InspirationUddannelse

Gratis massageundervisning og inspiration

Som skoleleder af en massageskole betyder det meget for mig at kunne tilbyde mine tidligere massageelever løbende inspiration og materiale til fortsat at udvikle sig og være nysgerrig efter mere viden om vores fag.

Da vi er et lille fag i et lille land med få medlemmer i diverse brancheforeninger, er økonomien til at overse. Jeg er medlem af den amerikanske Brancheforening ABMP (Assiciated Bodywork & Massage Professionels). Da det er en kæmpe brancheforening med mere end 80.000 medlemmer betyder det også at de har den økonomiske mulighed at tilbyde løbende efteruddannelse online. Noget af denne online undervisning er gratis og jeg har samlet en playliste på skolens youtube kanal (IMA) hvor danske massører kan blive inspireret. 

Skolens youtube kanal er en blanding af selvlavede film og materiale fra vores samarbejdspartnere til brug i undervisningen. Nogle film er lavet som indledende undervisning eller som repetitions undervisning. Andre er lavede for at hjælpe nuværende og tidligere elever til at booste/promovere deres klinikker.

Abonner på skolens youtube kanal her og se playlisternehttps://www.youtube.com/user/TengbjergMassorSkole

Se den første film her:

Tengbjerg Massørskole

Læs om vores uddannelser til Thai Yoga MassørMassør og Sportsmassør

Tilmeld dig Massørnyt og få løbende spændende artikler om inspirerende metoder og modtag udfordrende quizzer, samt historier fra ind og udland.

Følg skolens Facebook side og find mere inspiration.

Følg skolen på Instagram og find mere inspiration.

Følg Dansk Massageforbund på LinkedIn og find mere inspiration.

Tilmeld dig DM i Massage her.

Prøv evt. en af skolens mange quizzer her.

Uddannelser på Fyn 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *