Massageuddannelsen - Tengbjerg Massørskole

Massageuddannelsen

Kursusoplysninger:

Kursusstart: Onsdag den 14. august 2024.

Varighed: Ca. 5 måneder.

Opstart: Medio januar og august hvert år.

Forudsætninger: Ingen forudgående uddannelse eller erfaringer.

Pris: 11.500 kr. (Inkl. Materialer). Tilmelding er bindende.

Undervisningsdag: Onsdage (kl.18.00 – 22.00) Der skal påregnes 20 supervisionstimer. + 2 træningsweekender.

Undervisnings adresse: Professionshøjskolen Absalon, Troensevej 8 i Næstved på Sjælland.

Antal lektioner: 100 massagelektioner og 30 anatomi/fysiologi/sygdomslærelektioner. Der skal også påregnes 20 supervisionstimer i massage.

Eksamen: Massageuddannelsen afsluttes med skriftlige eksamener i anatomi, fysiologi og sygdomslære, samt en praktisk eksamen i massage.

Diplom: Efter bestået eksamen udstedes et massørdiplom.

Efter endt uddannelse kan du starte din egen virksomhed.

Massageuddannelsen er branchegodkendt og består af en teoretisk og en praktisk del. 

I den teoretiske del arbejdes der med:

Anatomi (se mere her)
Fysiologi (se mere her)
Sygdomslære (se mere her)

I denne del af uddannelsen må eleverne sætte tid af til lektier og hjemmeopgaver. De første 10 uger er næsten udelukkende teoretisk, for at ruste den enkelte elev til en bedre forståelse for massagen og dens teknikker. Elearning vil indgå som en mindre del f den teoretiske undervisning.  

I den praktiske del arbejdes der med:

Fysiurgisk massage (se mere her)
Sportsmassage (se mere her)
Arbejdsstillinger (se mere her)
Afdækning af klienter (se mere her)
Patientpsykologi (se mere her)

Desuden introduceres eleverne for triggerpunkter, akupressur, udstrækning af patienter, kulde/varmebehandlinger og andre komplementære  kropsterapibehandlinger. Denne del af uddannelsen, kræver at eleven arbejder med massagen og behandlingsteknikkerne hjemme.

Derudover skal eleverne ud og massere andre professionelle massørere/behandlere for at blive evalueret i massageevnerne.

Det forventes at kursisterne har Dropbox og Power point på deres computer. En mindre del af uddannelsen vil foregår som Elearning. Find lektieplan/kursusprogram her.

Om massage
Massage er en af de mest anvendte behandlingsmetoder i Danmark.
Bearbejdelsen af kroppens muskler gennem massage stimulerer og medvirker til at udrense og fjerne kroppens affaldsstoffer. En stor del af befolkningen lider f.eks. af myoser, spændinger, rygsmerter og hovedpine. I langt de fleste tilfælde kan disse géner blive kraftigt reduceret og evt. helt fjernes med effektiv massage.

Der bliver større og større behov for massører. Heraf åbner langt de fleste egen klinik, men der er også stor efterspørgsel på massører i sportsklubber, virksomheder, fitness-centre og hoteller.

Skolen har i samarbejde med Brancheforeningen for Fysiurgisk Massage (BFM) lavet en stor landsdækkende undersøgelse om massagebehovet og kvaliteten i Danmark. Skolen har herefter tilrettelagt uddannelsen ud fra den nuværende og fremtidige efterspørgsel på Massage.

Interesserede er meget velkomne til at besøge skolen på undervisningsdagene efter aftale!

Har du set vores anmeldelser?

Jeg har deltaget i IMA World massage Champs siden 2017, det er et must i juni-kalenderen hvert år. Besøg eller konkurrere!! København er også en fantastisk storbyferie.
Tereze BelkovaTereze Belkova
19:06 24 Apr 24
En fremragende skole, hvor du ikke kun kan lære forskellige massageteknikker, men også forbedre dine færdigheder. Et sted, der samler massageprofessionelle fra hele verden ved at arrangere VM i massage i Danmark.
Michael PedersenMichael Pedersen
21:24 05 Mar 24
Kæmpe stor ros for at afholde dm i massage 2024.Varm atmosfære, god energi og super godt tilrettelagt.En skole der brænder for at give eleverne, den bedst mulige uddannelse.Kan kun på det varmeste anbefale skolen.
Carsten AnderslundCarsten Anderslund
20:12 05 Mar 24
Carl NewburyCarl Newbury
11:28 29 Feb 24
Jeg har deltaget i Jeppes arrangementer i København siden 2017. VM i Massage er højdepunktet i mit års netværk med massageterapeuter fra hele verden. Godt gået Jeppe
csacco4csacco4
08:12 10 Feb 24
Indholdet var meget godt, og det samme var læreren. Kurserne er godt udført, meget godt forklaret med en god support. Jeg kan bare varmt anbefale til alle, der ønsker at udvide deres viden.
Maria FilatovaMaria Filatova
14:28 09 Feb 24
Et godt stykke arbejde er gjort for at promovere og udvikle massagekunst rundt om i verden! tak skal du have
Constantin RomanConstantin Roman
02:30 07 Jan 24
Jeg mødte Jeppe Tengbjerg for første gang ved det første World Massage Championship i 2017. Siden da har vi krydset veje mange gange, i forskellige samarbejder relateret til massageverdenen: internationale konkurrencer, danske konkurrencer, kurser, workshops, seminarer, masterclasses mv. . Her var Jeppe skaberen, arrangøren eller i det mindste var han en væsentlig faktor i dannelsen af disse værdifulde platforme for uddannelse, inspiration og promovering, for alle dem, der er involveret i massageverdenen, både som massageudbydere og som massageforbrugere.Jeppe har ydet et kæmpe bidrag til at fremme massageværdier i Danmark og verden. Der kunne siges meget om dette bidrag og om hans egenskaber som professionel og som person. Måske allervigtigst er, at Jeppe Tengbjerg er en inspiration og et forbillede. Han samler flittigt viden og erfaringer, hvorfra han skaber en kilde til ny viden og erfaring til andre og giver den videre.I dag er der allerede mange mennesker i verden, som har nydt godt af det kolossale arbejde, Jeppe konstant udfører. Jeppe er for mig et eksempel på flid, vedholdenhed og engagement.Jeg synes, at Jeppe Tengbjerg er et navn, der allerede er trådt ind i massagens historie.Vil du vide mere om Jeppes arbejde, så følg ham tæt på alle digitale kanaler, hvor han har publiceret talrige artikler og relevante materialer.Hvis du er en massageterapeut interesseret i at blive endnu bedre, så deltag i konkurrencer eller uddannelser promoveret af Jeppe Tengbjerg.Drømmer du om at blive massør, så kontakt Jeppe Tengbjerg.
Rasmus BirkvigRasmus Birkvig
15:06 03 Nov 23
Super godt forløb hos Jeppe & Co. Kan kun varmt anbefale Tengbjerg Massørskolemvh Rasmus
Camilla RingCamilla Ring
11:57 03 Nov 23
Har taget flere både uddannelser og kurser hos Jeppe og har kun godt at sige om det. Jeg har været rigtig tilfreds og bruger hver dag, al min tillærte viden i min klinik ✨
Anne BreinbergAnne Breinberg
10:06 22 Sep 23
God skole med et bredt spektrum af sundhedsuddannelser - både enkeltstående og overbyggende.Jeg har tidligere taget massøruddannelsen og hvad dertil hører og er pt. i gang med zoneterapiuddannelsen.
js_loader

Tengbjerg Massørskole

Uddannelser til Massør, Zoneterapeut og Akupunktør  

Genveje

Kontakt

Certifikater