Podcast om Zoneterapi i England - Tengbjerg Massørskole
Inspiration

Podcast om Zoneterapi i England

Tilbage i 2019 afholdte det Europæiske Massageforbund EM i Massage i den italienske by Spilamberto ikke så langt fra Bologna. Ca. 100 Massageterapeuter fra 20 lande deltog. Fra Danmark deltog den tidligere danmarksmester Preben Hye, og selv var jeg udtaget som en af de 12 dommere. Dommerne kom fra lande som: Rumænien, Grækenland, England Belgien, Thailand, Danmark og naturligvis Italien.

Dommerne ved EM i Massage 2019

Der har tidligere været mindre massageturneringer særligt i østeuropa op igennem starten af det nye årtusinde, men det helt store gennembrud kom ved VM i Massage i København 2017. Massageturneringer var altså tilbage i 2019 stadigvæk et forholdsvis nyt tiltag for at gøre omverden opmærksom på massage som håndværk og en ny måde at dele viden, netværke og finde inspiration på.

Som noget nyt var en af de nye kategorier Zoneterapi, her var en af dommerne Marion Reed fra England. Marion og jeg havde mange gode snakke i løbet af turneringen om zoneterapi, kinesisk medicin og om uddannelser generelt. Under nedlukningen lavede jeg et interview med hende om hvordan zoneterapi trives i England. En samtale om krav, uddannelseskriterier og hvad zoneterapi er godt for.

Man kan høre interviewet herunder.

Siden massageturneringernes gennembrud i 2017 har der været adskillige nationale og åbne internationale turneringer i Østen, i Amerika, samt et væld af nationale massageturneringer. Selv på EU Universiteter er der lavet internationale turneringer, blandt andet har jeg været dommer på universiteter i Litauen og Letland.

Corona pandemien har naturligvis gjort ondt på faget massage og zoneterapi verden over, men vi skal nok igen få gjort opmærksom på fordelene ved at få massage og zoneterapi. Derfor en opfordring til alle danske manuelle behandlere, deltag i disse turneringer og skab derigennem opmærksom på vores fag. Start med at deltage ved DM i Massage den 23-24. maj 2021.

DM i Massage

Husk at ”Like” og dele for at inspirere dine kollegaer.

Tilmeld dig Massørnyt og få løbende spændende artikler om inspirerende metoder og modtag udfordrende quizzer, samt historier fra ind og udland.

Følg skolens Facebook side og find mere inspiration.

Følg skolens Instagram og find mere inspiration.

Følg Dansk Massageforbund på LinkedIn og find mere inspiration.

Tilmeld dig DM i Massage her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du set vores anmeldelser?

Jeg har deltaget i IMA World massage Champs siden 2017, det er et must i juni-kalenderen hvert år. Besøg eller konkurrere!! København er også en fantastisk storbyferie.
Tereze BelkovaTereze Belkova
19:06 24 Apr 24
En fremragende skole, hvor du ikke kun kan lære forskellige massageteknikker, men også forbedre dine færdigheder. Et sted, der samler massageprofessionelle fra hele verden ved at arrangere VM i massage i Danmark.
Michael PedersenMichael Pedersen
21:24 05 Mar 24
Kæmpe stor ros for at afholde dm i massage 2024.Varm atmosfære, god energi og super godt tilrettelagt.En skole der brænder for at give eleverne, den bedst mulige uddannelse.Kan kun på det varmeste anbefale skolen.
Carsten AnderslundCarsten Anderslund
20:12 05 Mar 24
Carl NewburyCarl Newbury
11:28 29 Feb 24
Jeg har deltaget i Jeppes arrangementer i København siden 2017. VM i Massage er højdepunktet i mit års netværk med massageterapeuter fra hele verden. Godt gået Jeppe
csacco4csacco4
08:12 10 Feb 24
Indholdet var meget godt, og det samme var læreren. Kurserne er godt udført, meget godt forklaret med en god support. Jeg kan bare varmt anbefale til alle, der ønsker at udvide deres viden.
Maria FilatovaMaria Filatova
14:28 09 Feb 24
Et godt stykke arbejde er gjort for at promovere og udvikle massagekunst rundt om i verden! tak skal du have
Constantin RomanConstantin Roman
02:30 07 Jan 24
Jeg mødte Jeppe Tengbjerg for første gang ved det første World Massage Championship i 2017. Siden da har vi krydset veje mange gange, i forskellige samarbejder relateret til massageverdenen: internationale konkurrencer, danske konkurrencer, kurser, workshops, seminarer, masterclasses mv. . Her var Jeppe skaberen, arrangøren eller i det mindste var han en væsentlig faktor i dannelsen af disse værdifulde platforme for uddannelse, inspiration og promovering, for alle dem, der er involveret i massageverdenen, både som massageudbydere og som massageforbrugere.Jeppe har ydet et kæmpe bidrag til at fremme massageværdier i Danmark og verden. Der kunne siges meget om dette bidrag og om hans egenskaber som professionel og som person. Måske allervigtigst er, at Jeppe Tengbjerg er en inspiration og et forbillede. Han samler flittigt viden og erfaringer, hvorfra han skaber en kilde til ny viden og erfaring til andre og giver den videre.I dag er der allerede mange mennesker i verden, som har nydt godt af det kolossale arbejde, Jeppe konstant udfører. Jeppe er for mig et eksempel på flid, vedholdenhed og engagement.Jeg synes, at Jeppe Tengbjerg er et navn, der allerede er trådt ind i massagens historie.Vil du vide mere om Jeppes arbejde, så følg ham tæt på alle digitale kanaler, hvor han har publiceret talrige artikler og relevante materialer.Hvis du er en massageterapeut interesseret i at blive endnu bedre, så deltag i konkurrencer eller uddannelser promoveret af Jeppe Tengbjerg.Drømmer du om at blive massør, så kontakt Jeppe Tengbjerg.
Rasmus BirkvigRasmus Birkvig
15:06 03 Nov 23
Super godt forløb hos Jeppe & Co. Kan kun varmt anbefale Tengbjerg Massørskolemvh Rasmus
Camilla RingCamilla Ring
11:57 03 Nov 23
Har taget flere både uddannelser og kurser hos Jeppe og har kun godt at sige om det. Jeg har været rigtig tilfreds og bruger hver dag, al min tillærte viden i min klinik ✨
Anne BreinbergAnne Breinberg
10:06 22 Sep 23
God skole med et bredt spektrum af sundhedsuddannelser - både enkeltstående og overbyggende.Jeg har tidligere taget massøruddannelsen og hvad dertil hører og er pt. i gang med zoneterapiuddannelsen.
js_loader

Tengbjerg Massørskole

Uddannelser til Massør, Zoneterapeut og Akupunktør  

Genveje

Kontakt

Certifikater