita Murauskiene på Tlf: 52 65 16 68. Eller send en mail med navn, tlf. nr. og spørgsmål på ritamurauskiene@gmail.com.

Kurset tilbydes også løbende henover året som Privat kursus, som afholdes efter aftale. (Kontakt skolen)

Kurset koster 2000 kr. (ved 1 tilmeldt) ca. 4 timer.

Kurset koster 1250 kr. (ved minimum 2 tilmeldte) ca. 5 timer.

Kurset giver 6 RAB point hos blandt andet Brancheforeningen for Fysiurgisk Massage.

Undervisningen foregår hos underviseren i Sakskøbing. Undervisningen kan også finde sted i København efter aftale med underviseren (V/minimum 4 deltagere).

Underviser: Rita Murauskiene (Bronzevinder ved DM i Massage 2018, Guld i 2019-20-21 og Sølvvinder til VM i 2021 i kategorien Stolemassage)

Alle kursister modtager diplom efter gennemført kursus. Se lidt af undervisningen her.

Har du set vores anmeldelser?

Jeg har deltaget i IMA World massage Champs siden 2017, det er et must i juni-kalenderen hvert år. Besøg eller konkurrere!! København er også en fantastisk storbyferie.
Tereze BelkovaTereze Belkova
19:06 24 Apr 24
En fremragende skole, hvor du ikke kun kan lære forskellige massageteknikker, men også forbedre dine færdigheder. Et sted, der samler massageprofessionelle fra hele verden ved at arrangere VM i massage i Danmark.
Michael PedersenMichael Pedersen
21:24 05 Mar 24
Kæmpe stor ros for at afholde dm i massage 2024.Varm atmosfære, god energi og super godt tilrettelagt.En skole der brænder for at give eleverne, den bedst mulige uddannelse.Kan kun på det varmeste anbefale skolen.
Carsten AnderslundCarsten Anderslund
20:12 05 Mar 24
Carl NewburyCarl Newbury
11:28 29 Feb 24
Jeg har deltaget i Jeppes arrangementer i København siden 2017. VM i Massage er højdepunktet i mit års netværk med massageterapeuter fra hele verden. Godt gået Jeppe
csacco4csacco4
08:12 10 Feb 24
Indholdet var meget godt, og det samme var læreren. Kurserne er godt udført, meget godt forklaret med en god support. Jeg kan bare varmt anbefale til alle, der ønsker at udvide deres viden.
Maria FilatovaMaria Filatova
14:28 09 Feb 24
Et godt stykke arbejde er gjort for at promovere og udvikle massagekunst rundt om i verden! tak skal du have
Constantin RomanConstantin Roman
02:30 07 Jan 24
Jeg mødte Jeppe Tengbjerg for første gang ved det første World Massage Championship i 2017. Siden da har vi krydset veje mange gange, i forskellige samarbejder relateret til massageverdenen: internationale konkurrencer, danske konkurrencer, kurser, workshops, seminarer, masterclasses mv. . Her var Jeppe skaberen, arrangøren eller i det mindste var han en væsentlig faktor i dannelsen af disse værdifulde platforme for uddannelse, inspiration og promovering, for alle dem, der er involveret i massageverdenen, både som massageudbydere og som massageforbrugere.Jeppe har ydet et kæmpe bidrag til at fremme massageværdier i Danmark og verden. Der kunne siges meget om dette bidrag og om hans egenskaber som professionel og som person. Måske allervigtigst er, at Jeppe Tengbjerg er en inspiration og et forbillede. Han samler flittigt viden og erfaringer, hvorfra han skaber en kilde til ny viden og erfaring til andre og giver den videre.I dag er der allerede mange mennesker i verden, som har nydt godt af det kolossale arbejde, Jeppe konstant udfører. Jeppe er for mig et eksempel på flid, vedholdenhed og engagement.Jeg synes, at Jeppe Tengbjerg er et navn, der allerede er trådt ind i massagens historie.Vil du vide mere om Jeppes arbejde, så følg ham tæt på alle digitale kanaler, hvor han har publiceret talrige artikler og relevante materialer.Hvis du er en massageterapeut interesseret i at blive endnu bedre, så deltag i konkurrencer eller uddannelser promoveret af Jeppe Tengbjerg.Drømmer du om at blive massør, så kontakt Jeppe Tengbjerg.
Rasmus BirkvigRasmus Birkvig
15:06 03 Nov 23
Super godt forløb hos Jeppe & Co. Kan kun varmt anbefale Tengbjerg Massørskolemvh Rasmus
Camilla RingCamilla Ring
11:57 03 Nov 23
Har taget flere både uddannelser og kurser hos Jeppe og har kun godt at sige om det. Jeg har været rigtig tilfreds og bruger hver dag, al min tillærte viden i min klinik ✨
Anne BreinbergAnne Breinberg
10:06 22 Sep 23
God skole med et bredt spektrum af sundhedsuddannelser - både enkeltstående og overbyggende.Jeg har tidligere taget massøruddannelsen og hvad dertil hører og er pt. i gang med zoneterapiuddannelsen.
js_loader

Tengbjerg Massørskole

Uddannelser til Massør, Zoneterapeut og Akupunktør  

Genveje

Kontakt

Certifikater