Bambusmassage er kommet til Danmark - Tengbjerg Massørskole
InspirationUddannelse

Bambusmassage er kommet til Danmark

Bambusmassage er ikke kun en behagelig og stimulerende massagemetode som mange danskere har prøvet på deres ferie i udlandet. Det er også en mulighed for massøren at give en dybere massage og “spare” sine hænder. Ergonomi og godt værktøj (bambuspinde) vil øge sikkerheden og mindsker de klassiske skader en massør ofte lider af. Behandlingen er forholdsvis ny i Danmark, men vokser hurtigt på grund af dens positive effekter. 

Hvad er Bambusmassage?

Bambusmassage er en helkropsmassage der kan bruges både afslappende og stimulerende til krop og ansigt. 
Bambusmassage er en massage af velvære, ideelt både for mænd og kvinder. På grund af sin drænende, afslappende og beroligende effekt er det en behandling som er ideel for sportsfolk og kvinder især ved tilstedeværelse af cellulitis.

Til denne massagemetode kan bruges mandelolie eller sesamolie som gør huden afslappet og giver en silkeblød, kompakt og et strålende udseende.

Tengbjerg Massørskole tilbyder kursus i Bambusmassage. Tilføj Bambusmassage til dine behandlinger og giv dine klienter en behagelig afslappende massage eller wellness oplevelse.

Er du allerede massør kan du benytte metoden som et supplement til dine behandlinger, men den kan ligeledes benyttes til velværebehandlinger i wellness regi.

Bambusmassagens funktioner:

 • Stimulering af muskler og nervesystem som giver afslappende virkning. Bindevævs stimulation mod ødemer, strækmærker og ar.
 • Styrker hudens fedt-fugtbalance.
 • Afspændende og beroligende.
 • Velvære.
 • Mod dyb tørhed og kollagen stimulation.

Kursusdetaljer 

I løbet af dette kursus lærer du, hvordan du udfører en professionel varm og/eller kold bambusmassage behandling.

Du lærer, hvordan du:

 • Forbereder behandlingsområdet.
 • Forbereder klienten til behandling.
 • Udfører en varm eller kold bambusmassage.
 • Ergonomisk arbejder rigtigt.  
 • Passer på bambuspindene.

Du vil også lære om:

 • Historien og filosofien bag Bambusmassagen.
 • Fordelene ved behandlingen.
 • Kontraindikationer og kontrahandlinger.
 • Efterpleje.
 • Andet værktøj.  

Privat kursus, som afholdes efter aftale. (Kontakt skolen)

Kurset koster 1500 kr. (ved 1 tilmeldt) ca. 3 timer.

Kurset koster 1000 kr. (ved minimum 2 tilmeldte) ca. 4 timer.

Undervisningen foregår hos underviseren i Sakskøbing eller Nakskov.

Underviser: Rita Murauskiene (Bronzevinder ved DM i Massage 2018 og guldvinder ved DM i Massage 2019)

Alle kursister modtager diplom efter gennemført kursus.

Tilmelding kan ske online her eller ved at kontakte skoleleder Jeppe Tengbjerg, Tlf: 20 21 21 98 eller på info@tengbjerg.dk.

Har du spørgsmål vedrørende kurset, er du meget velkommen til at kontakte kursusansvarlig Rita Murauskiene på Tlf: 52 65 16 68. Eller send en mail med navn, tlf. nr. og spørgsmål på ritamurauskiene@gmail.com

Bambusmassage redskaber

Tilmeld dig Massørnyt og få løbende spændende artikler om inspirerende metoder og modtag udfordrende quizzer, samt historier fra ind og udland.

Følg skolens Facebook side og find mere inspiration.

Følg skolen på Instagram og find mere inspiration.

Følg Dansk Massageforbund på LinkedIn og find mere inspiration.

Vores Italienske kollega Daniela Caracciuolo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du set vores anmeldelser?

Michael PedersenMichael Pedersen
21:24 05 Mar 24
Kæmpe stor ros for at afholde dm i massage 2024.Varm atmosfære, god energi og super godt tilrettelagt.En skole der brænder for at give eleverne, den bedst mulige uddannelse.Kan kun på det varmeste anbefale skolen.
Carsten AnderslundCarsten Anderslund
20:12 05 Mar 24
Carl NewburyCarl Newbury
11:28 29 Feb 24
Jeg har deltaget i Jeppes arrangementer i København siden 2017. VM i Massage er højdepunktet i mit års netværk med massageterapeuter fra hele verden. Godt gået Jeppe
csacco4csacco4
08:12 10 Feb 24
Indholdet var meget godt, og det samme var læreren. Kurserne er godt udført, meget godt forklaret med en god support. Jeg kan bare varmt anbefale til alle, der ønsker at udvide deres viden.
Maria FilatovaMaria Filatova
14:28 09 Feb 24
Et godt stykke arbejde er gjort for at promovere og udvikle massagekunst rundt om i verden! tak skal du have
Constantin RomanConstantin Roman
02:30 07 Jan 24
Jeg mødte Jeppe Tengbjerg for første gang ved det første World Massage Championship i 2017. Siden da har vi krydset veje mange gange, i forskellige samarbejder relateret til massageverdenen: internationale konkurrencer, danske konkurrencer, kurser, workshops, seminarer, masterclasses mv. . Her var Jeppe skaberen, arrangøren eller i det mindste var han en væsentlig faktor i dannelsen af disse værdifulde platforme for uddannelse, inspiration og promovering, for alle dem, der er involveret i massageverdenen, både som massageudbydere og som massageforbrugere.Jeppe har ydet et kæmpe bidrag til at fremme massageværdier i Danmark og verden. Der kunne siges meget om dette bidrag og om hans egenskaber som professionel og som person. Måske allervigtigst er, at Jeppe Tengbjerg er en inspiration og et forbillede. Han samler flittigt viden og erfaringer, hvorfra han skaber en kilde til ny viden og erfaring til andre og giver den videre.I dag er der allerede mange mennesker i verden, som har nydt godt af det kolossale arbejde, Jeppe konstant udfører. Jeppe er for mig et eksempel på flid, vedholdenhed og engagement.Jeg synes, at Jeppe Tengbjerg er et navn, der allerede er trådt ind i massagens historie.Vil du vide mere om Jeppes arbejde, så følg ham tæt på alle digitale kanaler, hvor han har publiceret talrige artikler og relevante materialer.Hvis du er en massageterapeut interesseret i at blive endnu bedre, så deltag i konkurrencer eller uddannelser promoveret af Jeppe Tengbjerg.Drømmer du om at blive massør, så kontakt Jeppe Tengbjerg.
Rasmus BirkvigRasmus Birkvig
15:06 03 Nov 23
Super godt forløb hos Jeppe & Co. Kan kun varmt anbefale Tengbjerg Massørskolemvh Rasmus
Camilla RingCamilla Ring
11:57 03 Nov 23
Har taget flere både uddannelser og kurser hos Jeppe og har kun godt at sige om det. Jeg har været rigtig tilfreds og bruger hver dag, al min tillærte viden i min klinik ✨
Anne BreinbergAnne Breinberg
10:06 22 Sep 23
God skole med et bredt spektrum af sundhedsuddannelser - både enkeltstående og overbyggende.Jeg har tidligere taget massøruddannelsen og hvad dertil hører og er pt. i gang med zoneterapiuddannelsen.
js_loader

Tengbjerg Massørskole

Uddannelser til Massør, Zoneterapeut og Akupunktør  

Genveje

Kontakt

Certifikater