Uddannelse

Kursus i Spa massageteknikker

I disse dage er skoleleder Jeppe Tengbjerg i Tyrkiet for at undervise massagelærere og instruktører fra hele verden. Ved denne lejlighed er det lykkedes at arrangere et kursus i november i Danmark i SPA massageteknikker i samarbejde med International SPA School fra Moskva.

Andrey Syrchenko ejer flere SPA skoler i Øst-Europa. Han er verdenskendt i denne branche som ejeren og grundlæggeren af verden største SPA og Wellness festival, TOPSPAFEST. Han er desuden dommer ved både de Russiske mesterskaber i Massage og ved Verdensmesterskaberne i Massage. Han er en stor personlighed i branchen og det er en stor ære at få ham til Danmark og vise de fantastiske russiske massageteknikker.

Kursusbeskrivelse: Spa massageteknikkerne fokuserer på vigtigheden af ​​fleksibilitet og afspændthed. Massagemetoderne er en række sammensatte massagegreb og udspænding af muskler, sener og fascier på en blid og rolig måde, så det er en ren nydelse. Teknikkerne dækker alle større og mindre muskelgrupper. Undervisningen vil foregå på engelsk.

På kurset fordyber vi os i massagens fysiologiske egenskaber og reaktioner på behandling, så det bliver lettere at vælge de rigtige teknikker i fremtiden. Med denne baggrund kan du som behandler skræddersy din fremgangsmåde til den enkelte klients problemer og samtidig gøre det til en yderst behagelig behandling at modtage.

Sted: Professionshøjskolen Absalon, Troensevej 8 i Næstved.

Datoer: 23-24. november 2019.

Pris: 2000 kr.

Tilmelding og mere information kan gøres her.

Husk at ”Like” og dele for at inspirere andre eller måske gøre dine klienter opmærksomme på, hvad en massageterapeut er.

Tilmeld dig Massørnyt og få løbende spændende artikler om inspirerende metoder og modtag udfordrende quizzer, samt historier fra ind og udland.

Følg skolens Facebook side og find mere inspiration.

Følg skolens Instagram og find mere inspiration.

Følg Dansk Massageforbund på LinkedIn og find mere inspiration.

Tilmeld dig DM i Massage her.

Prøv evt. en af skolens mange quizzer her.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *