IMA projektet modtager priser - Tengbjerg Massørskole
Inspiration

IMA projektet modtager priser

Da jeg i 2016 valgte at skabe The International Massage Association (IMA) og det første verdensmesterskab i massage med hjælp fra mine kursister fra min skoles MasterClass, var det en beslutning hvori det lå, at jeg ønskede at forandre og præge massagefaget i en ny retning. Jeg ønskede mere udveksling af tanker og ideer. Jeg ønskede mere networking. Jeg ønskede selv at blive dygtigere og udfordre mig selv, for mit eget bedste og for mine kursister på min skole.

Denne ide med et mesterskab som en event fik meget hurtig succes. Både massageterapeuter, massageforbund, massagemedier og skoler fra hele verden valgte tidligt at støtte projektet.

IMA og det første verdensmesterskab i 2017 blev en succes med ca. 80 deltagere fra ca. 30 lande.

Det andet verdensmesterskab havde 127 deltagere fra 37 lande og det tredje verdensmesterskab i 2019 havde 200 deltagere fra 42 lande repræsenteret. En utrolig fremgang.

Herfra udspringer flere succes historier om nationale og internationale arrangementer og mesterskaber.

Alene i 2019 har jeg deltaget som dommer, dommerunderviser eller supervisor på turneringer i følgende lande: Litauen (International Massage Students Contest) European Massage Championship (Italien), World Championship in Massage (Danmark), EURASIAN Massage Championship in Moldova, Ukranian Massage Championship, UK Massage Championship, Russian Massage Championship, French Massage Championship, Greek Massage Championship og Romanian Massage Championship.

I det nye år er der planlagt de første mesterskaber i følgende lande: USA, Canada Norge og Schweiz. Af andre lande kan nævnes Holland, Sverige og Thailand.

Ved mange af disse events og mesterskaber er der også demonstrationer og/eller Workshops med nogle af de allerbedste massageterapeuter i verden. Selv har jeg haft æren af at undervise i Massagens lange historie, Fysiurgisk stolemassage, Svensk massage, Freestyle massage i lande som Rusland, Ukraine, Moldova, Italien osv…

Derfor er det også en stor ære at modtage priser fra bla. Rumænien, Grækenland og Schweitz her i efteråret. Jeg er meget taknemmelig og det giver mig energi til at fortsætte mit arbejde.

En stor tak alle og især til Jonas Beknes, Bent Nordahl og Janne Birkedal der i det daglige hjælper til at IMA kan fungere.

Pris fra det Græske Massage Forbund
IMA pris
Pris Fra det rumænske massageforbund
Ny Ambassadør af Sundhed og Wellness i verden fra International Massage Academy of Switzerland.

Tilmeld dig Massørnyt og få løbende spændende artikler om inspirerende metoder og modtag udfordrende quizzer, samt historier fra ind og udland.

Følg skolens Facebook side og find mere inspiration.

Følg skolen på Instagram og find mere inspiration.

Følg Dansk Massageforbund på LinkedIn og find mere inspiration.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du set vores anmeldelser?

Jeg har deltaget i IMA World massage Champs siden 2017, det er et must i juni-kalenderen hvert år. Besøg eller konkurrere!! København er også en fantastisk storbyferie.
Tereze BelkovaTereze Belkova
19:06 24 Apr 24
En fremragende skole, hvor du ikke kun kan lære forskellige massageteknikker, men også forbedre dine færdigheder. Et sted, der samler massageprofessionelle fra hele verden ved at arrangere VM i massage i Danmark.
Michael PedersenMichael Pedersen
21:24 05 Mar 24
Kæmpe stor ros for at afholde dm i massage 2024.Varm atmosfære, god energi og super godt tilrettelagt.En skole der brænder for at give eleverne, den bedst mulige uddannelse.Kan kun på det varmeste anbefale skolen.
Carsten AnderslundCarsten Anderslund
20:12 05 Mar 24
Carl NewburyCarl Newbury
11:28 29 Feb 24
Jeg har deltaget i Jeppes arrangementer i København siden 2017. VM i Massage er højdepunktet i mit års netværk med massageterapeuter fra hele verden. Godt gået Jeppe
csacco4csacco4
08:12 10 Feb 24
Indholdet var meget godt, og det samme var læreren. Kurserne er godt udført, meget godt forklaret med en god support. Jeg kan bare varmt anbefale til alle, der ønsker at udvide deres viden.
Maria FilatovaMaria Filatova
14:28 09 Feb 24
Et godt stykke arbejde er gjort for at promovere og udvikle massagekunst rundt om i verden! tak skal du have
Constantin RomanConstantin Roman
02:30 07 Jan 24
Jeg mødte Jeppe Tengbjerg for første gang ved det første World Massage Championship i 2017. Siden da har vi krydset veje mange gange, i forskellige samarbejder relateret til massageverdenen: internationale konkurrencer, danske konkurrencer, kurser, workshops, seminarer, masterclasses mv. . Her var Jeppe skaberen, arrangøren eller i det mindste var han en væsentlig faktor i dannelsen af disse værdifulde platforme for uddannelse, inspiration og promovering, for alle dem, der er involveret i massageverdenen, både som massageudbydere og som massageforbrugere.Jeppe har ydet et kæmpe bidrag til at fremme massageværdier i Danmark og verden. Der kunne siges meget om dette bidrag og om hans egenskaber som professionel og som person. Måske allervigtigst er, at Jeppe Tengbjerg er en inspiration og et forbillede. Han samler flittigt viden og erfaringer, hvorfra han skaber en kilde til ny viden og erfaring til andre og giver den videre.I dag er der allerede mange mennesker i verden, som har nydt godt af det kolossale arbejde, Jeppe konstant udfører. Jeppe er for mig et eksempel på flid, vedholdenhed og engagement.Jeg synes, at Jeppe Tengbjerg er et navn, der allerede er trådt ind i massagens historie.Vil du vide mere om Jeppes arbejde, så følg ham tæt på alle digitale kanaler, hvor han har publiceret talrige artikler og relevante materialer.Hvis du er en massageterapeut interesseret i at blive endnu bedre, så deltag i konkurrencer eller uddannelser promoveret af Jeppe Tengbjerg.Drømmer du om at blive massør, så kontakt Jeppe Tengbjerg.
Rasmus BirkvigRasmus Birkvig
15:06 03 Nov 23
Super godt forløb hos Jeppe & Co. Kan kun varmt anbefale Tengbjerg Massørskolemvh Rasmus
Camilla RingCamilla Ring
11:57 03 Nov 23
Har taget flere både uddannelser og kurser hos Jeppe og har kun godt at sige om det. Jeg har været rigtig tilfreds og bruger hver dag, al min tillærte viden i min klinik ✨
Anne BreinbergAnne Breinberg
10:06 22 Sep 23
God skole med et bredt spektrum af sundhedsuddannelser - både enkeltstående og overbyggende.Jeg har tidligere taget massøruddannelsen og hvad dertil hører og er pt. i gang med zoneterapiuddannelsen.
js_loader

Tengbjerg Massørskole

Uddannelser til Massør, Zoneterapeut og Akupunktør  

Genveje

Kontakt

Certifikater