Uddannelser - Tengbjerg Massørskole

Uddannelser

Skolens uddannelser til massør, muskelterapeut, skadesterapeut, zoneterapeut og akupunktør er kurser der hører godt sammen. Undervisningen er meget intensiv og der vil være en del hjemmearbejde.

De færdige elever vil derfor have en enestående teoretisk og praktisk erfaring så det hurtigt bliver muligt at arbejde som Massør, Akupunktør eller Zoneterapeut. 

RAB Massøruddannelse
RAB er en forkortelse for Registreret Alternativ Behandler. Titlen “Registreret Alternativ Behandler” (RAB) er en beskyttet titel, der kun må anvendes, når man som behandler opfylder en række krav til uddannelse og god klinisk praksis. Titlen er et kvalitetsstempel der markedsfører dig med en vis garanti for uddannelse og kvalitet. RAB er et resultat af et samarbejde mellem Sundhedsstyrelsen og Sundhedsministeriet.
Læs mere om RAB Massøruddannelsen her

Supervision
På alle kurser kommer eleverne ud til andre behandlere. Her vil de give den lærte behandling eller vise de lærte teknikker. Herefter bliver eleverne evalueret og vejledt i hvad der kunne gøres bedre.

Massørskolen har en database med disse evalueringssteder/personer. Eleven vælger selv hvem vedkommende vil besøge.

Denne supervision ligger ikke nødvendigvis i arbejdstiden. Mange evalueringspersoner har åbent om aften. Evalueringen er gratis.

For tiden har vi følgende uddannelser:

Massøruddannelsen med start onsdag 14. august 2024
Sportsmassøruddannelse med start  onsdag den 14. august 2024 (for begyndere) mandag den 15. april 2024 (for uddannede massører)
Muskelterapeutuddannelsen med start mandag 12. august 2024.
Skadesterapeutuddannelse med start mandag den 15. april.

Thai Yoga Massageuddannelse med start lørdag den 9. november 2024.
Akupunkturuddannelse med start mandag 26. august 2024.
Zoneterapiuddannelse med start mandag den 26. august 2024.
Sundhedsfaglig grunduddannelse (løbende start).
Master Class i Massageterapi, med start lørdag den 9. november 2024.

Uddannelser og kurser til halv pris (bruttolønsordninger) 
Der er flere og flere af vores kursister, som helt eller delvis får betalt deres kurser eller uddannelser af deres arbejdsgiver. Såfremt du ikke har denne mulighed, men er kurset eller uddannelsen relevant i forhold til dit arbejde, så er der måske mulighed for, at du selv kan købe kurset for cirka halv pris. Via en såkaldt bruttolønsordning kan din arbejdsgiver betale kurset eller uddannelsen mod at modregne dette i din bruttoløn. Det koster dermed ikke din arbejdsgiver penge, og du betaler selv, men med dine lønkroner før skat, hvilket oftest kan spare dig for det halve. Du kan læse mere herom på www.skat.dk, og du er ligeledes velkommen til at ringe til os på tlf: 20 21 21 98 hvis du vil vide mere.

Samtykkeerklæring

Når eleven tilmelder sig Tengbjerg Massørskoles uddannelser giver eleven automatisk tilladelse til at indsamle og opbevare sine data til brug for skolens arbejde med eleven. De informationer skolen har om eleven kan eleven til enhver tid få at se. Dette er ikke personfølsomme oplysninger. Eleven kan til enhver tid efter uddannelsesforløbet og hvis alle kursusafgifter er blevet betalt bede om at skolen sletter alle oplysninger. Herudover giver eleven også automatisk tilladelse til skolen må sende nyhedsbreve løbende (eleven kan til enhver tid afmelde sig nyhedsbrevet)

Efter endt uddannelse

Efter endt uddannelse tilbyder skolen løbende gratis promoveringsmateriale til gavn for kursisternes egne klinikker. Vi gør meget ud af at hjælpe nyuddannede behandlere godt i gang. Desuden tilbyder skolen en masse gratis test/prøver/artikler/film til alle, så behandlerne kan holde deres færdigheder ved lige og lære nyt selvom de ikke er kursister mere på skolen.

Samarbejdspartner

Har du set vores anmeldelser?

Michael PedersenMichael Pedersen
21:24 05 Mar 24
Kæmpe stor ros for at afholde dm i massage 2024.Varm atmosfære, god energi og super godt tilrettelagt.En skole der brænder for at give eleverne, den bedst mulige uddannelse.Kan kun på det varmeste anbefale skolen.
Carsten AnderslundCarsten Anderslund
20:12 05 Mar 24
Carl NewburyCarl Newbury
11:28 29 Feb 24
Jeg har deltaget i Jeppes arrangementer i København siden 2017. VM i Massage er højdepunktet i mit års netværk med massageterapeuter fra hele verden. Godt gået Jeppe
csacco4csacco4
08:12 10 Feb 24
Indholdet var meget godt, og det samme var læreren. Kurserne er godt udført, meget godt forklaret med en god support. Jeg kan bare varmt anbefale til alle, der ønsker at udvide deres viden.
Maria FilatovaMaria Filatova
14:28 09 Feb 24
Et godt stykke arbejde er gjort for at promovere og udvikle massagekunst rundt om i verden! tak skal du have
Constantin RomanConstantin Roman
02:30 07 Jan 24
Jeg mødte Jeppe Tengbjerg for første gang ved det første World Massage Championship i 2017. Siden da har vi krydset veje mange gange, i forskellige samarbejder relateret til massageverdenen: internationale konkurrencer, danske konkurrencer, kurser, workshops, seminarer, masterclasses mv. . Her var Jeppe skaberen, arrangøren eller i det mindste var han en væsentlig faktor i dannelsen af disse værdifulde platforme for uddannelse, inspiration og promovering, for alle dem, der er involveret i massageverdenen, både som massageudbydere og som massageforbrugere.Jeppe har ydet et kæmpe bidrag til at fremme massageværdier i Danmark og verden. Der kunne siges meget om dette bidrag og om hans egenskaber som professionel og som person. Måske allervigtigst er, at Jeppe Tengbjerg er en inspiration og et forbillede. Han samler flittigt viden og erfaringer, hvorfra han skaber en kilde til ny viden og erfaring til andre og giver den videre.I dag er der allerede mange mennesker i verden, som har nydt godt af det kolossale arbejde, Jeppe konstant udfører. Jeppe er for mig et eksempel på flid, vedholdenhed og engagement.Jeg synes, at Jeppe Tengbjerg er et navn, der allerede er trådt ind i massagens historie.Vil du vide mere om Jeppes arbejde, så følg ham tæt på alle digitale kanaler, hvor han har publiceret talrige artikler og relevante materialer.Hvis du er en massageterapeut interesseret i at blive endnu bedre, så deltag i konkurrencer eller uddannelser promoveret af Jeppe Tengbjerg.Drømmer du om at blive massør, så kontakt Jeppe Tengbjerg.
Rasmus BirkvigRasmus Birkvig
15:06 03 Nov 23
Super godt forløb hos Jeppe & Co. Kan kun varmt anbefale Tengbjerg Massørskolemvh Rasmus
Camilla RingCamilla Ring
11:57 03 Nov 23
Har taget flere både uddannelser og kurser hos Jeppe og har kun godt at sige om det. Jeg har været rigtig tilfreds og bruger hver dag, al min tillærte viden i min klinik ✨
Anne BreinbergAnne Breinberg
10:06 22 Sep 23
God skole med et bredt spektrum af sundhedsuddannelser - både enkeltstående og overbyggende.Jeg har tidligere taget massøruddannelsen og hvad dertil hører og er pt. i gang med zoneterapiuddannelsen.
js_loader

Tengbjerg Massørskole

Uddannelser til Massør, Zoneterapeut og Akupunktør  

Genveje

Kontakt

Certifikater