InspirationUddannelse

Kursus i russiske Spa massageteknikker

Igen i år er det lykkedes Tengbjerg Massørskole at arrangere et kursus i november i Danmark i SPA massageteknikker i samarbejde med International SPA School fra Moskva med den verdensberømte Massagelærer Andrey Syrchenko.

Andrey Syrchenko ejer flere Massage/SPA skoler i Øst-Europa. Han er verdenskendt i denne branche som ejeren og grundlæggeren af verdens største SPA og Wellness Festival, TOPSPAFEST. Han er desuden dommer ved både de Russiske og Italienske mesterskaber i Massage og ved Verdensmesterskaberne i Massage. Han er en stor personlighed i branchen og det er en stor ære at få ham til Danmark og vise de fantastiske russiske massageteknikker.

Kursusbeskrivelse: Spa massageteknikkerne fokuserer på vigtigheden af ​​fleksibilitet og afspændthed. Massagemetoderne er en række sammensatte massagegreb og udspænding af muskler, sener og fascier på en blid og rolig måde, så det er en ren nydelse. Teknikkerne dækker alle større og mindre muskelgrupper. Undervisningen vil foregå på engelsk.

På kurset fordyber vi os i massagens mentale og fysiologiske egenskaber og reaktioner på behandling, så det bliver lettere at vælge de rigtige teknikker i fremtiden. Med denne baggrund kan du som behandler skræddersy din fremgangsmåde til den enkelte klients problemer og samtidig gøre det til en yderst behagelig behandling at modtage.

Sted: Professionshøjskolen Absalon, Troensevej 8 i Næstved.

Datoer: 21-22. november 2020.

Pris: 2000 kr.

Tilmelding og mere information kan gøres her. NB: Der tages forbehold for Covid 19 situationen og der er derfor en lille risiko for at kurset aflyses da underviseren kommer fra Moskva. I dette tilfælde kan skolen alternativt tilbyde undervisning i Deep Tissue massage den 9-10. januar 2021 med Verdenmesteren fra 2018 Konstantina Makri. Læs mere her.

Herunder kan du få et indtryk af hvad der læres på kurset.

Andrey Syrchenco

Husk at ”Like” og dele for at inspirere andre eller måske gøre dine klienter opmærksomme på, hvad en massageterapeut er.

Tilmeld dig Massørnyt og få løbende spændende artikler om inspirerende metoder og modtag udfordrende quizzer, samt historier fra ind og udland.

Følg skolens Facebook side og find mere inspiration.

Følg skolens Instagram og find mere inspiration.

Følg Dansk Massageforbund på LinkedIn og find mere inspiration.

Tilmeld dig DM i Massage her.

Prøv evt. en af skolens mange quizzer her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.