InspirationUddannelse

Gratis lektion i Shiatsu Stolemassage

Tengbjerg Massørskole tilbyder her en gratis lektion i Shiatsuinspireret stolemassage og en stolemassage med brugen af Bambusredskaber.

Fordelene

Den store fordel ved denne massageform, er at den let kan tilpasses og gives næsten overalt: hvor den specielt designet transportable stol kan medbringes og stå.

En anden fordel er, at den er lettere tilgængelig end massage på den klassiske massagebriks, fordi klienten ikke nødvendigvis behøver at smide tøjet, og ofte er det mere komfortabelt at sidde i stedet for at ligge ned. Oveni købet er det en fordelagtig massageform, fordi den varer kortere tid end en ”normal” briksemassage. Der bruges ikke olie i den Shiatsu inspirerede Stolemassage, så der er ikke nogen form for klisterfornemmelse efter behandlingen. Man kan med det samme arbejde igen. Derfor er StoleMassage særligt velegnet til Erhvervs-massageordninger i virksomheder og på arbejdspladser.

I udlandet og i Danmark bliver StoleMassage givet på kontorer, messer, sportsarrangementer, kræmmermarkeder, på strande, men naturligvis også i diverse massørklinikker.

Historie
Siddende massage har eksisteret lige så længe som massage. Ældgamle kinesiske billeder viser “an-mo” udøvere, som masserer deres klienter på lave stole, lige før de tager bad. Den moderne periode for StoleMassage opstod i begyndelsen af firserne, da nogle pionerer i USA eksperimenterede med massage på siddende klienter, denne stolemassage blev kaldt TouchPro.

Denne moderne form for stolemassage tog udgangspunkt i kinesisk akupressur og japansk Shiatsu.

Gennem kroppen går der energibaner (kaldet meridianer). Når energien strømmer frit gennem vores meridianerne, er vi sunde og i balance. Igennem stress og dårlige arbejdsstillinger opstår der blokader, som kan føre til fysiske problemer som stive og smertende muskler.
Ved Shiatsu inspireret StoleMassage udøver man trykpunkt massage igennem tøj, på hovedet, nakken, ryggen, hænderne og hofterne, og påvirker derved hele kroppen. Derfor kan de blokerede energier strømme frit igen, og affaldsstoffer bliver borttransporteret og kroppen genvinder sin energetiske balance.

Den klassiske StoleMassage er en trykpunktmassage siddende på en stol – fra hovedet til hofter. Denne behandling løsner blokerede energier, og affaldsstoffer bliver borttransporteret og kroppen genvinder sin balance.

Se f.eks. denne undervisningsvideo fra Tengbjerg Massørskole. Næste kursusstart Mandag den 14. august 2023.

Shiatsuinspireret StoleMassage

Uddannelse til Stolemassør

Tengbjerg Massørskole tilbyder uddannelser i StoleMassage. Både den Shiatsu inspirerede StoleMassage, men også som Fysiurgisk massage og Thai Yoga Massage. Det er en fantastisk efter-uddannelse for allerede uddannede massører, men er også et godt sted at starte en massøruddannelse for de som gerne lige vil prøve massagefaget af inden de skyder mange penge og tid ind i et større uddannelsesforløb.

Det kan også være et rigtig godt sted at starte sin massageuddannelse, fordi allerede efter 4 undervisningsdage kan massageeleven tage penge for sine behandlinger og starte sit klientnetværk op og samtidig tjene sin massageuddannelse hjem undervejs i sin uddannelse.

Stolemassage er en massagekategori ved både DM i Massage og Verdensmesterskaberne i Massage der bliver afholdt af The International Massage Association (IMA). Tengbjerg Massørskole kan også med stolthed fortælle at i både 2021 og 2022 vandt skolens tidligere kursister Rita Murauskiene og Danny Jensen Sølv ved VM i Massage i kategorien Stolemassage.

Mere stolemassageinspiration

Tilmeld dig Massørnyt og få løbende spændende artikler om inspirerende metoder og modtag udfordrende quizzer, samt historier fra ind og udland.

Følg skolens Facebook side og find mere inspiration.

Følg skolens Instagram og find mere inspiration.

Følg Dansk Massageforbund på LinkedIn og find mere inspiration.

Hvis du vil teste din viden om massage i Danmark, kan du gøre det her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *