Undervisning af dommere i Massagemesterskaber - Tengbjerg Massørskole
InspirationUddannelse

Undervisning af dommere i Massagemesterskaber

I de seneste 3 år har der været fuld knald på den nye inspirationsform: Massagemesterskaber.

Alene i 2019 har undertegnet deltaget som dommer, dommerunderviser eller supervisor på turneringer i følgende lande: Litauen (International Massage Students Contest) European Massage Championship (Italien), World Championship in Massage (Danmark), EURASIAN Massage Championship in Moldova, Ukranian Massage Championship, UK Massage Championship, Russian Massage Championship, French Massage Championship, Greek Massage Championship og Romanian Massage Championship.

I det nye år er der planlagt de første mesterskaber i følgende lande: USA, Canada og Schweiz. Af andre lande kan nævnes Holland, Sverige, Norge og Thailand.

Derfor har der været et stort behov for dommeruddannelse i denne nye læreringform/turneringsform.

Hvad er mit job?

Først og fremmest er det mig der står i spidsen for Verdensmesterskaberne i Massage og DM i Massage. En ide der udsprang fra min MasterClass fra 2016. Flere af disse kursister hjalp til ved de første mesterskaber.

Jeg bliver nu inviteret ud som underviser for juryerne ved diverse mesterskaber. Her underviser jeg dem i hvordan der skal vurderes og dømmes.

Overordnet trænes dommerne til at evaluere deltagerne i:

  • Krop, ergonomi og sikkerhed.
  • Teknikker og kvalitet indenfor den valgte kategori.
  • Der lægges vægt på innovation, flow og nytænkning.
  • Modtagerne af massagen skal give point for trykket og oplevelsen.
  • Klientkontakt (indlevelse, empati, tilpasning/justering at behandling til klient)

Herudover bliver dommerne trænet i at give den enkelte massør konstruktiv feedback. I de fleste turneringer bliver diverse point også oplyst til deltagerne efter turneringen så massørerne kan få en ide til hvordan de kan forbedre sig.

Massageturneringers formål

Det Internationale og de nationale massageforbunds formål med disse turneringer er at fremme og udvikle de forskellige massageteknikker der bruges over hele verden.

Mesterskaberne er først og fremmest konkurrencer, men det er også en mulighed for massører over hele verden at udvikle sig fagligt på, forny deres viden og “networking”.

Deltagelse til Mesterskaber i massage vil styrke og forbedre massageterapeutenes kompetencer. Deltagerne får diplom for deltagelse og dermed mulighed for at “Brande” sin massagevirksomheds seriøsitet.

Uddannelse af dommere i Rumænien november 2019

Husk at ”Like” og dele for at inspirere andre eller måske gøre dine klienter opmærksomme på, hvad en massageterapeut er.

Læs om vores uddannelser til Massør og Sportsmassør

Tilmeld dig Massørnyt og få løbende spændende artikler om inspirerende metoder og modtag udfordrende quizzer, samt historier fra ind og udland.

Tilmeld dig DM i Massage her.

Følg skolens Facebook side og find mere inspiration.

Følg skolens Instagram og find mere inspiration.

Følg Dansk Massageforbund på LinkedIn og find mere inspiration.

VM i Massage’s kategorier

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du set vores anmeldelser?

Michael PedersenMichael Pedersen
21:24 05 Mar 24
Kæmpe stor ros for at afholde dm i massage 2024.Varm atmosfære, god energi og super godt tilrettelagt.En skole der brænder for at give eleverne, den bedst mulige uddannelse.Kan kun på det varmeste anbefale skolen.
Carsten AnderslundCarsten Anderslund
20:12 05 Mar 24
Carl NewburyCarl Newbury
11:28 29 Feb 24
Jeg har deltaget i Jeppes arrangementer i København siden 2017. VM i Massage er højdepunktet i mit års netværk med massageterapeuter fra hele verden. Godt gået Jeppe
csacco4csacco4
08:12 10 Feb 24
Indholdet var meget godt, og det samme var læreren. Kurserne er godt udført, meget godt forklaret med en god support. Jeg kan bare varmt anbefale til alle, der ønsker at udvide deres viden.
Maria FilatovaMaria Filatova
14:28 09 Feb 24
Et godt stykke arbejde er gjort for at promovere og udvikle massagekunst rundt om i verden! tak skal du have
Constantin RomanConstantin Roman
02:30 07 Jan 24
Jeg mødte Jeppe Tengbjerg for første gang ved det første World Massage Championship i 2017. Siden da har vi krydset veje mange gange, i forskellige samarbejder relateret til massageverdenen: internationale konkurrencer, danske konkurrencer, kurser, workshops, seminarer, masterclasses mv. . Her var Jeppe skaberen, arrangøren eller i det mindste var han en væsentlig faktor i dannelsen af disse værdifulde platforme for uddannelse, inspiration og promovering, for alle dem, der er involveret i massageverdenen, både som massageudbydere og som massageforbrugere.Jeppe har ydet et kæmpe bidrag til at fremme massageværdier i Danmark og verden. Der kunne siges meget om dette bidrag og om hans egenskaber som professionel og som person. Måske allervigtigst er, at Jeppe Tengbjerg er en inspiration og et forbillede. Han samler flittigt viden og erfaringer, hvorfra han skaber en kilde til ny viden og erfaring til andre og giver den videre.I dag er der allerede mange mennesker i verden, som har nydt godt af det kolossale arbejde, Jeppe konstant udfører. Jeppe er for mig et eksempel på flid, vedholdenhed og engagement.Jeg synes, at Jeppe Tengbjerg er et navn, der allerede er trådt ind i massagens historie.Vil du vide mere om Jeppes arbejde, så følg ham tæt på alle digitale kanaler, hvor han har publiceret talrige artikler og relevante materialer.Hvis du er en massageterapeut interesseret i at blive endnu bedre, så deltag i konkurrencer eller uddannelser promoveret af Jeppe Tengbjerg.Drømmer du om at blive massør, så kontakt Jeppe Tengbjerg.
Rasmus BirkvigRasmus Birkvig
15:06 03 Nov 23
Super godt forløb hos Jeppe & Co. Kan kun varmt anbefale Tengbjerg Massørskolemvh Rasmus
Camilla RingCamilla Ring
11:57 03 Nov 23
Har taget flere både uddannelser og kurser hos Jeppe og har kun godt at sige om det. Jeg har været rigtig tilfreds og bruger hver dag, al min tillærte viden i min klinik ✨
Anne BreinbergAnne Breinberg
10:06 22 Sep 23
God skole med et bredt spektrum af sundhedsuddannelser - både enkeltstående og overbyggende.Jeg har tidligere taget massøruddannelsen og hvad dertil hører og er pt. i gang med zoneterapiuddannelsen.
js_loader

Tengbjerg Massørskole

Uddannelser til Massør, Zoneterapeut og Akupunktør  

Genveje

Kontakt

Certifikater