Inspiration

Hvordan fjerner Massøren sine egne myoser?

Svaret på ovenstående spørgsmål er Ball-Punktur. 

Ball-Punktur er en kompakt massagebold, der er let at have med overalt. Bolden kan bruges på to måder – du kan trykke kroppen mod bolden og lave rotationer samtidig, eller du kan holde bolden stille og trykke hårdt på det ømme punkt. Det kan godt gøre lidt ondt, men smerten slipper efter nogle minutter, og du kan begynde at rulle bolden rundt om det ømme sted, med små rotationer. Bolden blødgør ømme muskler, sætter gang i blodomløbet, fjerne myoser og massere ømme muskler.

Det er en god ide at bruge den, når du har dyrket sport – det forebygger ømhed i musklerne og fjerner affaldsstoffer hurtigt. Bolden er perfekt ved længere tids arbejde foran computeren, i køkkenet, i haven, på skituren eller andre belastninger, hvor musklerne bliver trætte og spændte. Her kan du få hjælp af den lille Ball-Punktur. Du kan også tage den med på ferien – den hjælper også på trætte ben og ømme skuldre, ja overalt på kroppen. Det er som at have sin egen massør med i tasken. Hvis du har kolde fødder, så brug bolden under fødderne, og mærk varmen, sprede sig i hele kroppen. Bolden er produceret med phtatat-fri blødgørere.

Ved køb af Selects Ball-Punktur bold følger der en udmærket brugervejledning med.

Kilde: Select

Jeg har igennem mange år også brugt bolden til at supplere mine zoneterapibehandlinger. 

– Jeppe Tengbjerg

Tilmeld dig Massørnyt og få løbende spændende artikler om inspirerende metoder og modtag udfordrende quizzer, samt historier fra ind og udland.

Følg skolens Facebook side og find mere inspiration.

Følg skolen på Instagram og find mere inspiration.

Følg Dansk Massageforbund på LinkedIn og find mere inspiration.

Uddannelser på Fyn 

Anden inspiration fra Tengbjerg Massørskole.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.