InspirationUddannelse

Fra Bankrådgiver til Massør

Seneste artikel i MassørNyt handler om tanken om et karriereskifte.

Mange kan I en presset hverdag få tanken, at et karriereskift måske kunne give en mere ro og tid til børnene. Den tanke ramte Tengbjerg Massørskoles ene Massageunderviser Anne Breinberg, da hun skulle vende tilbage fra barsel til jobbet som bankrådgiver. Hun valgte i stedet at uddanne sig til Massør med egen klinik hjemme I huset I Næstved.

I dag har hun en velkørende klinik. Underviser på Tengbjerg Massørskole, er i gang med Zoneterapiuddannelse på selvsamme skole. Desuden har hun vundet flere medaljer ved DM i Massage.

https://www.tv2east.dk/mit-fantastiske-jobskifte/mit-fantastiske-jobskifte-4-massoeren?fbclid=IwAR0jFYMfydDdyke-5HWEDlLlboBjhNcc4Y9KQrdlUNl-T6776BcbS6r_oAg

Bliv Massør på Tengbjerg Massørskole. Læs mere her eller tag vores videreuddannelse i Muskelterapi

Tilmeld dig Massørnyt og få løbende spændende artikler om inspirerende metoder og modtag udfordrende quizzer, samt historier fra ind og udland.

Følg skolens Facebook side og find mere inspiration.

Følg skolens Instagram og find mere inspiration.

Følg Tengbjerg Sundhedsuddannelser på LinkedIn og find mere inspiration.

Hjælp Tengbjerg Sundhedsuddannelser med at vokse. Gennem vores mange gratis Quizzer, Artikler og Podcasts forsøger vi at hjælpe alle behandlere med at blive dygtigere. Giv os meget gerne en god anmeldes på Trustpilot og Google. På forhånd tak. Tryk på logoerne for at komme i gang.

Kære læser, du er meget velkommen til at svare på, kommentere på eller supplere artiklen med oplysninger. Brug nedenstående kommentarfelt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *