Kursus i russiske Spa massageteknikker - Tengbjerg Massørskole
InspirationUddannelse

Kursus i russiske Spa massageteknikker

Igen i år er det lykkedes Tengbjerg Massørskole at arrangere et kursus i november i Danmark i SPA massageteknikker i samarbejde med International SPA School fra Moskva med den verdensberømte Massagelærer Andrey Syrchenko.

Andrey Syrchenko ejer flere Massage/SPA skoler i Øst-Europa. Han er verdenskendt i denne branche som ejeren og grundlæggeren af verdens største SPA og Wellness Festival, TOPSPAFEST. Han er desuden dommer ved både de Russiske og Italienske mesterskaber i Massage og ved Verdensmesterskaberne i Massage. Han er en stor personlighed i branchen og det er en stor ære at få ham til Danmark og vise de fantastiske russiske massageteknikker.

Kursusbeskrivelse: Spa massageteknikkerne fokuserer på vigtigheden af ​​fleksibilitet og afspændthed. Massagemetoderne er en række sammensatte massagegreb og udspænding af muskler, sener og fascier på en blid og rolig måde, så det er en ren nydelse. Teknikkerne dækker alle større og mindre muskelgrupper. Undervisningen vil foregå på engelsk.

På kurset fordyber vi os i massagens mentale og fysiologiske egenskaber og reaktioner på behandling, så det bliver lettere at vælge de rigtige teknikker i fremtiden. Med denne baggrund kan du som behandler skræddersy din fremgangsmåde til den enkelte klients problemer og samtidig gøre det til en yderst behagelig behandling at modtage.

Sted: Professionshøjskolen Absalon, Troensevej 8 i Næstved.

Datoer: 21-22. november 2020.

Pris: 2000 kr.

Tilmelding og mere information kan gøres her. NB: Der tages forbehold for Covid 19 situationen og der er derfor en lille risiko for at kurset aflyses da underviseren kommer fra Moskva. I dette tilfælde kan skolen alternativt tilbyde undervisning i Deep Tissue massage den 9-10. januar 2021 med Verdenmesteren fra 2018 Konstantina Makri. Læs mere her.

Herunder kan du få et indtryk af hvad der læres på kurset.

Andrey Syrchenco

Husk at ”Like” og dele for at inspirere andre eller måske gøre dine klienter opmærksomme på, hvad en massageterapeut er.

Tilmeld dig Massørnyt og få løbende spændende artikler om inspirerende metoder og modtag udfordrende quizzer, samt historier fra ind og udland.

Følg skolens Facebook side og find mere inspiration.

Følg skolens Instagram og find mere inspiration.

Følg Dansk Massageforbund på LinkedIn og find mere inspiration.

Tilmeld dig DM i Massage her.

Prøv evt. en af skolens mange quizzer her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du set vores anmeldelser?

Michael PedersenMichael Pedersen
21:24 05 Mar 24
Kæmpe stor ros for at afholde dm i massage 2024.Varm atmosfære, god energi og super godt tilrettelagt.En skole der brænder for at give eleverne, den bedst mulige uddannelse.Kan kun på det varmeste anbefale skolen.
Carsten AnderslundCarsten Anderslund
20:12 05 Mar 24
Carl NewburyCarl Newbury
11:28 29 Feb 24
Jeg har deltaget i Jeppes arrangementer i København siden 2017. VM i Massage er højdepunktet i mit års netværk med massageterapeuter fra hele verden. Godt gået Jeppe
csacco4csacco4
08:12 10 Feb 24
Indholdet var meget godt, og det samme var læreren. Kurserne er godt udført, meget godt forklaret med en god support. Jeg kan bare varmt anbefale til alle, der ønsker at udvide deres viden.
Maria FilatovaMaria Filatova
14:28 09 Feb 24
Et godt stykke arbejde er gjort for at promovere og udvikle massagekunst rundt om i verden! tak skal du have
Constantin RomanConstantin Roman
02:30 07 Jan 24
Jeg mødte Jeppe Tengbjerg for første gang ved det første World Massage Championship i 2017. Siden da har vi krydset veje mange gange, i forskellige samarbejder relateret til massageverdenen: internationale konkurrencer, danske konkurrencer, kurser, workshops, seminarer, masterclasses mv. . Her var Jeppe skaberen, arrangøren eller i det mindste var han en væsentlig faktor i dannelsen af disse værdifulde platforme for uddannelse, inspiration og promovering, for alle dem, der er involveret i massageverdenen, både som massageudbydere og som massageforbrugere.Jeppe har ydet et kæmpe bidrag til at fremme massageværdier i Danmark og verden. Der kunne siges meget om dette bidrag og om hans egenskaber som professionel og som person. Måske allervigtigst er, at Jeppe Tengbjerg er en inspiration og et forbillede. Han samler flittigt viden og erfaringer, hvorfra han skaber en kilde til ny viden og erfaring til andre og giver den videre.I dag er der allerede mange mennesker i verden, som har nydt godt af det kolossale arbejde, Jeppe konstant udfører. Jeppe er for mig et eksempel på flid, vedholdenhed og engagement.Jeg synes, at Jeppe Tengbjerg er et navn, der allerede er trådt ind i massagens historie.Vil du vide mere om Jeppes arbejde, så følg ham tæt på alle digitale kanaler, hvor han har publiceret talrige artikler og relevante materialer.Hvis du er en massageterapeut interesseret i at blive endnu bedre, så deltag i konkurrencer eller uddannelser promoveret af Jeppe Tengbjerg.Drømmer du om at blive massør, så kontakt Jeppe Tengbjerg.
Rasmus BirkvigRasmus Birkvig
15:06 03 Nov 23
Super godt forløb hos Jeppe & Co. Kan kun varmt anbefale Tengbjerg Massørskolemvh Rasmus
Camilla RingCamilla Ring
11:57 03 Nov 23
Har taget flere både uddannelser og kurser hos Jeppe og har kun godt at sige om det. Jeg har været rigtig tilfreds og bruger hver dag, al min tillærte viden i min klinik ✨
Anne BreinbergAnne Breinberg
10:06 22 Sep 23
God skole med et bredt spektrum af sundhedsuddannelser - både enkeltstående og overbyggende.Jeg har tidligere taget massøruddannelsen og hvad dertil hører og er pt. i gang med zoneterapiuddannelsen.
js_loader

Tengbjerg Massørskole

Uddannelser til Massør, Zoneterapeut og Akupunktør  

Genveje

Kontakt

Certifikater