InspirationUddannelse

Video podcast om Cupping og Gua Sha

Mit navn er Jeppe Tengbjerg. Jeg driver Tengbjerg Sundhedsuddannelser hvor vi uddanner massagterapeuter, akupunktører og zoneterapeuter. Det vi laver her er en video podcast til MassørNyt som er et online Nyhedsbrev for netop massører, zoneterapeuter og akupunktører. 

Jeg har nu valgt at lave nogle interviews som kan høres her på siden så behandlerne kan vælge at modtage deres inspiration og ideer, men de pusler med dagligdagsting. 

I dag har jeg valgt at interviewe en person som har en særlig viden indenfor Cupping og Gua Sha, samt akupunktur og massage. Bo Stentoft Jensen.

Indehaver af Acucare.dk.

Bo Stentoft Jensen er Akupunktør og Cupping terapeut, samt indehaver af AcuCare ApS, Cupping.dk og Lyngens Akupunktur Klinik.

Bo har siden 2003 arbejdet som Akupunktør (RAB), i sin egen klinik ”Lyngens Akupunktur Klinik”. Ud over akupunktur tilbyder Bo også behandlinger inden for bl.a. cuppingterapi og bioresonans.

Lyngens Akupunktur Klinik er velbesøgt og behandler dagligt kunder fra hele Sjælland. Klinikken har et godt samarbejde med mange af de lokale firmaer, sportsklubber og foreninger, som flittigt benytter sig af dens faciliteter til behandling af b.la. sygdom, skader og smerter. Desuden har Bo specialiseret sig i Moderne Cuppingterapi, som er en ny og super effektiv behandlingsform. I forbindelse med dette har Bo grundlagt Cupping.dk og afholder jævnligt kurser i dette. Bo har altid været meget inspireret af den alternative verden, samt sund kost og livsstil. Han har mere end 30 års erfaring indenfor styrketræning og asiatisk kampsport. Bo har i de sidste par år udviklet og arbejdet på et nyt og super effektivt cupping system som kaldes Musclecup®, som primært henvender sig til sportsfolk.

Fakta: 

  1. 660 timers akupunktør
  2. RAB Registreret Akupunktør
  3. Uddannet hos Søborg Helseskole 2002
  4. Underviser også på Tengbjerg Massørskole i både cupping, Gua Sha og øreakupunktur. 

Hvorfor har jeg valgt at snakke med Bo Stentoft Jensen?

  1. Har stor viden inden for cupping som kan noget som massage ikke kan, nemlig trække vævet væk fra knoglen.
  2. Har stor viden inden for akupunktur
  3. Har stor viden om muskel cupping
Se interview med Cupping/Gua Sha ekspert Bo Stentoft

Tilmeld dig Massørnyt og få løbende spændende artikler om inspirerende metoder og modtag udfordrende quizzer, samt historier fra ind og udland.  

Lær Cupping og Gua Sha på Tengbjerg Massørskole

Følg skolens Facebook side og find mere inspiration.  

Følg skolen på Instagram og find mere inspiration.

Følg Dansk Massageforbund på LinkedIn og find mere inspiration.

Cupping kursus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *