Spa Massageteknikker

Massørskolen tilbyder i samarbejde med International SPA School fra Moskva et kursus i SPA massageteknikker.

Sted: Professionshøjskolen Absalon, Troensevej 8 i Næstved.

Datoer: 25-26. november 2023, kl. 09.00-15.00 begge dage. (Husk madpakke)

Pris: 2000 kr.

Underviser og udvikler: Andrey Syrchenko. Andrey ejer flere SPA skoler i østeuropa. Han er verdenskendt i denne branche som ejeren og grundlæggeren af verden største SPA og Wellness festival, TOPSPAFEST. Han er desuden dommer ved både de Russiske mesterskaber i Massage og ved Verdensmesterskaberne i Massage. Han er en stor personlighed i branchen og det er en stor ære at få ham til Danmark og vise de fantastiske russiske massageteknikker.

Kursusbeskrivelse: Spa massageteknikkerne fokuserer på vigtigheden af ​​fleksibilitet og afspændthed. Massagemetoderne er en række sammensatte massagegreb og udspænding af muskler, sener og fascier. Teknikkerne dækker alle større og mindre muskelgrupper. Undervisningen vil foregå på engelsk.

På kurset fordyber vi os i massagens fysiologiske egenskaber og reaktioner på behandling, så det bliver lettere at vælge de rigtige teknikker i fremtiden. Med denne baggrund kan du som behandler skræddersy din fremgangsmåde til den enkelte klients problemer og samtidig gøre det til en yderst behagelig behandling at modtage.

Tilmelding kan ske ved at udfylde nedenstående formular eller ved at kontakte skoleleder Jeppe Tengbjerg, Tlf: 20 21 21 98 eller på info@tengbjerg.dk