Mine oplevelser fra det Rumænske Massagemesterskab - Tengbjerg Massørskole
Inspiration

Mine oplevelser fra det Rumænske Massagemesterskab

I de seneste 4 år har jeg været meget aktiv for at lære forskellige massageteknikkerer her i Danmark, men også i andre lande som Litauen og Rusland.

I dag er jeg uddannet Massageterapeut samt Ayurvedisk massør, Thai yoga massør og Skadesterapeut. Jeg har viden om forskellige massageteknikker som Fysiurgisk massage, lymfedrænage, bambus massage og aromaterapi. Jeg har arbejdet som professionel Massageterapeut fra 2016, og jeg vandt en guldmedalje ved DM i Massage 2019 i kategorien Wellness Massage. I 2018 vandt jeg en bronzemedalje ved DM i massage, i kategorien asiatisk massage. Desuden har jeg deltaget ved Verdens Mesterskaberne i Massage i 2017, 2018 og 2019, som altid er inspirerende og giver muligheden for at udvikle sig fagligt og møde andre massører fra hele verden.

Jeg synes, at vi skal være stolte af Jeppe Tengberg, som er grundlægger af DM i Massage og VM i Massage. Han prøver at forbinde mennesker, der har en fælles interesse og samtidig promoverer han massage som mulighed for, at folk kan få et sundere liv i Danmark og i hele verden. Vi skal ikke kun være stolte af Jeppe Tengberg for hans initiativ, men vi må også støtte ham ved at stille op og deltage i konkurrencen. 

Mange af de mennesker der deltog ved VerdensMesterskaberne i massage blev også inspireret og opfordret til at arrangere nationale mesterskaber i deres lande. Iulian Motoc fra Rumænien var også inspireret, og han arrangerede det første mesterskab i massage i november 2019 i sit land. Jeg havde æren af at være dommer i konkurrencen i Rumænien. Jeg takker Iulian Motoc for invitationen og takker ham for tilliden til min viden og evne til at deltage som dommer i konkurrencen.

Det første Rumænske Mesterskab i Massage var en succes, hvor næsten 100 deltagere fra landet og i udlandet viste deres færdigheder i forskellige massage kategorier. Jeg var dommer sammen med Andrei Banc og Ideal Contour Turnhout i Asiatisk Freestyle kategori. Vi var så heldige, at vores kategori ikke var særlig stor (så det var ikke så vanskelig denne gang at dømme). Desuden fik vi undervisning i, hvordan en deltager skal vurderes og dømmes, som har hjalp os i at vælge den bedste deltager. Vores kategorivinder var Petru Boca, og han fik mulighed for at deltage i den store finale hvor kategorivinderne mødes og kæmper om den endelige titel. Vi var rigtig stolte og glade for at Petru Boca fik førstepladsen i finalen. Det viser også, at vi har taget den rigtige beslutning og valgt ham som vinder i Asiatisk Freestyle kategorien. Jeg ønsker tillykke til alle vinderne, men glem ikke at alle deltagere er vindere. Det vigtigste er, at der er dannet et stærkt samfund og gode venner, og dette er den mest værdifulde medalje. Jeg takker også Iulian Motoc og alle arrangørerne, deltagerne, sponsorerne, dommerne og alle involverede i dette smukke projekt. Det var en ære for mig, at være sammen med dem ved det første Mesterskab i Massage i Rumænien.

Det var ikke en nem opgave at være dommer og deltage i dette 3 dages arrangement med mange mennesker. Jeg plejer ikke at være sammen med så mange mennesker i hverdagen. Jeg arbejder stille og roligt i min klinik i Sakskøbing og Nakskov og hjælper folk med at være sunde og raske i hverdagen. Men en gang imellem skal vi alle gå ud af vores komfortzone og prøve noget nyt. Vi massører behandler ikke kun fysiske skavanker i kroppen. Vi underviser folk i, hvordan de skal skabe balance i deres liv. Så først og fremmest skal vi selv være gode rollemodeller for vores kunder. Vi skal selv passe på os selv, leve sundt, dyrke motion, ikke være bange for at prøve nogle nyt og være glade i vores hverdag. Med vores eksempel kan vi inspirere andre og hjælpe dem til at tage den rigtige vej i deres liv.

Til sidst vil jeg sige, at det var en fantastisk og smuk begivenhed. Så mange talentfulde mennesker kom og viste deres evner, begivenheden var meget vel organiseret og dommerne var professionelle. Jeg er så glad for at være en del af denne begivenhed. Jeg håber, at vi også vil have et fantastisk DanmarksMesterskab i massage 2020, som er den 7 og 8 marts. Men uden deltagere kan vi ikke lave en konkurrence, så prøv at støtte dette arrangement. Kom og vis dit talent, dine færdigheder og prøv noget nyt og bliv en del af DM i massage som først og fremmest er en konkurrence, men det er også en mulighed for os massører at udvikle os fagligt, få ny viden og “networking”. Jeg håber vi ses i DM i massage 2020.

Skrevet af – Rita Murauskiene

Tilmeld dig DM i Massage her.

Følg Dansk Massageforbund på LinkedIn og find mere inspiration.

Rita Murauskiene

Husk at ”Like” og dele for at inspirere andre eller måske gøre dine klienter opmærksomme på, hvad en massageterapeut er.

Tilmeld dig Massørnyt og få løbende spændende artikler om inspirerende metoder og modtag udfordrende quizzer, samt historier fra ind og udland.

Følg skolens Facebook side og find mere inspiration.

Følg skolen på Instagram og find mere inspiration.

Prøv evt. en af skolens mange quizzer her.

Lær Bambus Massage på Tengbjerg Massørskole sammen med Rita Murauskiene vinderen ad DM i Massage 2019 og 2020.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du set vores anmeldelser?

Jeg har deltaget i IMA World massage Champs siden 2017, det er et must i juni-kalenderen hvert år. Besøg eller konkurrere!! København er også en fantastisk storbyferie.
Tereze BelkovaTereze Belkova
19:06 24 Apr 24
En fremragende skole, hvor du ikke kun kan lære forskellige massageteknikker, men også forbedre dine færdigheder. Et sted, der samler massageprofessionelle fra hele verden ved at arrangere VM i massage i Danmark.
Michael PedersenMichael Pedersen
21:24 05 Mar 24
Kæmpe stor ros for at afholde dm i massage 2024.Varm atmosfære, god energi og super godt tilrettelagt.En skole der brænder for at give eleverne, den bedst mulige uddannelse.Kan kun på det varmeste anbefale skolen.
Carsten AnderslundCarsten Anderslund
20:12 05 Mar 24
Carl NewburyCarl Newbury
11:28 29 Feb 24
Jeg har deltaget i Jeppes arrangementer i København siden 2017. VM i Massage er højdepunktet i mit års netværk med massageterapeuter fra hele verden. Godt gået Jeppe
csacco4csacco4
08:12 10 Feb 24
Indholdet var meget godt, og det samme var læreren. Kurserne er godt udført, meget godt forklaret med en god support. Jeg kan bare varmt anbefale til alle, der ønsker at udvide deres viden.
Maria FilatovaMaria Filatova
14:28 09 Feb 24
Et godt stykke arbejde er gjort for at promovere og udvikle massagekunst rundt om i verden! tak skal du have
Constantin RomanConstantin Roman
02:30 07 Jan 24
Jeg mødte Jeppe Tengbjerg for første gang ved det første World Massage Championship i 2017. Siden da har vi krydset veje mange gange, i forskellige samarbejder relateret til massageverdenen: internationale konkurrencer, danske konkurrencer, kurser, workshops, seminarer, masterclasses mv. . Her var Jeppe skaberen, arrangøren eller i det mindste var han en væsentlig faktor i dannelsen af disse værdifulde platforme for uddannelse, inspiration og promovering, for alle dem, der er involveret i massageverdenen, både som massageudbydere og som massageforbrugere.Jeppe har ydet et kæmpe bidrag til at fremme massageværdier i Danmark og verden. Der kunne siges meget om dette bidrag og om hans egenskaber som professionel og som person. Måske allervigtigst er, at Jeppe Tengbjerg er en inspiration og et forbillede. Han samler flittigt viden og erfaringer, hvorfra han skaber en kilde til ny viden og erfaring til andre og giver den videre.I dag er der allerede mange mennesker i verden, som har nydt godt af det kolossale arbejde, Jeppe konstant udfører. Jeppe er for mig et eksempel på flid, vedholdenhed og engagement.Jeg synes, at Jeppe Tengbjerg er et navn, der allerede er trådt ind i massagens historie.Vil du vide mere om Jeppes arbejde, så følg ham tæt på alle digitale kanaler, hvor han har publiceret talrige artikler og relevante materialer.Hvis du er en massageterapeut interesseret i at blive endnu bedre, så deltag i konkurrencer eller uddannelser promoveret af Jeppe Tengbjerg.Drømmer du om at blive massør, så kontakt Jeppe Tengbjerg.
Rasmus BirkvigRasmus Birkvig
15:06 03 Nov 23
Super godt forløb hos Jeppe & Co. Kan kun varmt anbefale Tengbjerg Massørskolemvh Rasmus
Camilla RingCamilla Ring
11:57 03 Nov 23
Har taget flere både uddannelser og kurser hos Jeppe og har kun godt at sige om det. Jeg har været rigtig tilfreds og bruger hver dag, al min tillærte viden i min klinik ✨
Anne BreinbergAnne Breinberg
10:06 22 Sep 23
God skole med et bredt spektrum af sundhedsuddannelser - både enkeltstående og overbyggende.Jeg har tidligere taget massøruddannelsen og hvad dertil hører og er pt. i gang med zoneterapiuddannelsen.
js_loader

Tengbjerg Massørskole

Uddannelser til Massør, Zoneterapeut og Akupunktør  

Genveje

Kontakt

Certifikater