Elevens side - Tengbjerg Massørskole

Elevens side

Skolens kursister kan finde deres undervisningsmateriale og ekstra materiale på skolens undervisningsplatform her.

På skolens FACEBOOKside “Tengbjerg Sundhedsuddannelser kan alle finde inspiration, elearning og repetition.

Følg også skolen på Instagram og find mere inspiration

Kursisterne bedes tilmelde sig skolens Massørnyt og løbende modtage spændende artikler om inspirerende metoder og udfordrende quizzer, samt historier fra ind og udland.

Skolens egne interviews og podcast kan du høre her på YouTube

Skolen har desuden oprettet en dansk debatgruppe på LinkedIN. Gruppen hedder: Tengbjerg Sundhedsuddannelser. Bliv medlem og deltag i udviklingen af massage i Danmark.

Er du til sjove små vidner så følge Skoleleder og IMA Grundlægger Jeppe Tengbjerg på TikTok

DM i Massage 2024: DM i Massage afholdes på Professionshøjskolen Absalon, Troensevej 8, 4700 Næstved. Tilmeld dig her:

World Championship in Massage 2024 in Copenhagen: VM i massage afholdes på Professionshøjskolen København, Sigurdsgade 26, 2200 København N. Tilmeld dig her

Mulighed for ekstra undervisning.

Mange kan have brug for ekstra undervisning. Årsagen kan være sygdom, kommet for sent i gang med en af uddannelserne eller det kan være at den brancheforening som kursisten ønsker at blive medlem af har krav om flere klasselektioner i et eller flere fag. Derfor tilbyder skolen disse kursister flere lektioner/træningstimer med underviser på skolen.

Mandage mellem kl. 16-18 (Teori foregår i fælleslokale og grupperum, praktik foregår først fra kl. 17)

Onsdage mellem kl. 16-18 (Teori foregår i fælleslokale og grupperum, praktik foregår først fra kl. 17)

Den første lektion er altid teori. Dvs. opgaver i anatomi, fysiologi, patologi, klinikdrift, psykologi, men også kinesisk medicin og filosofi. Herefter har kusisterne mulighed for at stille spørgsmål. Senest fra kl. 17 kan man øve massage, zoneterapi og akupunktur under supervision af en underviser.

Ovenstående skal aftales med skoleleder Jeppe Tengbjerg

Anmeld Tengbjerg Sundhedsuddannelser på:

Har du set vores anmeldelser?

Jeg har deltaget i IMA World massage Champs siden 2017, det er et must i juni-kalenderen hvert år. Besøg eller konkurrere!! København er også en fantastisk storbyferie.
Tereze BelkovaTereze Belkova
19:06 24 Apr 24
En fremragende skole, hvor du ikke kun kan lære forskellige massageteknikker, men også forbedre dine færdigheder. Et sted, der samler massageprofessionelle fra hele verden ved at arrangere VM i massage i Danmark.
Michael PedersenMichael Pedersen
21:24 05 Mar 24
Kæmpe stor ros for at afholde dm i massage 2024.Varm atmosfære, god energi og super godt tilrettelagt.En skole der brænder for at give eleverne, den bedst mulige uddannelse.Kan kun på det varmeste anbefale skolen.
Carsten AnderslundCarsten Anderslund
20:12 05 Mar 24
Carl NewburyCarl Newbury
11:28 29 Feb 24
Jeg har deltaget i Jeppes arrangementer i København siden 2017. VM i Massage er højdepunktet i mit års netværk med massageterapeuter fra hele verden. Godt gået Jeppe
csacco4csacco4
08:12 10 Feb 24
Indholdet var meget godt, og det samme var læreren. Kurserne er godt udført, meget godt forklaret med en god support. Jeg kan bare varmt anbefale til alle, der ønsker at udvide deres viden.
Maria FilatovaMaria Filatova
14:28 09 Feb 24
Et godt stykke arbejde er gjort for at promovere og udvikle massagekunst rundt om i verden! tak skal du have
Constantin RomanConstantin Roman
02:30 07 Jan 24
Jeg mødte Jeppe Tengbjerg for første gang ved det første World Massage Championship i 2017. Siden da har vi krydset veje mange gange, i forskellige samarbejder relateret til massageverdenen: internationale konkurrencer, danske konkurrencer, kurser, workshops, seminarer, masterclasses mv. . Her var Jeppe skaberen, arrangøren eller i det mindste var han en væsentlig faktor i dannelsen af disse værdifulde platforme for uddannelse, inspiration og promovering, for alle dem, der er involveret i massageverdenen, både som massageudbydere og som massageforbrugere.Jeppe har ydet et kæmpe bidrag til at fremme massageværdier i Danmark og verden. Der kunne siges meget om dette bidrag og om hans egenskaber som professionel og som person. Måske allervigtigst er, at Jeppe Tengbjerg er en inspiration og et forbillede. Han samler flittigt viden og erfaringer, hvorfra han skaber en kilde til ny viden og erfaring til andre og giver den videre.I dag er der allerede mange mennesker i verden, som har nydt godt af det kolossale arbejde, Jeppe konstant udfører. Jeppe er for mig et eksempel på flid, vedholdenhed og engagement.Jeg synes, at Jeppe Tengbjerg er et navn, der allerede er trådt ind i massagens historie.Vil du vide mere om Jeppes arbejde, så følg ham tæt på alle digitale kanaler, hvor han har publiceret talrige artikler og relevante materialer.Hvis du er en massageterapeut interesseret i at blive endnu bedre, så deltag i konkurrencer eller uddannelser promoveret af Jeppe Tengbjerg.Drømmer du om at blive massør, så kontakt Jeppe Tengbjerg.
Rasmus BirkvigRasmus Birkvig
15:06 03 Nov 23
Super godt forløb hos Jeppe & Co. Kan kun varmt anbefale Tengbjerg Massørskolemvh Rasmus
Camilla RingCamilla Ring
11:57 03 Nov 23
Har taget flere både uddannelser og kurser hos Jeppe og har kun godt at sige om det. Jeg har været rigtig tilfreds og bruger hver dag, al min tillærte viden i min klinik ✨
Anne BreinbergAnne Breinberg
10:06 22 Sep 23
God skole med et bredt spektrum af sundhedsuddannelser - både enkeltstående og overbyggende.Jeg har tidligere taget massøruddannelsen og hvad dertil hører og er pt. i gang med zoneterapiuddannelsen.
js_loader

Tengbjerg Massørskole

Uddannelser til Massør, Zoneterapeut og Akupunktør  

Genveje

Kontakt

Certifikater