RABforum om RAB-registreringsordningen - Tengbjerg Massørskole
InspirationUddannelse

RABforum om RAB-registreringsordningen

Sammen står vi stærkere i bevarelsen og styrkelsen af RAB-registreringsordningen

Åbent brev til medlemmerne af RABforum.

Kære medlemmer,

13 alternative brancheforeninger, som alle er medlem af RABforum sender her fælles brev til alle medlemmer.

Kort om RABforum

RABforum er en paraplyorganisation for alternative behandleres brancheforeninger, der alle er godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed til at RAB-registrere sine medlemmer.

Formålet med RABforum er at samles i et stærkt forum. Det betyder at brancheforeningerne i fællesskab:

 • Opbygger en stærk paraplyorganisation, hvis udgangspunkt er at styrke RAB-registreringsordningen
 • Er sammen om at udbrede kendskabet og øge tilliden til RAB-registreringsordningen i befolkningen, blandt politikere og i pressen
 • Står stærkt i en fælles kommunikation og repræsentation i forhold til myndighederne
 • Sikre fælles minimums krav til vedligeholdelse/opdatering af efteruddannelse

Brancheforeningerne er hver især repræsenteret inden for fagområderne: Akupunktur, Biopat, Naturpath ibm eller Phytoterapeut, Kinesiologi, Kranio-Sakral Terapi, Massage og Zoneterapi.

Vær opmærksom på jeres rolle

I øjeblikket skriver medierne kritisk og fordomsfuldt om alternativ behandling. Derfor har vi brug for, at I som medlemmer begår jer på de sociale medier på en konstruktiv måde, så debatten styrkes – uden at sætte dig selv, dine kolleger og din brancheforening i klemme.

Debatten om alternativ behandling har gennem en længere periode været præget af indlæg, der hævder, at alternativ behandling er farlig og at RAB-ordningen gør mere skade end gavn.

Netop derfor får man som behandler virkelig lyst til at give sin mening til kende, når ens arbejde og noget, som står ens hjerte nær, bliver kritiseret i diverse medier.

Vi vil som brancheforening og en del af RABforum opfordre til, at vi alle er vores behandlerrolle bevidst og tænker os godt om, inden vi reagerer på de sociale medier.

Vi ”kæmper for sagen”

Vi forstår jeres frustration. Men det gavner ikke vores verden eller RABforums arbejde, at vi hver især som enkeltpersoner og enkeltstående brancheforeninger tager initiativ til at ”forsvare” vores fag. Set fra politikernes side fremstår vi ikke som professionelle, når vi ikke kan finde ud af at stå sammen og forsvare vores verden og RAB-registreringsordningen. Husk at sammen står vi stærkere.

RABforum er i dialog med politikerne. Vi har syv taburetter i Styrelsen for Patientsikkerhedsråd vedr. alternativ behandling (SRAB). Vi har erfaring i at debattere med politikerne og det er her, vi sammen skal kæmpe for bevarelse og udbredelse af kendskabet til RAB-registreringsordningen.

Så kære medlemmer I kan være forvisset om, at RABforum kæmper for bevarelsen og styrkelsen af vores RAB-registreringsordning.

Det bedste, vi alle kan gøre lige nu og her, er fortsat at være dygtige, seriøse og professionelle behandlere og fortsat leve op til kravene fra Styrelsen for Patientsikkerhed.

På vegne af brancheforeningerne:

 • Brancheforeningen for Fysiurgisk Massage (BFM)
 • Danske Akupunktører (DA)
 • Dansk Akupunktør Union (DAU)
 • Dansk Behandlerforbund
 • Danske Kinesiologer
 • Forenede Danske Zoneterapeuter (FDZ) 
 • Foreningen af Kranio-sakralterapeuter i Danmark (KST)
 • Foreningen for Traditionel Kinesisk Zoneterapi (TKZ) 
 • Foreningen Registrerede Fysiurgiske Massører (FRFM)
 • Foreningen for praktiserende biopater/Naturopather 
 • ibm og Phytoterapeuter
 • Kranio Sakral og Kropsterapi Danmark
 • Praktiserende Akupunktører (PA) 
 • ZoneConnection (ZCT)

Tilmeld dig Massørnyt og få løbende spændende artikler om inspirerende metoder og modtag udfordrende quizzer, samt historier fra ind og udland.

Tjek vores mange massagekurser på skolens hjemmeside www.tengbjerg.dk

Eller skolens uddannelse til akupunktør eller zoneterapeut.

Følg skolens Facebook side og find mere inspiration.

Følg også skolens Instagram og find mere inspiration.

Følg Dansk Massageforbund på LinkedIn og find mere inspiration.

Tengbjerg Sundhedsuddannelser

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du set vores anmeldelser?

Jeg har deltaget i IMA World massage Champs siden 2017, det er et must i juni-kalenderen hvert år. Besøg eller konkurrere!! København er også en fantastisk storbyferie.
Tereze BelkovaTereze Belkova
19:06 24 Apr 24
En fremragende skole, hvor du ikke kun kan lære forskellige massageteknikker, men også forbedre dine færdigheder. Et sted, der samler massageprofessionelle fra hele verden ved at arrangere VM i massage i Danmark.
Michael PedersenMichael Pedersen
21:24 05 Mar 24
Kæmpe stor ros for at afholde dm i massage 2024.Varm atmosfære, god energi og super godt tilrettelagt.En skole der brænder for at give eleverne, den bedst mulige uddannelse.Kan kun på det varmeste anbefale skolen.
Carsten AnderslundCarsten Anderslund
20:12 05 Mar 24
Carl NewburyCarl Newbury
11:28 29 Feb 24
Jeg har deltaget i Jeppes arrangementer i København siden 2017. VM i Massage er højdepunktet i mit års netværk med massageterapeuter fra hele verden. Godt gået Jeppe
csacco4csacco4
08:12 10 Feb 24
Indholdet var meget godt, og det samme var læreren. Kurserne er godt udført, meget godt forklaret med en god support. Jeg kan bare varmt anbefale til alle, der ønsker at udvide deres viden.
Maria FilatovaMaria Filatova
14:28 09 Feb 24
Et godt stykke arbejde er gjort for at promovere og udvikle massagekunst rundt om i verden! tak skal du have
Constantin RomanConstantin Roman
02:30 07 Jan 24
Jeg mødte Jeppe Tengbjerg for første gang ved det første World Massage Championship i 2017. Siden da har vi krydset veje mange gange, i forskellige samarbejder relateret til massageverdenen: internationale konkurrencer, danske konkurrencer, kurser, workshops, seminarer, masterclasses mv. . Her var Jeppe skaberen, arrangøren eller i det mindste var han en væsentlig faktor i dannelsen af disse værdifulde platforme for uddannelse, inspiration og promovering, for alle dem, der er involveret i massageverdenen, både som massageudbydere og som massageforbrugere.Jeppe har ydet et kæmpe bidrag til at fremme massageværdier i Danmark og verden. Der kunne siges meget om dette bidrag og om hans egenskaber som professionel og som person. Måske allervigtigst er, at Jeppe Tengbjerg er en inspiration og et forbillede. Han samler flittigt viden og erfaringer, hvorfra han skaber en kilde til ny viden og erfaring til andre og giver den videre.I dag er der allerede mange mennesker i verden, som har nydt godt af det kolossale arbejde, Jeppe konstant udfører. Jeppe er for mig et eksempel på flid, vedholdenhed og engagement.Jeg synes, at Jeppe Tengbjerg er et navn, der allerede er trådt ind i massagens historie.Vil du vide mere om Jeppes arbejde, så følg ham tæt på alle digitale kanaler, hvor han har publiceret talrige artikler og relevante materialer.Hvis du er en massageterapeut interesseret i at blive endnu bedre, så deltag i konkurrencer eller uddannelser promoveret af Jeppe Tengbjerg.Drømmer du om at blive massør, så kontakt Jeppe Tengbjerg.
Rasmus BirkvigRasmus Birkvig
15:06 03 Nov 23
Super godt forløb hos Jeppe & Co. Kan kun varmt anbefale Tengbjerg Massørskolemvh Rasmus
Camilla RingCamilla Ring
11:57 03 Nov 23
Har taget flere både uddannelser og kurser hos Jeppe og har kun godt at sige om det. Jeg har været rigtig tilfreds og bruger hver dag, al min tillærte viden i min klinik ✨
Anne BreinbergAnne Breinberg
10:06 22 Sep 23
God skole med et bredt spektrum af sundhedsuddannelser - både enkeltstående og overbyggende.Jeg har tidligere taget massøruddannelsen og hvad dertil hører og er pt. i gang med zoneterapiuddannelsen.
js_loader

Tengbjerg Massørskole

Uddannelser til Massør, Zoneterapeut og Akupunktør  

Genveje

Kontakt

Certifikater