Inspiration

Open Baltic Massage Championship

Tilbage i Marts vandt Danny Jensen guld i Stolemassage og Bronze i Thai massage ved de Danske Mesterskaber i Massage.

Det gav ham blod på tanden til at prøve kræfter med udlandet. Jeg bad ham om at fortælle om sin føste tur til Litauen til de Baltiske Massage Mesterskaber, arrangeret af blandt Rita Murauskiene (tidligere 3 dobbbelt dansk massagemester). Han skrev følgende:

Jeg tog til Baltic Open for at møde en masse nye og spændende mennesker, og for at blive inspireret og se en masse nye massage skills.

Ved ankomst til lufthavnen i Litauen fandt jeg hurtigt ud af, at det her er et meget hjælpsomt og velkommende folkefærd. Jeg havde masser at se til første dag, og var da også så heldig at blive inviteret op og se stedet, hvor vi skulle afholde konkurrencen, dagen før det hele startede. Dette viste sig at være en rigtig god ting, da jeg til min skræk opdagede, at jeg ikke havde den rigtige adresse. Jeg havde noteret adressen, der var lagt op på Facebook og smidt den i Google Maps, men endte med at stå 1,8 km væk fra den rigtige adresse.  Alt gik heldigvis i orden den aften, da en af planlæggerne, var mig behjælpelig. 

Første turneringsdag var elev turnering, hvor der var mange super talentfulde deltagere.

Dagen gik fint, om end jeg måske godt kunne have brugt lidt mere engelsk tale i de forskellige forklaringer og taler, men alt i alt en rigtig god dag.

Anden dag var for de professionelle behandlere – og hold da op et niveau der var! Helt ubeskriveligt.

Mængden af dimser og pynte tam tam ville ingen ende tage, og jeg var meget imponeret over, hvor meget de lagde i deres brikses udseende og det lille tildelte rullebord vi alle fik, hvor der var arrangeret alt fra dufte til te og vand til modellen efter endt behandling. Der var trommer og bambus redskaber, der var alverdens opbundet blomster på briksene og flotte håndklæde-oprulninger…

Deltagere og gæster var alle meget venlige, og alle uden undtagelse gjorde deres bedste for at kommunikere på engelsk, når jeg rettede henvendelse til dem. Virkelig nogle super imødekommende, og dejlige mennesker.

Det var tydeligt at mærke til, at der undervises på en anden måde i De Baltiske Lande. Jeg tænkte derfor hurtigt, at præmieplaceringerne nok var uopnåelige. Men IMA’s (International Massage Association) regelsæt gjorde det muligt for begge tosser fra DK at opnå bronze placering i vores kategorier!  Og mange tak for det!

Nu ser jeg frem til min tur til en anden international turnering i Grækenland og VM i vores egne smukke København i Juni.

Jeg håber mange flere af vores danske kollegaer vil joine mig og Ivaylo Kunev på rejserne, og repræsentere de danske farver.

Husk #massagemakesmehappy og #ima_association

Vi ses derude!

Danny B. Jensen

Instagram = focustreatment.dk  (hvis i har lyst til at følge rejserne )

Siden Danny skrev denne artikel om hans oplevelser stak det helt af for ham… Han vandt Sølv i den terapeutiske massagekategori ved Intercontinentale Massagemesterskaber i Grækenland og Sølv i Stolemassagekategorien ved VM i Massage. Som Dannys Underviser er jeg utrolig stolt over Danny’s udvikling.

Lær Fysiurgisk massage eller efteruddan dig på Tengbjerg Massørskole www.tengbjerg.dk

Følg skolens Facebook side og find mere inspiration.

Følg skolens Instagram og find mere inspiration.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.