International Massage Undervisning - Tengbjerg Massørskole
InspirationUddannelse

International Massage Undervisning

Tidligere på året blev jeg kontaktet af Riga Medical University (Letland). De ønskede at hyre mig til deres Internationale uge i februar til at holde tale for de universitetsstuderende om massagetrends i verden og undervise i en selvvalgt metode, samt dømme deres Internationale massageturnering. Massage er i flere lande en universitetsuddannelse, med langt flere timer end vores velkendte RAB uddannelse herhjemme i Danmark.

Det var en lang proces at blive godkendt som Erasmus underviser (Gæsteunderviser på Universiteter i EU lande). Der skulle skrives flere kontrakter imellem International Massage Association (mig) og Riga Medical University. Det være sig kontrakter om fremtidige samarbejdsaftaler (5årig), økonomiaftaler, og forpligtelsesaftaler angående vidensdeling. Der skulle desuden udfyldes et længere undersøgelsesskema. Alt i alt en lang godkendelses proces, som endte godt og som gør at jeg kan undervise mobilt på diverse universiteter fremover. Jeg skal blandt andet til Litauen på en lignende opgave ved en senere lejlighed.

Tilbage til ”jobbet”….

Talen på engelsk gik fint. ”Min debut foran de universitetsstuderende” slap jeg vist meget godt fra.

Med hensyn til den undervisning jeg var hyret til at give, valgte Jeg at kombinere Fysiurgisk Massage (Swedish Massage) med Thai massage greb/stræk. En kombination jeg tidligere har undervist i både i Rusland og i Ukraine. Denne gang var jeg ekstra nervøs, da massageundervisere fra de andre EU Universiteter også deltog i undervisningen (som kursister!). Det behøvede jeg ikke at være nervøs for, de var meget begejstret for kombinationen og tankerne bag, og de var de mest flittige og spørgende kursister. Hvilket kun kan gøre mig glad, da disse undervisere tydeligvis stadig havde stor interesse for vores fag. Med begejstring kommer en underviser langt med sit formål…

Disse undervisere (mine kollegaer) og jeg skulle under samme ophold, sammen, dømme denne internationale massage universitetsturnering. Universitetsturneringerne bliver gjort lidt anderledes end EM og VM for eksempel. I disse turneringer vurderes deltagernes basisfærdigheder og ergonomi meget højt, hvilket giver god mening da det er en turnering for studerende. Her er det vigtigt at kunne se om behandlerne har gode ”vaner”. Det sjove var dog at dommerne, alle havde studerende med i turneringen, så de var lige så nervøse som deltagerne (Dommerne var på den måde også til ”eksamen”).

Deltagerne havde også en runde til at vise innovation i deres massage, her var der blandt andet en deltager som på briksen havde sat en hjemmelavet kasse fyldt med sand på en opvarmet massagebriks. Det var fantastisk ide, da modtageren udover en god massage samtidig fik en wellness oplevelse.

Deltagerne i turneringen skulle desuden igennem en teoretisk test i anatomi, fysiologi, sygdomslære og i massage på engelsk. Der haltede det lidt for mange af dem…

Hele foråret 2020 var fyldt med fyldt med rejser til Internationale turneringer og andre events hvor jeg glædede mig til at undervise, lave workshops, seminare osv. Alle disse events er flyttet til efteråret eller på ubestemt tid på grund af Covid-19 situationen.

Jeg håber at se mange danske Massører til DM og VM i Massage i 2021. Læs mere her: https://worldchampionship-massage.com

Universitetsunderviserne

Tilmeld dig DM i Massage her.

Husk at ”Like” og dele for at inspirere andre eller måske gøre dine klienter opmærksomme på, hvad en massageterapeut er.

Tilmeld dig Massørnyt og få løbende spændende artikler om inspirerende metoder og modtag udfordrende quizzer, samt historier fra ind og udland.

Følg skolens Facebook side og find mere inspiration.

Følg skolen på Instagram og find mere inspiration.

Prøv evt. en af skolens mange quizzer her.

Følg Dansk Massageforbund på LinkedIn og find mere inspiration.

Se flere billeder fra turneringen herunder….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du set vores anmeldelser?

Michael PedersenMichael Pedersen
21:24 05 Mar 24
Kæmpe stor ros for at afholde dm i massage 2024.Varm atmosfære, god energi og super godt tilrettelagt.En skole der brænder for at give eleverne, den bedst mulige uddannelse.Kan kun på det varmeste anbefale skolen.
Carsten AnderslundCarsten Anderslund
20:12 05 Mar 24
Carl NewburyCarl Newbury
11:28 29 Feb 24
Jeg har deltaget i Jeppes arrangementer i København siden 2017. VM i Massage er højdepunktet i mit års netværk med massageterapeuter fra hele verden. Godt gået Jeppe
csacco4csacco4
08:12 10 Feb 24
Indholdet var meget godt, og det samme var læreren. Kurserne er godt udført, meget godt forklaret med en god support. Jeg kan bare varmt anbefale til alle, der ønsker at udvide deres viden.
Maria FilatovaMaria Filatova
14:28 09 Feb 24
Et godt stykke arbejde er gjort for at promovere og udvikle massagekunst rundt om i verden! tak skal du have
Constantin RomanConstantin Roman
02:30 07 Jan 24
Jeg mødte Jeppe Tengbjerg for første gang ved det første World Massage Championship i 2017. Siden da har vi krydset veje mange gange, i forskellige samarbejder relateret til massageverdenen: internationale konkurrencer, danske konkurrencer, kurser, workshops, seminarer, masterclasses mv. . Her var Jeppe skaberen, arrangøren eller i det mindste var han en væsentlig faktor i dannelsen af disse værdifulde platforme for uddannelse, inspiration og promovering, for alle dem, der er involveret i massageverdenen, både som massageudbydere og som massageforbrugere.Jeppe har ydet et kæmpe bidrag til at fremme massageværdier i Danmark og verden. Der kunne siges meget om dette bidrag og om hans egenskaber som professionel og som person. Måske allervigtigst er, at Jeppe Tengbjerg er en inspiration og et forbillede. Han samler flittigt viden og erfaringer, hvorfra han skaber en kilde til ny viden og erfaring til andre og giver den videre.I dag er der allerede mange mennesker i verden, som har nydt godt af det kolossale arbejde, Jeppe konstant udfører. Jeppe er for mig et eksempel på flid, vedholdenhed og engagement.Jeg synes, at Jeppe Tengbjerg er et navn, der allerede er trådt ind i massagens historie.Vil du vide mere om Jeppes arbejde, så følg ham tæt på alle digitale kanaler, hvor han har publiceret talrige artikler og relevante materialer.Hvis du er en massageterapeut interesseret i at blive endnu bedre, så deltag i konkurrencer eller uddannelser promoveret af Jeppe Tengbjerg.Drømmer du om at blive massør, så kontakt Jeppe Tengbjerg.
Rasmus BirkvigRasmus Birkvig
15:06 03 Nov 23
Super godt forløb hos Jeppe & Co. Kan kun varmt anbefale Tengbjerg Massørskolemvh Rasmus
Camilla RingCamilla Ring
11:57 03 Nov 23
Har taget flere både uddannelser og kurser hos Jeppe og har kun godt at sige om det. Jeg har været rigtig tilfreds og bruger hver dag, al min tillærte viden i min klinik ✨
Anne BreinbergAnne Breinberg
10:06 22 Sep 23
God skole med et bredt spektrum af sundhedsuddannelser - både enkeltstående og overbyggende.Jeg har tidligere taget massøruddannelsen og hvad dertil hører og er pt. i gang med zoneterapiuddannelsen.
js_loader

Tengbjerg Massørskole

Uddannelser til Massør, Zoneterapeut og Akupunktør  

Genveje

Kontakt

Certifikater