MasterClass i Massage 2024/25 - Tengbjerg Massørskole

MasterClass i Massage 2024/25

masterclassMasterClass i Massage 2024/25 er en uddannelse som ikke kun skal give massageterapeuten nogle nye redskaber, men skal også give indsigt og kompetencer på andre planer. F.eks. teoretisk og historisk.

Optagelseskrav: Uddannet 660 timers massør

MasterClass A

Kursusbeskrivelse (140 lektioner)

5 weekender + 40 timers fordybelse (udarbejdelse af projekt til fremlæggelse)

9-10. november 2024: Thai Yoga Massage Modul 1

23-24. november 2024: Thai Yoga Massage Modul 2

4-5. januar 2025: Thai Yoga Massage Modul 3

1-2. marts 2025: Deep Tissue Massagekursus med Verdensmesterne i Massage 2018 Konstantina Makri + Deltagelse i Danmarksmesterskaberne i Massage 

28-29. juni 2025: Deltagelse ved VM i Massage (fremlæggelse af Masterprojekt for Internationale eksperter)

Pris: 8.000 kr.

Undervisere: Jeppe Tengbjerg, Andrea Putrino, Kinga Jenei, Konstantina Makri. Dele af denne Masterclass bliver undervist af Internationale undervisere, godkendte og anbefalet af The International Massage Association.

Tilmelding til MasterClass i Massage 2024/25 kan ske ved at udfylde nedenstående formular eller ved at kontakte skoleleder Jeppe Tengbjerg, Tlf: 20 21 21 98 eller på info@tengbjerg.dk

MasterClass B

Kursusbeskrivelse (140 lektioner)

100 lektioner og 40 timers fordybelse (udarbejdelse af projekt til fremlæggelse). Masterclass B er en række mindre/større moduler som kan tages i forskellige rækkefølger.

Modul 1: StoleMassage (kan tages 2 gange om året)

Modul 2: Cupping og Gua Sha (kan tages 1 gang om året)

Modul 3: Avanceret udstrækningsteknikker (kan tages 2 gange om året)

Modul 4: Hot Stone Massage (afholdes privat hos underviseren efter aftale)

Modul 5: Bambus Massage (afholdes privat hos underviseren efter aftale)

Modul 6: MFR og Massage med tørre greb (kan tages to gange om året)

Modul 7: DM i Massage. Deltagelse i Danmarksmesterskaberne i massage i Næstved (fremlæggelse af Masterprojekt for danske eksperter).

Modul 8: VM i Massage (fremlæggelse af Masterprojekt for Internationale eksperter)

Pris: 13.000 kr.

Tilmelding til MasterClass i Massage 2024/25 kan ske ved at udfylde nedenstående formular eller ved at kontakte skoleleder Jeppe Tengbjerg, Tlf: 20 21 21 98 eller på info@tengbjerg.dk

The educations are internationally approved by IAMA

Har du set vores anmeldelser?

Michael PedersenMichael Pedersen
21:24 05 Mar 24
Kæmpe stor ros for at afholde dm i massage 2024.Varm atmosfære, god energi og super godt tilrettelagt.En skole der brænder for at give eleverne, den bedst mulige uddannelse.Kan kun på det varmeste anbefale skolen.
Carsten AnderslundCarsten Anderslund
20:12 05 Mar 24
Carl NewburyCarl Newbury
11:28 29 Feb 24
Jeg har deltaget i Jeppes arrangementer i København siden 2017. VM i Massage er højdepunktet i mit års netværk med massageterapeuter fra hele verden. Godt gået Jeppe
csacco4csacco4
08:12 10 Feb 24
Indholdet var meget godt, og det samme var læreren. Kurserne er godt udført, meget godt forklaret med en god support. Jeg kan bare varmt anbefale til alle, der ønsker at udvide deres viden.
Maria FilatovaMaria Filatova
14:28 09 Feb 24
Et godt stykke arbejde er gjort for at promovere og udvikle massagekunst rundt om i verden! tak skal du have
Constantin RomanConstantin Roman
02:30 07 Jan 24
Jeg mødte Jeppe Tengbjerg for første gang ved det første World Massage Championship i 2017. Siden da har vi krydset veje mange gange, i forskellige samarbejder relateret til massageverdenen: internationale konkurrencer, danske konkurrencer, kurser, workshops, seminarer, masterclasses mv. . Her var Jeppe skaberen, arrangøren eller i det mindste var han en væsentlig faktor i dannelsen af disse værdifulde platforme for uddannelse, inspiration og promovering, for alle dem, der er involveret i massageverdenen, både som massageudbydere og som massageforbrugere.Jeppe har ydet et kæmpe bidrag til at fremme massageværdier i Danmark og verden. Der kunne siges meget om dette bidrag og om hans egenskaber som professionel og som person. Måske allervigtigst er, at Jeppe Tengbjerg er en inspiration og et forbillede. Han samler flittigt viden og erfaringer, hvorfra han skaber en kilde til ny viden og erfaring til andre og giver den videre.I dag er der allerede mange mennesker i verden, som har nydt godt af det kolossale arbejde, Jeppe konstant udfører. Jeppe er for mig et eksempel på flid, vedholdenhed og engagement.Jeg synes, at Jeppe Tengbjerg er et navn, der allerede er trådt ind i massagens historie.Vil du vide mere om Jeppes arbejde, så følg ham tæt på alle digitale kanaler, hvor han har publiceret talrige artikler og relevante materialer.Hvis du er en massageterapeut interesseret i at blive endnu bedre, så deltag i konkurrencer eller uddannelser promoveret af Jeppe Tengbjerg.Drømmer du om at blive massør, så kontakt Jeppe Tengbjerg.
Rasmus BirkvigRasmus Birkvig
15:06 03 Nov 23
Super godt forløb hos Jeppe & Co. Kan kun varmt anbefale Tengbjerg Massørskolemvh Rasmus
Camilla RingCamilla Ring
11:57 03 Nov 23
Har taget flere både uddannelser og kurser hos Jeppe og har kun godt at sige om det. Jeg har været rigtig tilfreds og bruger hver dag, al min tillærte viden i min klinik ✨
Anne BreinbergAnne Breinberg
10:06 22 Sep 23
God skole med et bredt spektrum af sundhedsuddannelser - både enkeltstående og overbyggende.Jeg har tidligere taget massøruddannelsen og hvad dertil hører og er pt. i gang med zoneterapiuddannelsen.
js_loader

Tengbjerg Massørskole

Uddannelser til Massør, Zoneterapeut og Akupunktør  

Genveje

Kontakt

Certifikater