Sundhedsfaglig grunduddannelse - Tengbjerg Massørskole

Sundhedsfaglig grunduddannelse

Sundhedsfaglige grunduddannelse er på 410 timer i:

Anatomi (100 timer)
Fysiologi (100 timer)
Sygdomslære og Farmakologi (100 timer)
Psykologi (50 timer)
Klinikdrift og klinikvejledning (10 timer)
Orientering om andre behandlingsformer (50 timer)

Den Sundhedsfaglige grunduddannelse kan tages 100 % som E-learning eller som Blended learning. 

Vi har løbende optagelse af studerende, så hvis du tilmelder dig i dag, kan du starte i morgen!

Mange ønsker selvfølgelig momsfritagelse i deres arbejde med alternativ behandling. Den Sundhedsfaglige grunduddannelse lever op til SKAT’s og Sundhedsstyrelsens uddannelseskrav og er RAB-godkendt af blandt andet brancheforeningen BFM og indeholder derfor de nødvendige lektioner og fag.

Hos os er fagligheden naturligvis i fokus og materialet er omfattende. Uddannelsen er delt op i mange moduler og eksamener, hvilket faktisk gør det nemmere og hurtigere at komme igennem uddannelsen.

Priser:

Elearning: 7500 kr. (5000 kr. hvis kursisten i forvejen går på skolen eller tidligere har gået på skolen)

Blended learning: 9500 kr. (7500 kr. hvis kursisten i forvejen går på skolen eller tidligere har gået på skolen)

Når du har betalt, får du tilsendt brugernavn og password i løbet af et par dage. Din adgang til skolens E-learning platform varer 12 måneder. Adgangen er kun til personligt brug og må ikke overdrages til andre. Du kan således ikke videresælge kurset. Materialet må ikke anvendes/vises i grupper og forsamlinger uden tilladelse fra skolen. Skulle det blive nødvendigt kan du forlænge adgangen for kr. 500,- pr. måned. Kurset kræver at kursisten har internetadgang og power point på sin computer.

Uddannelsens formål:

  1.  At opnå grundlæggende viden om kroppens virkning og funktion.
  2. At opnå grundlæggende viden om de mest almindelige sygdomme og lidelser, særligt i bevægeapparatet.
  3. At opnå et basalt kendskab til de mest anvendte lægemidler.
  4. At opnå et basalt kendskab til psykologi og andre ”alternative” behandlingsformer.
  5. Samlet set at opnå en sundhedsfaglig grundviden, der gør kursisten i stand til at forstå og tolke kroppens og psykens både normale og sygelige reaktioner. Således at kursisten på forsvarlig vis kan virke som selvstændig behandler, kende sine begrænsninger og dermed kunne sende klienterne videre til andre sundhedsprofessionelle, når det er nødvendigt. Samlet set er formålet også, at kursisten får et grundliggende kendskab til det fælles fagsprog, der gør det muligt at kommunikere og samarbejde med andre sundhedsprofessionelle.

Ved opstart i januar og august kan nye kursister på Sundhedsfaglig grunduddannelse løbende følge massageuddannelsens anatomi og fysiologiundervisning gratis hver onsdag aften. Kursister som har bestået massageuddannelsens pensum får merrit for disse lektioner. Kursister kan også løbende følge patologiundervisningen hver mandag aften forår og efterår (kun for kursister der tager den Blended learning). Kursister der har taget Skadesterapiuddannelsen får merrit for disse lektioner. Undervisning i klinikdrift og klinikvejledning finder også sted forår og efterår (vær obs. på at her kræver SKAT fremmødepligt). Dage og tidspunkter oplyses løbende. Faget, orientering om andre behandlingsformer finder også sted løbende. Dage og tidspunkter oplyses efter nærmer aftale. Vær obs på at enkelte af skolens videoer er på engelsk eller norsk.

Når kursisten har gennemgået alt pensum og bestået alle uddannelsens online-eksamener som foregår som multiple choice opgaver, afsluttes uddannelsen med en skriftlig eksamen ved personligt fremmøde på skolen. Tidspunktet for eksamen aftales individuelt mellem skolen og den enkelte kursist.

Sundhedsfaglig grunduddannelse har det samme omfang, intensitet og kvalitet, som tilsvarende kursusforløb ved personligt fremmøde. Dog kræver denne uddannelse at kursisten har stor selvdisciplin.

Tilmelding kan ske ved at udfylde nedenstående formular eller ved at kontakte skoleleder Jeppe Tengbjerg, Tlf: 20 21 21 98 eller på info@tengbjerg.dk

OBS! kursisterne skal være opmærksomme på at de forskellige brancheforeninger kan have forskellige optagelseskrav mht. Elearning, derfor tager skolen udgangspunkt i Sundhedsstyrelsens retningslinier. Se muligheder for ekstra klasseundervisning under “Elevens side”

Læs mere om E-læring her

Tengbjerg Sundhedsuddannelser

Har du set vores anmeldelser?

Jeg har deltaget i IMA World massage Champs siden 2017, det er et must i juni-kalenderen hvert år. Besøg eller konkurrere!! København er også en fantastisk storbyferie.
Tereze BelkovaTereze Belkova
19:06 24 Apr 24
En fremragende skole, hvor du ikke kun kan lære forskellige massageteknikker, men også forbedre dine færdigheder. Et sted, der samler massageprofessionelle fra hele verden ved at arrangere VM i massage i Danmark.
Michael PedersenMichael Pedersen
21:24 05 Mar 24
Kæmpe stor ros for at afholde dm i massage 2024.Varm atmosfære, god energi og super godt tilrettelagt.En skole der brænder for at give eleverne, den bedst mulige uddannelse.Kan kun på det varmeste anbefale skolen.
Carsten AnderslundCarsten Anderslund
20:12 05 Mar 24
Carl NewburyCarl Newbury
11:28 29 Feb 24
Jeg har deltaget i Jeppes arrangementer i København siden 2017. VM i Massage er højdepunktet i mit års netværk med massageterapeuter fra hele verden. Godt gået Jeppe
csacco4csacco4
08:12 10 Feb 24
Indholdet var meget godt, og det samme var læreren. Kurserne er godt udført, meget godt forklaret med en god support. Jeg kan bare varmt anbefale til alle, der ønsker at udvide deres viden.
Maria FilatovaMaria Filatova
14:28 09 Feb 24
Et godt stykke arbejde er gjort for at promovere og udvikle massagekunst rundt om i verden! tak skal du have
Constantin RomanConstantin Roman
02:30 07 Jan 24
Jeg mødte Jeppe Tengbjerg for første gang ved det første World Massage Championship i 2017. Siden da har vi krydset veje mange gange, i forskellige samarbejder relateret til massageverdenen: internationale konkurrencer, danske konkurrencer, kurser, workshops, seminarer, masterclasses mv. . Her var Jeppe skaberen, arrangøren eller i det mindste var han en væsentlig faktor i dannelsen af disse værdifulde platforme for uddannelse, inspiration og promovering, for alle dem, der er involveret i massageverdenen, både som massageudbydere og som massageforbrugere.Jeppe har ydet et kæmpe bidrag til at fremme massageværdier i Danmark og verden. Der kunne siges meget om dette bidrag og om hans egenskaber som professionel og som person. Måske allervigtigst er, at Jeppe Tengbjerg er en inspiration og et forbillede. Han samler flittigt viden og erfaringer, hvorfra han skaber en kilde til ny viden og erfaring til andre og giver den videre.I dag er der allerede mange mennesker i verden, som har nydt godt af det kolossale arbejde, Jeppe konstant udfører. Jeppe er for mig et eksempel på flid, vedholdenhed og engagement.Jeg synes, at Jeppe Tengbjerg er et navn, der allerede er trådt ind i massagens historie.Vil du vide mere om Jeppes arbejde, så følg ham tæt på alle digitale kanaler, hvor han har publiceret talrige artikler og relevante materialer.Hvis du er en massageterapeut interesseret i at blive endnu bedre, så deltag i konkurrencer eller uddannelser promoveret af Jeppe Tengbjerg.Drømmer du om at blive massør, så kontakt Jeppe Tengbjerg.
Rasmus BirkvigRasmus Birkvig
15:06 03 Nov 23
Super godt forløb hos Jeppe & Co. Kan kun varmt anbefale Tengbjerg Massørskolemvh Rasmus
Camilla RingCamilla Ring
11:57 03 Nov 23
Har taget flere både uddannelser og kurser hos Jeppe og har kun godt at sige om det. Jeg har været rigtig tilfreds og bruger hver dag, al min tillærte viden i min klinik ✨
Anne BreinbergAnne Breinberg
10:06 22 Sep 23
God skole med et bredt spektrum af sundhedsuddannelser - både enkeltstående og overbyggende.Jeg har tidligere taget massøruddannelsen og hvad dertil hører og er pt. i gang med zoneterapiuddannelsen.
js_loader

Tengbjerg Massørskole

Uddannelser til Massør, Zoneterapeut og Akupunktør  

Genveje

Kontakt

Certifikater