Open Baltic Massage Championship - Tengbjerg Massørskole
Inspiration

Open Baltic Massage Championship

Tilbage i Marts vandt Danny Jensen guld i Stolemassage og Bronze i Thai massage ved de Danske Mesterskaber i Massage.

Det gav ham blod på tanden til at prøve kræfter med udlandet. Jeg bad ham om at fortælle om sin føste tur til Litauen til de Baltiske Massage Mesterskaber, arrangeret af blandt Rita Murauskiene (tidligere 3 dobbbelt dansk massagemester). Han skrev følgende:

Jeg tog til Baltic Open for at møde en masse nye og spændende mennesker, og for at blive inspireret og se en masse nye massage skills.

Ved ankomst til lufthavnen i Litauen fandt jeg hurtigt ud af, at det her er et meget hjælpsomt og velkommende folkefærd. Jeg havde masser at se til første dag, og var da også så heldig at blive inviteret op og se stedet, hvor vi skulle afholde konkurrencen, dagen før det hele startede. Dette viste sig at være en rigtig god ting, da jeg til min skræk opdagede, at jeg ikke havde den rigtige adresse. Jeg havde noteret adressen, der var lagt op på Facebook og smidt den i Google Maps, men endte med at stå 1,8 km væk fra den rigtige adresse.  Alt gik heldigvis i orden den aften, da en af planlæggerne, var mig behjælpelig. 

Første turneringsdag var elev turnering, hvor der var mange super talentfulde deltagere.

Dagen gik fint, om end jeg måske godt kunne have brugt lidt mere engelsk tale i de forskellige forklaringer og taler, men alt i alt en rigtig god dag.

Anden dag var for de professionelle behandlere – og hold da op et niveau der var! Helt ubeskriveligt.

Mængden af dimser og pynte tam tam ville ingen ende tage, og jeg var meget imponeret over, hvor meget de lagde i deres brikses udseende og det lille tildelte rullebord vi alle fik, hvor der var arrangeret alt fra dufte til te og vand til modellen efter endt behandling. Der var trommer og bambus redskaber, der var alverdens opbundet blomster på briksene og flotte håndklæde-oprulninger…

Deltagere og gæster var alle meget venlige, og alle uden undtagelse gjorde deres bedste for at kommunikere på engelsk, når jeg rettede henvendelse til dem. Virkelig nogle super imødekommende, og dejlige mennesker.

Det var tydeligt at mærke til, at der undervises på en anden måde i De Baltiske Lande. Jeg tænkte derfor hurtigt, at præmieplaceringerne nok var uopnåelige. Men IMA’s (International Massage Association) regelsæt gjorde det muligt for begge tosser fra DK at opnå bronze placering i vores kategorier!  Og mange tak for det!

Nu ser jeg frem til min tur til en anden international turnering i Grækenland og VM i vores egne smukke København i Juni.

Jeg håber mange flere af vores danske kollegaer vil joine mig og Ivaylo Kunev på rejserne, og repræsentere de danske farver.

Husk #massagemakesmehappy og #ima_association

Vi ses derude!

Danny B. Jensen

Instagram = focustreatment.dk  (hvis i har lyst til at følge rejserne )

Siden Danny skrev denne artikel om hans oplevelser stak det helt af for ham… Han vandt Sølv i den terapeutiske massagekategori ved Intercontinentale Massagemesterskaber i Grækenland og Sølv i Stolemassagekategorien ved VM i Massage. Som Dannys Underviser er jeg utrolig stolt over Danny’s udvikling.

Lær Fysiurgisk massage eller efteruddan dig på Tengbjerg Massørskole www.tengbjerg.dk

Følg skolens Facebook side og find mere inspiration.

Følg skolens Instagram og find mere inspiration.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du set vores anmeldelser?

Jeg har deltaget i IMA World massage Champs siden 2017, det er et must i juni-kalenderen hvert år. Besøg eller konkurrere!! København er også en fantastisk storbyferie.
Tereze BelkovaTereze Belkova
19:06 24 Apr 24
En fremragende skole, hvor du ikke kun kan lære forskellige massageteknikker, men også forbedre dine færdigheder. Et sted, der samler massageprofessionelle fra hele verden ved at arrangere VM i massage i Danmark.
Michael PedersenMichael Pedersen
21:24 05 Mar 24
Kæmpe stor ros for at afholde dm i massage 2024.Varm atmosfære, god energi og super godt tilrettelagt.En skole der brænder for at give eleverne, den bedst mulige uddannelse.Kan kun på det varmeste anbefale skolen.
Carsten AnderslundCarsten Anderslund
20:12 05 Mar 24
Carl NewburyCarl Newbury
11:28 29 Feb 24
Jeg har deltaget i Jeppes arrangementer i København siden 2017. VM i Massage er højdepunktet i mit års netværk med massageterapeuter fra hele verden. Godt gået Jeppe
csacco4csacco4
08:12 10 Feb 24
Indholdet var meget godt, og det samme var læreren. Kurserne er godt udført, meget godt forklaret med en god support. Jeg kan bare varmt anbefale til alle, der ønsker at udvide deres viden.
Maria FilatovaMaria Filatova
14:28 09 Feb 24
Et godt stykke arbejde er gjort for at promovere og udvikle massagekunst rundt om i verden! tak skal du have
Constantin RomanConstantin Roman
02:30 07 Jan 24
Jeg mødte Jeppe Tengbjerg for første gang ved det første World Massage Championship i 2017. Siden da har vi krydset veje mange gange, i forskellige samarbejder relateret til massageverdenen: internationale konkurrencer, danske konkurrencer, kurser, workshops, seminarer, masterclasses mv. . Her var Jeppe skaberen, arrangøren eller i det mindste var han en væsentlig faktor i dannelsen af disse værdifulde platforme for uddannelse, inspiration og promovering, for alle dem, der er involveret i massageverdenen, både som massageudbydere og som massageforbrugere.Jeppe har ydet et kæmpe bidrag til at fremme massageværdier i Danmark og verden. Der kunne siges meget om dette bidrag og om hans egenskaber som professionel og som person. Måske allervigtigst er, at Jeppe Tengbjerg er en inspiration og et forbillede. Han samler flittigt viden og erfaringer, hvorfra han skaber en kilde til ny viden og erfaring til andre og giver den videre.I dag er der allerede mange mennesker i verden, som har nydt godt af det kolossale arbejde, Jeppe konstant udfører. Jeppe er for mig et eksempel på flid, vedholdenhed og engagement.Jeg synes, at Jeppe Tengbjerg er et navn, der allerede er trådt ind i massagens historie.Vil du vide mere om Jeppes arbejde, så følg ham tæt på alle digitale kanaler, hvor han har publiceret talrige artikler og relevante materialer.Hvis du er en massageterapeut interesseret i at blive endnu bedre, så deltag i konkurrencer eller uddannelser promoveret af Jeppe Tengbjerg.Drømmer du om at blive massør, så kontakt Jeppe Tengbjerg.
Rasmus BirkvigRasmus Birkvig
15:06 03 Nov 23
Super godt forløb hos Jeppe & Co. Kan kun varmt anbefale Tengbjerg Massørskolemvh Rasmus
Camilla RingCamilla Ring
11:57 03 Nov 23
Har taget flere både uddannelser og kurser hos Jeppe og har kun godt at sige om det. Jeg har været rigtig tilfreds og bruger hver dag, al min tillærte viden i min klinik ✨
Anne BreinbergAnne Breinberg
10:06 22 Sep 23
God skole med et bredt spektrum af sundhedsuddannelser - både enkeltstående og overbyggende.Jeg har tidligere taget massøruddannelsen og hvad dertil hører og er pt. i gang med zoneterapiuddannelsen.
js_loader

Tengbjerg Massørskole

Uddannelser til Massør, Zoneterapeut og Akupunktør  

Genveje

Kontakt

Certifikater