Inspiration

Massageinspiration

Som skoleleder af en massageskole betyder det meget for mig at kunne tilbyde mine tidligere massageelever løbende inspiration og materiale til fortsat at udvikle sig og være nysgerrig efter mere viden om vores fag.

Da vi er et lille fag i et lille land med få skoler og dermed måske også færre inspirationsmuligheder har jeg igennem årene udviklet et stort netværk i udlandet og for fjerde gang afholder jeg sammen med mine samarbejdspartere World Championship in Massage.

Jeg har sammensat en playliste på skolens youtube kanal hvor danske massører kan se diverse videoer fra de foregående år, men også en masse teasere for det nye VM (19-20. juni 2021). Desværre måtte vi udsætte dette års udgave til 2021 på grund af Corona virusen. I forbindelse med disse mesterskaber kan man ofte opleve de allerbedste undervisere som deltager for at promovere deres massageteknikker og dermed også deres kurser/uddannelser. Så VM i Massage er en hel unik mulighed for danske massører at finde international inspiration.

Så hvis man vil være ”first mover” med hensyn til de seneste massagetrends vil det være en god ide at deltage enten som deltager eller som tilskuer. 

Alle danske massører kan deltage (hvis de er modige nok). Resten kan vælge at se udvalgte runder i Auditoriet på Professionshøjskolen København på Sigurdsgade på Nørrebro. De som deltager vil kunne se massage i alle lokalerne og skal desuden også selv have massage.

Læs mere om eller tilmeld dig VM i Massage her.

Abonner på skolens youtube kanal her og se hele playlistenhttps://www.youtube.com/user/TengbjergMassorSkole

Skolens youtube kanal er en blanding af selvlavede film til brug i undervisningen. Nogle film er lavet som indledende undervisning eller som repetitions undervisning. Andre er lavede for at hjælpe nuværende og tidligere elever til at booste/promovere deres klinikker.

Programmet for VM i Massage

Læs mere om skolens egne Internationale kurser i Deep Tisseau Massage og Spa Massage teknikker 

Mange internationale massagemetoder kan også opleves Ved DM i Massage 

Tilmeld dig Massørnyt og få løbende spændende artikler om inspirerende metoder og modtag udfordrende quizzer, samt historier fra ind og udland.

Følg skolens Facebook side og find mere inspiration.

Følg også skolens Instagram og find mere inspiration.

Følg Dansk Massageforbund på LinkedIn og find mere inspiration.

Hvis du vil teste din viden om massage i Danmark, kan du gøre det her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *