VM i Massage for femte gang - Tengbjerg Massørskole
Inspiration

VM i Massage for femte gang

Da jeg tilbage i 2015 ønskede at tilbyde mere uddannelse og mere inspiration fra allerhøjeste hylde fik jeg ideen at lave et VM i Massage, en noget tosset idé sagde mange, men det var det sidste det var (altså en dårlig idé). Jeg startede International Massage Association (IMA) og opbakningen har været kæmpe stor fra hele verden lige fra starten.

Det første VM blev afholdt i 2017, med ca. 80 deltagere fra ca. 30 lande. I 2018 deltog ca. 130 fra 37 lande. I 2019, 200 deltagere fra 42 lande….

Så kom Corona. 2020 blev aflyst eller udsat…

2021 var igen et “svært” år grundet Corona, men alligevel blev det et skelsættende år. Fordi de fleste ikke kunne rejse til Danmark skabte vi det første Hybrid Verdensmesterskab, hvilket vil sige at ca. 60 deltagere deltog Online Live via Zoom (hvilket fungeret overraskende godt) og 60 deltagere der fysisk var tilstede i København samme år. De konkurrerede på samme vilkår.

2021 var også året hvor jeg med mine nærmeste kollegaer skabte World Massage Video Award, en turnering hvor det drejede sig om at lave de bedste promoveringsfilm af massageprofessionen. Vinderen i 2021 blev Christophe Marchesseau fra Frankrig og i 2022 blev det Luisa Vargas fra den Dominikanske Republik. (Hun vandt i øvrigt også sølv i Sportsmassage kategorien). IMA modtog 95 film fra 70 deltagere fra hele verden. Se hendes film herunder.

VM i 2022 overgik alt på mange måder. 230 deltagere fra 43 lande hvoraf cirka 50 deltog Online Live via Zoom og 170 var fysisk tilstede i København hvor VM alle årene er blevet afholdt. Det viste sig at deltagere fra flere lande fik afvist deres visum ansøgninger, hvilket var ærgerligt, men så deltog de online i stedet. Andre kunne ikke komme til Danmark pga. Corona eller pga økonomiske årsager og de var alle glade for at kunne tage del af turneringen alligevel. Online deltagerne blev vurderet fra København Professionshøjskole af de mange dommere som sad og så deres behandlinger på storskærm i Auditoriumet.

Online Dommerne vurdere de mange Online deltagere Live.

VM i 2022 versionen blev på mange måder bedre mht. live streaming, både hvad angik lyd, sponsorreklamer selve deltagerne set up. Se f.eks. denne runde:

En anden ny meget spændende nyhed i 2022 var World Championship in Massage – Nation Tournament. En turnering inde i turneringen…. Da alle deltagerne (både online og de fysisk fremmødte) havde givet en massage hver blev pointene talt sammen og et landsgennemsnit blev udregnet. For at kunne deltage i denne del af VM skulle et land være repræsenteret med minimum 3 deltagere. 23 lande kunne deltage i denne del af turneringen. Australien fik Bronze, Iran fik sølv og Thailand vandt Guld i World Championship in Massage – Nation Tournament 2022.

Deltagere med Thailandske rødder ved VM 2022

Tilbage til den individuele turnering…. VM havde som i de foregående år 6 indledende fysiske runder, hvor deltagerne alle havde mulighed for at vise deres færdigheder i 1 eller 2 af de 8 kategorier. Herunder kan man se Runde 2

I denne video kan man opleve nogle af de danske deltagere

Få et hurtigt indtryk af VM i Massage 2022 ved at se denne korte film:

Vinderne i hver kategori går i Overall finalen. Hvis en deltager vinder 2 kategorier, så kommer den bedste 2’er i finalen også. Dette skete i år og det spændende var som ved EM 92 så vandt outsideren finalen. Se finalen her:

VM i Massage havde 2 Prisoverrækkelser. Den første var for Video vinderne, årets underviser, ambassadører og årets Hall of Fame. Se overrækkelsen her:

Den anden Prisoverrækkelse var selvfølgelig til vinderne af diverse kategorier og til vinderne i Overall finalen.

Det blev Tyske Katharina der vandt kategorien Fysiurgisk Massage

Herfra skal lyde en stor tak til de 35 dommere som dømte de mange runder, samt til sponsorerne og de frivillige og en særlig tak til Bent Nordahl for hans store insats bag kuliserne.

Lær Fysiurgisk massage eller efteruddan dig på Tengbjerg Massørskole www.tengbjerg.dk

Følg skolens Facebook side og find mere inspiration.

Følg skolens Instagram og find mere inspiration.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du set vores anmeldelser?

Jeg har deltaget i IMA World massage Champs siden 2017, det er et must i juni-kalenderen hvert år. Besøg eller konkurrere!! København er også en fantastisk storbyferie.
Tereze BelkovaTereze Belkova
19:06 24 Apr 24
En fremragende skole, hvor du ikke kun kan lære forskellige massageteknikker, men også forbedre dine færdigheder. Et sted, der samler massageprofessionelle fra hele verden ved at arrangere VM i massage i Danmark.
Michael PedersenMichael Pedersen
21:24 05 Mar 24
Kæmpe stor ros for at afholde dm i massage 2024.Varm atmosfære, god energi og super godt tilrettelagt.En skole der brænder for at give eleverne, den bedst mulige uddannelse.Kan kun på det varmeste anbefale skolen.
Carsten AnderslundCarsten Anderslund
20:12 05 Mar 24
Carl NewburyCarl Newbury
11:28 29 Feb 24
Jeg har deltaget i Jeppes arrangementer i København siden 2017. VM i Massage er højdepunktet i mit års netværk med massageterapeuter fra hele verden. Godt gået Jeppe
csacco4csacco4
08:12 10 Feb 24
Indholdet var meget godt, og det samme var læreren. Kurserne er godt udført, meget godt forklaret med en god support. Jeg kan bare varmt anbefale til alle, der ønsker at udvide deres viden.
Maria FilatovaMaria Filatova
14:28 09 Feb 24
Et godt stykke arbejde er gjort for at promovere og udvikle massagekunst rundt om i verden! tak skal du have
Constantin RomanConstantin Roman
02:30 07 Jan 24
Jeg mødte Jeppe Tengbjerg for første gang ved det første World Massage Championship i 2017. Siden da har vi krydset veje mange gange, i forskellige samarbejder relateret til massageverdenen: internationale konkurrencer, danske konkurrencer, kurser, workshops, seminarer, masterclasses mv. . Her var Jeppe skaberen, arrangøren eller i det mindste var han en væsentlig faktor i dannelsen af disse værdifulde platforme for uddannelse, inspiration og promovering, for alle dem, der er involveret i massageverdenen, både som massageudbydere og som massageforbrugere.Jeppe har ydet et kæmpe bidrag til at fremme massageværdier i Danmark og verden. Der kunne siges meget om dette bidrag og om hans egenskaber som professionel og som person. Måske allervigtigst er, at Jeppe Tengbjerg er en inspiration og et forbillede. Han samler flittigt viden og erfaringer, hvorfra han skaber en kilde til ny viden og erfaring til andre og giver den videre.I dag er der allerede mange mennesker i verden, som har nydt godt af det kolossale arbejde, Jeppe konstant udfører. Jeppe er for mig et eksempel på flid, vedholdenhed og engagement.Jeg synes, at Jeppe Tengbjerg er et navn, der allerede er trådt ind i massagens historie.Vil du vide mere om Jeppes arbejde, så følg ham tæt på alle digitale kanaler, hvor han har publiceret talrige artikler og relevante materialer.Hvis du er en massageterapeut interesseret i at blive endnu bedre, så deltag i konkurrencer eller uddannelser promoveret af Jeppe Tengbjerg.Drømmer du om at blive massør, så kontakt Jeppe Tengbjerg.
Rasmus BirkvigRasmus Birkvig
15:06 03 Nov 23
Super godt forløb hos Jeppe & Co. Kan kun varmt anbefale Tengbjerg Massørskolemvh Rasmus
Camilla RingCamilla Ring
11:57 03 Nov 23
Har taget flere både uddannelser og kurser hos Jeppe og har kun godt at sige om det. Jeg har været rigtig tilfreds og bruger hver dag, al min tillærte viden i min klinik ✨
Anne BreinbergAnne Breinberg
10:06 22 Sep 23
God skole med et bredt spektrum af sundhedsuddannelser - både enkeltstående og overbyggende.Jeg har tidligere taget massøruddannelsen og hvad dertil hører og er pt. i gang med zoneterapiuddannelsen.
js_loader

Tengbjerg Massørskole

Uddannelser til Massør, Zoneterapeut og Akupunktør  

Genveje

Kontakt

Certifikater