Video podcast om Cupping og Gua Sha - Tengbjerg Massørskole
InspirationUddannelse

Video podcast om Cupping og Gua Sha

Mit navn er Jeppe Tengbjerg. Jeg driver Tengbjerg Sundhedsuddannelser hvor vi uddanner massagterapeuter, akupunktører og zoneterapeuter. Det vi laver her er en video podcast til MassørNyt som er et online Nyhedsbrev for netop massører, zoneterapeuter og akupunktører. 

Jeg har nu valgt at lave nogle interviews som kan høres her på siden så behandlerne kan vælge at modtage deres inspiration og ideer, men de pusler med dagligdagsting. 

I dag har jeg valgt at interviewe en person som har en særlig viden indenfor Cupping og Gua Sha, samt akupunktur og massage. Bo Stentoft Jensen.

Indehaver af Acucare.dk.

Bo Stentoft Jensen er Akupunktør og Cupping terapeut, samt indehaver af AcuCare ApS, Cupping.dk og Lyngens Akupunktur Klinik.

Bo har siden 2003 arbejdet som Akupunktør (RAB), i sin egen klinik ”Lyngens Akupunktur Klinik”. Ud over akupunktur tilbyder Bo også behandlinger inden for bl.a. cuppingterapi og bioresonans.

Lyngens Akupunktur Klinik er velbesøgt og behandler dagligt kunder fra hele Sjælland. Klinikken har et godt samarbejde med mange af de lokale firmaer, sportsklubber og foreninger, som flittigt benytter sig af dens faciliteter til behandling af b.la. sygdom, skader og smerter. Desuden har Bo specialiseret sig i Moderne Cuppingterapi, som er en ny og super effektiv behandlingsform. I forbindelse med dette har Bo grundlagt Cupping.dk og afholder jævnligt kurser i dette. Bo har altid været meget inspireret af den alternative verden, samt sund kost og livsstil. Han har mere end 30 års erfaring indenfor styrketræning og asiatisk kampsport. Bo har i de sidste par år udviklet og arbejdet på et nyt og super effektivt cupping system som kaldes Musclecup®, som primært henvender sig til sportsfolk.

Fakta: 

  1. 660 timers akupunktør
  2. RAB Registreret Akupunktør
  3. Uddannet hos Søborg Helseskole 2002
  4. Underviser også på Tengbjerg Massørskole i både cupping, Gua Sha og øreakupunktur. 

Hvorfor har jeg valgt at snakke med Bo Stentoft Jensen?

  1. Har stor viden inden for cupping som kan noget som massage ikke kan, nemlig trække vævet væk fra knoglen.
  2. Har stor viden inden for akupunktur
  3. Har stor viden om muskel cupping
Se interview med Cupping/Gua Sha ekspert Bo Stentoft

Tilmeld dig Massørnyt og få løbende spændende artikler om inspirerende metoder og modtag udfordrende quizzer, samt historier fra ind og udland.  

Lær Cupping og Gua Sha på Tengbjerg Massørskole

Følg skolens Facebook side og find mere inspiration.  

Følg skolen på Instagram og find mere inspiration.

Følg Dansk Massageforbund på LinkedIn og find mere inspiration.

Cupping kursus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du set vores anmeldelser?

Jeg har deltaget i IMA World massage Champs siden 2017, det er et must i juni-kalenderen hvert år. Besøg eller konkurrere!! København er også en fantastisk storbyferie.
Tereze BelkovaTereze Belkova
19:06 24 Apr 24
En fremragende skole, hvor du ikke kun kan lære forskellige massageteknikker, men også forbedre dine færdigheder. Et sted, der samler massageprofessionelle fra hele verden ved at arrangere VM i massage i Danmark.
Michael PedersenMichael Pedersen
21:24 05 Mar 24
Kæmpe stor ros for at afholde dm i massage 2024.Varm atmosfære, god energi og super godt tilrettelagt.En skole der brænder for at give eleverne, den bedst mulige uddannelse.Kan kun på det varmeste anbefale skolen.
Carsten AnderslundCarsten Anderslund
20:12 05 Mar 24
Carl NewburyCarl Newbury
11:28 29 Feb 24
Jeg har deltaget i Jeppes arrangementer i København siden 2017. VM i Massage er højdepunktet i mit års netværk med massageterapeuter fra hele verden. Godt gået Jeppe
csacco4csacco4
08:12 10 Feb 24
Indholdet var meget godt, og det samme var læreren. Kurserne er godt udført, meget godt forklaret med en god support. Jeg kan bare varmt anbefale til alle, der ønsker at udvide deres viden.
Maria FilatovaMaria Filatova
14:28 09 Feb 24
Et godt stykke arbejde er gjort for at promovere og udvikle massagekunst rundt om i verden! tak skal du have
Constantin RomanConstantin Roman
02:30 07 Jan 24
Jeg mødte Jeppe Tengbjerg for første gang ved det første World Massage Championship i 2017. Siden da har vi krydset veje mange gange, i forskellige samarbejder relateret til massageverdenen: internationale konkurrencer, danske konkurrencer, kurser, workshops, seminarer, masterclasses mv. . Her var Jeppe skaberen, arrangøren eller i det mindste var han en væsentlig faktor i dannelsen af disse værdifulde platforme for uddannelse, inspiration og promovering, for alle dem, der er involveret i massageverdenen, både som massageudbydere og som massageforbrugere.Jeppe har ydet et kæmpe bidrag til at fremme massageværdier i Danmark og verden. Der kunne siges meget om dette bidrag og om hans egenskaber som professionel og som person. Måske allervigtigst er, at Jeppe Tengbjerg er en inspiration og et forbillede. Han samler flittigt viden og erfaringer, hvorfra han skaber en kilde til ny viden og erfaring til andre og giver den videre.I dag er der allerede mange mennesker i verden, som har nydt godt af det kolossale arbejde, Jeppe konstant udfører. Jeppe er for mig et eksempel på flid, vedholdenhed og engagement.Jeg synes, at Jeppe Tengbjerg er et navn, der allerede er trådt ind i massagens historie.Vil du vide mere om Jeppes arbejde, så følg ham tæt på alle digitale kanaler, hvor han har publiceret talrige artikler og relevante materialer.Hvis du er en massageterapeut interesseret i at blive endnu bedre, så deltag i konkurrencer eller uddannelser promoveret af Jeppe Tengbjerg.Drømmer du om at blive massør, så kontakt Jeppe Tengbjerg.
Rasmus BirkvigRasmus Birkvig
15:06 03 Nov 23
Super godt forløb hos Jeppe & Co. Kan kun varmt anbefale Tengbjerg Massørskolemvh Rasmus
Camilla RingCamilla Ring
11:57 03 Nov 23
Har taget flere både uddannelser og kurser hos Jeppe og har kun godt at sige om det. Jeg har været rigtig tilfreds og bruger hver dag, al min tillærte viden i min klinik ✨
Anne BreinbergAnne Breinberg
10:06 22 Sep 23
God skole med et bredt spektrum af sundhedsuddannelser - både enkeltstående og overbyggende.Jeg har tidligere taget massøruddannelsen og hvad dertil hører og er pt. i gang med zoneterapiuddannelsen.
js_loader

Tengbjerg Massørskole

Uddannelser til Massør, Zoneterapeut og Akupunktør  

Genveje

Kontakt

Certifikater