Inspiration

Verdensberømt Wellness koncept åbner i Danmark

AIRE Ancient Baths har netop åbnet deres ikoniske univers i København
 
AIRE Ancient Baths er templer dedikeret til afslapning for krop og sjæl. Et sted hvor tiden ikke eksisterer og hvor sanserne udfordres. AIRE Ancient Baths er byens nye hotspot, kendt fra New York og Barcelona, og har netop åbnet i Carlsberg Byen i København.
 
Fra det øjeblik man træder igennem porten til AIRE Ancient Baths, træder man ind i en verden af velvære, som ikke hidtil er set i denne kaliber i Skandinavien. Duften, detaljerne og den historiske arkitektur, skaber med det samme en respekt for den ikoniske bygning, og for det univers, der er skabt med fokus på hver enkel gæst. AIRE hylder ro og afslapning, og målet har været at skabe et sted i byen, hvor tiden ikke eksisterer. Derfor lukkes der også kun få gæster ind ad gangen, og man vil opleve skilte, der beder om stilhed og diskretion rundt omkring de smukke termiske bade.
 
AIREs signaturduft, den friske orangeblomst stimulerer dine sanser og har en afslappende effekt. Duften er den samme som man kan opleve hvert forår når appelsintræerne springer ud i Sevilla i Spanien, hvor AIREs historie startede. Det er dog ikke blot duftene, der skaber den ultimative afslapning og selvforkælelse, men også den rolige musik, der er udvalgt af teamet bag, og som er tilpasset alle sanseoplevelserne gennem de termiske bade.
AIRE Ancient Baths I København
I historiske omgivelser oplyst at levende lys begiver du dig – i dit eget tempo – ud på en sanserejse gennem forskellige termiske bade, der hver har deres temperatur og egenskaber. Nyd kontrasten mellem Caldarium (varmtvandsbad på 40ºC), Frigidarium (koldtvandsbad på 14ºC og isbad på 10ºC), Tepidarium (bad med tempereret vand på 36ºC), Balneum (bad med de tusinde dyser), Pediluvium (Koldstenskorridor), Laconicum (dampbad) med fokus på aromaterapi og afslappende eucalyptus for den ultimative detox, og Flotarium, et af de mest unikke bade med et saltindhold, der er lige så højt som i Det Døde Hav. Her skabes øjeblikkelig mental ro, mens kroppen flyder ubesværet og vægtløs i vandet. De positive effekter af bade med forskellige temperaturer var velkendte i de gamle græske, romerske og ottomanske kulturer. Varmt vand løsner muskel- og ledspændinger, mens koldt vand stimulerer blodomløbet, opstrammer huden og skaber fornyet energi.
 
Der kan tilkøbes 30, 45 eller 60 minutters signaturmassage til The Ancient Thermal Bath Experience. AIRE er kendte for deres unikke massageteknikker, som er udviklet med inspiration fra gamle romerske og græske teknikker, der bringer kroppen i en tilstand af fuldkommen ro og afslapning. Afhængig af varighed fokuseres der på forskellige områder af kroppen, men fælles for alle er fokus på ryg, nakke og skuldre.
THE HOLISTIC RITUAL (150 MIN) – fra 1250 kr
Velvære skal mærkes både indvendigt og udvendigt. I dette holistiske ritual kommer vi hele vejen rundt i bestræbelserne på at nå en tilstand, der er større end os selv. Dette ritual byder først på en helkropseksfoliering med en scrub af grøn te og lime mens du ligger på varme marmorsten. Herefter får du en fugtgivende massage med olie af grøn te. Oplevelsen inkluderer The Ancient Thermal Bath Experience.
 
 
THE WINE BATH EXPERIENCE (180 MIN) – fra 2400 kr
En enestående og uforglemmelig oplevelse, hvor du lader kroppen synke ned i den spanske topvin fra Ribera del Duero og oplever dens antioxidante egenskaber. Oplevelsen inkluderer The Ancient Thermal Bath Experience samt adgang til vinbadet i 30 minutter mens du nyder en hovedbunds – og ansigtsmassage. Afslutningsvis venter 1 times lang kropsmassage med vindruekerneolie.
Lokationen i København har været altafgørende for, at åbningen af AIRE er blevet realitet. AIRE er kendt for at kunne opleves i restaurerede, historiske bygninger i hjertet af storbyer, og i København vil The AIRE Experience kunne nydes i en af Carlsberg Byens historiske bygninger.
 
AIRE er beliggende, hvor Carlsberg opbevarede den tonsvis af malt, der var nødvendig for at fremstille den legendariske Carlsberg øl dengang det gamle bryggeri var i drift. Bygningen blev opført i 1881 af den berømte arkitekt Vilhelm Dahlerup, som også er skaberen af den berømte Elefantport, der ligger i samme kompleks, og som i dag er et af de mest genkendelige arkitektoniske og dekorative bygninger i Københavns by.
Indgangen til AIRE ligger ved Dipylonporten som førhen fungerede som indgangsportal til Ny Carlsberg Bryggeri, og som fra i dag vil fungere som indgang til det unikke univers, som AIRE har skabt på dette symbolske sted.

“Vi tog beslutningen om at åbne en ny AIRE i København, da København er en af de førende byer i verden, og især i Europa. Byen er en hub i Skandinavien, åben, venlig og med en høj livskvalitet. Hygge definerer livsstilen og den gamle Carlsberg fabrik er et fantastisk, ikonisk sted midt i byen, hvor vi mener den perfekte AIRE oplevelse kan skabes. En blanding af historie, kunst, genkendelig arkitektur og detaljer, som alle passer til AIREs værdier og filosofi.”
– Amadeo Serra, CEO, AIRE Ancient Baths

“Aire Ancient Bath er en hel unik oplevelse, og wellness på dette niveau har jeg aldrig oplevet i Danmark før”. – Jeppe Tengbjerg, Tengbjerg Massørskole

Følg Aire Ancient Bath på Facebook

Tilmeld dig Massørnyt og få løbende spændende artikler om inspirerende metoder og modtag udfordrende quizzer, samt historier fra ind og udland.

Følg skolens Facebook side og find mere inspiration.

Følg skolens Instagram og find mere inspiration.

Følg Dansk Massageforbund på LinkedIn og find mere inspiration.

Air Ancient Baths er en af sponsorne for VM I Massage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *