RAB Akupunktur (vedligeholdelse kursus)

RAB Vedligeholdelseskurset i akupunktur tages 100 % som E-learning. Kursisten kan derfor tage kurset når det passer ind i den travle hverdag.

Vi har løbende optagelse af studerende, så hvis du tilmelder dig i dag, kan du starte i morgen!

Sundhedstyrelsen og de fleste Brancheforeninger stiller krav til vedligeholdelse af de lærte færdigheder.

Hos os er fagligheden naturligvis i fokus og materialet er omfattende. Kurset er delt op i flere kapitler med adskillige mindre test til at tjekke op på om materialet er forstået. Kurset afsluttes med en online test.

Pris: 1500 kr.

Når du har betalt, får du tilsendt brugernavn og password i løbet af et par dage. Din adgang til skolens E-learning platform varer 2 måneder. Adgangen er kun til personligt brug og må ikke overdrages til andre. Du kan således ikke videresælge kurset. Materialet må ikke anvendes/vises i grupper og forsamlinger uden tilladelse fra skolen. Skulle det blive nødvendigt kan du forlænge adgangen for kr. 500,- pr. måned. Kurset kræver at kursisten har internetadgang og power point på sin computer. 

Kurset formål er at genopfriske:

  1. Meridianer og akupunkturpunkter – deres lokalisering, indikationer og anvendelse.
  2. Organernes energi – den teoretiske basis for traditionel medicin samt de indre organers energetiske opgaver og patologi.
  3. Orientalsk diagnose – traditionel kinesisk diagnostik og principper for behandling, herunder vestlig sygdomslære i relation til kinesiske ubalancer.
  4. Behandlingsteknikker – akupunktur, cupping, øreakupunktur, akupressur, shiatsu, Tui Na samt psykologisk orienteret kropsbehandling i traditionel medicin.

Når kursisten har gennemført kurset tilsendes et diplom med de nødvendige oplysninger om kurset. 

Tilmelding kan ske ved at kontakte skoleleder Jeppe Tengbjerg, Tlf: 20 21 21 98 eller på info@tengbjerg.dk

OBS! kursisterne skal være opmærksomme på at de forskellige brancheforeninger kan have forskellige regler mht. Elearning, derfor tager skolen udgangspunkt i Sundhedsstyrelsens retningslinjer.