InspirationUddannelse

Nyt Online vedligeholdelsekursus i Zoneterapi

Så blev Danmark lukket ned igen og al læring stoppet, og så måske alligevel ikke….

Tengbjerg Sundhedsuddannelser har udviklet et RAB Vedligeholdelsekursus / genopfriskningskursus i Zoneterapi som kan tages 100 % som E-learning. Kursisten kan derfor tage kurset når det passer ind i den travle hverdag eller når pandamien raser som nu.

Sundhedstyrelsen og Brancheforeningerne stiller krav til vedligeholdelse af de lærte færdigheder. Dette kursus er godkendt af blandt andet Dakobe og giver 12 RAB point hos denne Brancheforening.

Kurset formål er at genopfriske:

  1. Meridianer og zoneterapisystemer – deres lokalisering, indikationer og anvendelse.
  2. Organernes energi – den teoretiske basis for traditionel medicin samt de indre organers energetiske opgaver og patologi.
  3. Orientalsk diagnose – traditionel kinesisk diagnostik og principper for behandling, herunder vestlig sygdomslære i relation til kinesiske ubalancer.
  4. Behandlingsteknikker – zoneterapi, cupping, øreakupunktur, akupressur, shiatsu, samt psykologisk orienteret kropsbehandling i traditionel medicin.

Det er forståligt at de fleste helst vil have klassebaseret undervisning, men som repetition og vedligeholdelse af tillærte færdigheder fungere Elearning rigtig godt.

Når kursisten har betalt, får vedkommende tilsendt brugernavn og password i løbet af et par dage. Adgangen til skolens E-learning platform varer 2 måneder. Adgangen er kun til personligt brug og må ikke overdrages til andre og kan således ikke videresælges. Materialet må ikke anvendes/vises i grupper og forsamlinger uden tilladelse fra skolen. Skulle det blive nødvendigt kan kursister forlænge adgangen for kr. 500,- pr. måned.

Fagligheden er naturligvis i fokus og materialet er omfattende. Kurset er delt op i flere kapitler med adskillige mindre test til at tjekke op på om materialet er forstået. Kurset afsluttes med en online test.

Vi har løbende optagelse af studerende, så hvis du tilmelder dig i dag, kan du starte i morgen!

Pris: 1500 kr.

Når kursisten har gennemført kurset tilsendes et diplom med de nødvendige oplysninger om kurset. 

Læs mere om kurset her: https://tengbjerg.dk/rab-zoneterapi-vedligeholdelse-kursus/

Tilmelding kan ske ved at udfylde tilmeldingen nederst på siden her eller ved at kontakte skoleleder Jeppe Tengbjerg, Tlf: 20 21 21 98 eller på info@tengbjerg.dk

OBS! kursisterne skal være opmærksomme på at de forskellige brancheforeninger kan have forskellige regler mht. Elearning, derfor tager skolen udgangspunkt i Sundhedsstyrelsens retningslinjer.

Tilmeld dig Massørnyt og få løbende spændende artikler om inspirerende metoder og modtag udfordrende quizzer, samt historier fra ind og udland.

Følg skolens Facebook side og find mere inspiration.

Følg skolens Instagram og find mere inspiration.

Følg Dansk Massageforbund på LinkedIn og find mere inspiration.

Tilmeld dig DM i Massage her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *