Skolens danske undervisere - Tengbjerg Massørskole

Skolens danske undervisere

Jeppe Tengbjerg: Skoleleder. Underviser i anatomi, fysiologi, massage, akupressur og akupunktur, zoneterapi, psykologi. Er desuden dommer/jurymedlem ved de engelske, Litauiske og russiske mesterskaber i massage, samt Europamesterskaberne i Massage. Jeppe har modtaget priser i lande som Schweitz, Grækenland, Rumænien og er kommet i Hall of Fame i World Massage Festival (USA). Har undervist på Tengbjerg Sundhedsuddannelser siden 2001. Lær mere om Jeppe Tengbjerg og skolens udvikling gennem årene her.

Inger Olsen: Massør, akupunktør og zoneterapeut. Underviser i zoneterapi og akupunktur. Uddannet folkeskolelærer. Har undervist på Tengbjerg Sundhedsuddannelser siden 2016.

Andrea Putrino: Massør. Underviser i Thai yoga massage. (Uddannet Thai Massage instruktør i Thailand). Dommer ved VM i massage 2017, 2018, 2019 og 2021. Uddannet folkeskolelærer. Har undervist på Tengbjerg Sundhedsuddannelser siden 2016.

Niklas Teistness: Fysioterapeut, Akupunktør og Fitnessinstruktør. Underviser i skadesterapi, samt fasciefrigørelse (MFR), avanceret udstrækningsteknik og muskelenergiteknik (MET). Har undervist i mange år i eget fitnesscenter. Har undervist på Tengbjerg Sundhedsuddannelser siden 2021.

Susanne Henrichsen: Akupunktør og Tui Na Massør. Underviser i Tui Na massage. Har undervist på Tengbjerg Sundhedsuddannelser siden 2018.

Rita Murauskiene: Massør. Dansk Mester i Massage 2019. Underviser i Bambusmassage og stolemassage. Tilmeldt IMA underviserkursus. Har undervist på Tengbjerg Sundhedsuddannelser siden 2018.

Bo Stentoft Jensen: Akupunktør. Underviser i Cupping og Gua Sha. Har undervist på Tengbjerg Sundhedsuddannelser siden 2014.

Jonas Beknes: RAB-Massør og Webmaster, underviser Klinikdrift, markedsføring og E-learning. Har undervist på Tengbjerg Sundhedsuddannelser siden 2006.

Maj Brandstrup: RAB-Massør og akupunktør. Underviser i akupunktur. Dommer ved DM i massage 2016 og 2017. Har undervist på Tengbjerg Sundhedsuddannelser siden 2012.

Janne Birkedal: Massør, zoneterapeut, Fitness instruktør og jurist. Underviser i massage og i Hot stone/Wavestone. DM bronzevinder i 2016 i massage og DM vinder i stolemassage 2017. Har undervist på Tengbjerg Sundhedsuddannelser siden 2006.

Skolens internationale undervisere

Alle nedenstående undervisere er udnævnt som “Approved Teacher” af  The International Massage Association og har enten undervist på Tengbjerg Massørskole ved fysisk undervisning, online undervisning eller deltaget i skolens Webinare eller et seminare. Enkelte har været med til at udvikle skolens pensum. 

 • Alexis Brua, Frankrig, Specialist i Freestyle massage Facebook
 • Christina Blei-Amatdoelrasit, Holland, Specialist i Stolemassage Facebook
 • Andrey Syrchenko, Rusland, Specialist i Spa massageteknikker Facebook
 • Motoc Iulian, Rumænien, Specialist i Fysiurgisk massage Facebook
 • Elena Bondarenko, Rusland, Specialist i Ansigtsmassage Facebook
 • Jean-Guy De Gabriac, Frankrig/Belgien, Specialist i Spa massage Facebook
 • Jidapha Wilkinson, UK, Specialist i Wellness-, Thai og Stolemassage Facebook
 • Konstandina Makri, Grækenland, Specialist i Fysiurgisk massage Facebook
 • Ryan Hoyme, USA, Specialist Fysiurgisk massage samt i eLearning og marketing  Facebook
 • Susan Findlay, UK, Specialist i Sportsmassage Facebook
 • Vaida Borkertiene, Litauen, Specialist i Fysiurgisk massage Facebook
 • Maria Filatova, Rusland, Specialist i Maketing og god Service Facebook
 • Thippawan Noree, Quatar, Specialist i Fysiurgisk massage og Thai massage Facebook
 • Mario de Sousa, UK/Portugal, Specialist i Shiatsu og Stolemassage Facebook
 • Kinga Jenei, Hungary, specialized in Chair massage and Freestyle Massage LinkedIn

Har du set vores anmeldelser?

Jeg har deltaget i IMA World massage Champs siden 2017, det er et must i juni-kalenderen hvert år. Besøg eller konkurrere!! København er også en fantastisk storbyferie.
Tereze BelkovaTereze Belkova
19:06 24 Apr 24
En fremragende skole, hvor du ikke kun kan lære forskellige massageteknikker, men også forbedre dine færdigheder. Et sted, der samler massageprofessionelle fra hele verden ved at arrangere VM i massage i Danmark.
Michael PedersenMichael Pedersen
21:24 05 Mar 24
Kæmpe stor ros for at afholde dm i massage 2024.Varm atmosfære, god energi og super godt tilrettelagt.En skole der brænder for at give eleverne, den bedst mulige uddannelse.Kan kun på det varmeste anbefale skolen.
Carsten AnderslundCarsten Anderslund
20:12 05 Mar 24
Carl NewburyCarl Newbury
11:28 29 Feb 24
Jeg har deltaget i Jeppes arrangementer i København siden 2017. VM i Massage er højdepunktet i mit års netværk med massageterapeuter fra hele verden. Godt gået Jeppe
csacco4csacco4
08:12 10 Feb 24
Indholdet var meget godt, og det samme var læreren. Kurserne er godt udført, meget godt forklaret med en god support. Jeg kan bare varmt anbefale til alle, der ønsker at udvide deres viden.
Maria FilatovaMaria Filatova
14:28 09 Feb 24
Et godt stykke arbejde er gjort for at promovere og udvikle massagekunst rundt om i verden! tak skal du have
Constantin RomanConstantin Roman
02:30 07 Jan 24
Jeg mødte Jeppe Tengbjerg for første gang ved det første World Massage Championship i 2017. Siden da har vi krydset veje mange gange, i forskellige samarbejder relateret til massageverdenen: internationale konkurrencer, danske konkurrencer, kurser, workshops, seminarer, masterclasses mv. . Her var Jeppe skaberen, arrangøren eller i det mindste var han en væsentlig faktor i dannelsen af disse værdifulde platforme for uddannelse, inspiration og promovering, for alle dem, der er involveret i massageverdenen, både som massageudbydere og som massageforbrugere.Jeppe har ydet et kæmpe bidrag til at fremme massageværdier i Danmark og verden. Der kunne siges meget om dette bidrag og om hans egenskaber som professionel og som person. Måske allervigtigst er, at Jeppe Tengbjerg er en inspiration og et forbillede. Han samler flittigt viden og erfaringer, hvorfra han skaber en kilde til ny viden og erfaring til andre og giver den videre.I dag er der allerede mange mennesker i verden, som har nydt godt af det kolossale arbejde, Jeppe konstant udfører. Jeppe er for mig et eksempel på flid, vedholdenhed og engagement.Jeg synes, at Jeppe Tengbjerg er et navn, der allerede er trådt ind i massagens historie.Vil du vide mere om Jeppes arbejde, så følg ham tæt på alle digitale kanaler, hvor han har publiceret talrige artikler og relevante materialer.Hvis du er en massageterapeut interesseret i at blive endnu bedre, så deltag i konkurrencer eller uddannelser promoveret af Jeppe Tengbjerg.Drømmer du om at blive massør, så kontakt Jeppe Tengbjerg.
Rasmus BirkvigRasmus Birkvig
15:06 03 Nov 23
Super godt forløb hos Jeppe & Co. Kan kun varmt anbefale Tengbjerg Massørskolemvh Rasmus
Camilla RingCamilla Ring
11:57 03 Nov 23
Har taget flere både uddannelser og kurser hos Jeppe og har kun godt at sige om det. Jeg har været rigtig tilfreds og bruger hver dag, al min tillærte viden i min klinik ✨
Anne BreinbergAnne Breinberg
10:06 22 Sep 23
God skole med et bredt spektrum af sundhedsuddannelser - både enkeltstående og overbyggende.Jeg har tidligere taget massøruddannelsen og hvad dertil hører og er pt. i gang med zoneterapiuddannelsen.
js_loader

Tengbjerg Massørskole

Uddannelser til Massør, Zoneterapeut og Akupunktør  

Genveje

Kontakt

Certifikater