Skolens danske undervisere

Jeppe Tengbjerg: Skoleleder. Underviser i anatomi, fysiologi, massage og akupunktur, zoneterapi, psykologi. Er desuden dommer/jurymedlem ved de engelske, franske og russiske mesterskaber i massage, samt Europamesterskaberne i Massage. Jeppe har modtaget priser i lande som Grækenland, Rumænien og er kommet i Hall of Fame i World Massage Festival (USA). Har undervist på Tengbjerg Sundhedsuddannelser siden 2001.

Inger Olsen: Massør, akupunktør og zoneterapeut. Underviser i zoneterapi og akupunktur. Uddannet folkeskolelærer. Har undervist på Tengbjerg Sundhedsuddannelser siden 2016.

Andrea Putrino: Massør. Underviser i Thai yoga massage. (Uddannet Thai Massage instruktør i Thailand). Dommer ved VM i massage 2017 og 2018. Uddannet folkeskolelærer. Har undervist på Tengbjerg Sundhedsuddannelser siden 2016.

Niklas Teistness: Fysioterapeut, Akupunktør og Fitnessinstruktør. Underviser i skadesterapi, samt fasciefrigørelse (MFR), avanceret udstrækningsteknik og muskelenergiteknik (MET). Har undervist i mange år i eget fitnesscenter. Har undervist på Tengbjerg Sundhedsuddannelser siden 2021.

Karoline Mejer: Fysioterapeut. Underviser i anatomi/fysiologi/patologi og massage. Har undervist på Tengbjerg Sundhedsuddannelser siden 2021.

Susanne Henrichsen: Akupunktør og Tui Na Massør. Underviser i Tui Na massage. Har undervist på Tengbjerg Sundhedsuddannelser siden 2018.

Morten Jensen: Massør. Underviser i Shiatsu. Desuden ansat på Bosei Idrætshøjskole som underviser. Har undervist på Tengbjerg Sundhedsuddannelser siden 2017.

Rita Murauskiene: Massør. Dansk Mester i Massage 2019. Underviser i Bambusmassage og stolemassage. Tilmeldt IMA underviserkursus. Har undervist på Tengbjerg Sundhedsuddannelser siden 2018.

Bo Stentoft Jensen: Akupunktør. Underviser i Cupping og Gua Sha. Har undervist på Tengbjerg Sundhedsuddannelser siden 2014.

Torben Blenstrup: Fysioterapeut. Underviser i Kinesio Taping. Har undervist på Tengbjerg Sundhedsuddannelser siden 2018.

Jonas Beknes: RAB-Massør og Webmaster, underviser Klinikdrift, markedsføring og E-learning. Har undervist på Tengbjerg Sundhedsuddannelser siden 2006.

Maj Brandstrup: RAB-Massør og akupunktør. Underviser i Hot Stone massage, Cupping og akupunktur. Dommer ved DM i massage 2016 og 2017. Har undervist på Tengbjerg Sundhedsuddannelser siden 2012.

Emilie Mott: Fysioterapeut. Underviser i fasciefrigørelse (MFR), avanceret udstrækningsteknik og muskelenergiteknik (MET). Har undervist på Tengbjerg Sundhedsuddannelser siden 2020

Janne Birkedal: Massør, zoneterapeut, Fitness instruktør og jurist. Underviser i massage og i Hot stone/Wavestone. DM bronzevinder i 2016 i massage og DM vinder i stolemassage 2017. Har undervist på Tengbjerg Sundhedsuddannelser siden 2006.

Michael Bager: Massør og erhvervschef. Underviser i psykologi, klinikdrift og klinikvejledning. Har undervist på Tengbjerg Sundhedsuddannelser siden 2017. 

Skolens internationale undervisere

Alle nedenstående undervisere er udnævnt som “Approved Teacher” af  The International Massage Association og har enten undervist på Tengbjerg Massørskole ved fysisk undervisning, online undervisning eller deltaget i skolens Webinare eller et seminare. Enkelte har været med til at udvikle skolens pensum. 

 • Alexis Brua, Frankrig, Specialist i Freestyle massage Facebook
 • Christina Blei-Amatdoelrasit, Holland, Specialist i Stolemassage Facebook
 • Andrey Syrchenko, Rusland, Specialist i Spa massageteknikker Facebook
 • Motoc Iulian, Rumænien, Specialist i Fysiurgisk massage Facebook
 • Elena Bondarenko, Rusland, Specialist i Ansigtsmassage Facebook
 • Jean-Guy De Gabriac, Frankrig/Belgien, Specialist i Spa massage Facebook
 • Jidapha Wilkinson, UK, Specialist i Wellness-, Thai og Stolemassage Facebook
 • Konstandina Makri, Grækenland, Specialist i Fysiurgisk massage Facebook
 • Ryan Hoyme, USA, Specialist Fysiurgisk massage samt i eLearning og marketing  Facebook
 • Susan Findlay, UK, Specialist i Sportsmassage Facebook
 • Vaida Borkertiene, Litauen, Specialist i Fysiurgisk massage Facebook
 • Maria Filatova, Rusland, Specialist i Maketing og god Service Facebook
 • Thippawan Noree, Quatar, Specialist i Fysiurgisk massage og Thai massage Facebook
 • Mario de Sousa, UK/Portugal, Specialist i Shiatsu og Stolemassage Facebook