2020 - Et krævende år - Tengbjerg Massørskole
InspirationUddannelse

2020 – Et krævende år

2020 har været det mest udfordrende undervisningsår for de fleste skoler og uddannelsesinstitutioner nogensinde. Fyldt med uvished og frustrationer på grund af Covid situationen i hele verden.

Det har på mange måder også været det mest lærerige og skelsættende år indenfor undervisning og læreringsmetoder generelt.

Alle skoler og undervisere har måtte steppe op, udvikle og tilpasse sig den nye situation. 

Heldigvis var Tengbjerg Sundhedsuddannelser på forkant og havde stor erfaring i at undervise online inden Coronakrisen ramte os. 

De kursister der i foråret blev ”ramt af situationen” valgte at gå seriøst til opgaven. Tingene blev løst og vi endte med at være meget tilfredse med både skolens nye massører, zoneterapeuter og akupunktører

De erfaringer vi gjorde os i foråret, den viden førte vi med os ind i efteråret, og igen endte resultatet med at være meget tilfredsstillende, også takket være vores højt engagerede kursister.

Personligt gav 2020 mig nogle muligheder for at tage del i flere internationale Projekter. 

Tilbage i 2019 afholdt jeg sammen med mine samarbejdspartnere det første ”International Massage Teacher” kursus. Vi var 5 Skoleejere fra 3 forskellige lande (USA, Rusland og Danmark) som havde udviklet det. 

Grundet succesen og fordi verden blev ramt af Covid valgte vi i foråret 2020 at lave det første online Internationale Massageunderviser kursus. En fantastisk rejse hvor vi nu har uddannet ca. 46 undervisere fra ca. 20 forskellige lande. 

Herudover udviklede jeg et Online Stolemassagekursus som bliver solgt fra den internationale afdeling på den verdenskendte rumænske massageskole Reflexovital.

Grundet omstændighederne i 2020 var det også tid til at begynde at afholde webinare og podcast. Begge blev set og hørt rigtig mange gange og folk har taget godt imod disse tiltag og vi fortsætter naturligvis med dette i 2021.

Det lykkedes os også at få verdensmestrene Jidapha Wilkinson og Mario de Sousa til at komme til Danmark og undervise i 2020. I 2021 kommer verdensmestrene Konstantina Makri og Christina Blei-Amatdoelrasit og underviser på Tengbjerg Massørskole.

2020 var også året hvor jeg blev Erasmus godkendt Mobil underviser (EU-Universiteter). En opgave/job jeg ser frem til igen i 2021.

Til trods for at skolen er tvangsnedlukket i juledagene, så glæder vi os til det nye når. Der vil sikkert være lidt udfordringer i januar, men vi er klædt godt på og målet er at lave de bedste massører, zoneterapeuter og akupunktører i Danmark i 2021.

Skrevet af Skoleleder – Jeppe Tengbjerg

Tengbjerg Massørskole

Tilmeld dig Massørnyt og få løbende spændende artikler om inspirerende metoder og modtag udfordrende quizzer, samt historier fra ind og udland.

Følg skolens Facebook side og find mere inspiration.

Følg skolens Instagram og find mere inspiration.

Følg Dansk Massageforbund på LinkedIn og find mere inspiration.

Tilmeld dig DM i Massage her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du set vores anmeldelser?

Jeg har deltaget i IMA World massage Champs siden 2017, det er et must i juni-kalenderen hvert år. Besøg eller konkurrere!! København er også en fantastisk storbyferie.
Tereze BelkovaTereze Belkova
19:06 24 Apr 24
En fremragende skole, hvor du ikke kun kan lære forskellige massageteknikker, men også forbedre dine færdigheder. Et sted, der samler massageprofessionelle fra hele verden ved at arrangere VM i massage i Danmark.
Michael PedersenMichael Pedersen
21:24 05 Mar 24
Kæmpe stor ros for at afholde dm i massage 2024.Varm atmosfære, god energi og super godt tilrettelagt.En skole der brænder for at give eleverne, den bedst mulige uddannelse.Kan kun på det varmeste anbefale skolen.
Carsten AnderslundCarsten Anderslund
20:12 05 Mar 24
Carl NewburyCarl Newbury
11:28 29 Feb 24
Jeg har deltaget i Jeppes arrangementer i København siden 2017. VM i Massage er højdepunktet i mit års netværk med massageterapeuter fra hele verden. Godt gået Jeppe
csacco4csacco4
08:12 10 Feb 24
Indholdet var meget godt, og det samme var læreren. Kurserne er godt udført, meget godt forklaret med en god support. Jeg kan bare varmt anbefale til alle, der ønsker at udvide deres viden.
Maria FilatovaMaria Filatova
14:28 09 Feb 24
Et godt stykke arbejde er gjort for at promovere og udvikle massagekunst rundt om i verden! tak skal du have
Constantin RomanConstantin Roman
02:30 07 Jan 24
Jeg mødte Jeppe Tengbjerg for første gang ved det første World Massage Championship i 2017. Siden da har vi krydset veje mange gange, i forskellige samarbejder relateret til massageverdenen: internationale konkurrencer, danske konkurrencer, kurser, workshops, seminarer, masterclasses mv. . Her var Jeppe skaberen, arrangøren eller i det mindste var han en væsentlig faktor i dannelsen af disse værdifulde platforme for uddannelse, inspiration og promovering, for alle dem, der er involveret i massageverdenen, både som massageudbydere og som massageforbrugere.Jeppe har ydet et kæmpe bidrag til at fremme massageværdier i Danmark og verden. Der kunne siges meget om dette bidrag og om hans egenskaber som professionel og som person. Måske allervigtigst er, at Jeppe Tengbjerg er en inspiration og et forbillede. Han samler flittigt viden og erfaringer, hvorfra han skaber en kilde til ny viden og erfaring til andre og giver den videre.I dag er der allerede mange mennesker i verden, som har nydt godt af det kolossale arbejde, Jeppe konstant udfører. Jeppe er for mig et eksempel på flid, vedholdenhed og engagement.Jeg synes, at Jeppe Tengbjerg er et navn, der allerede er trådt ind i massagens historie.Vil du vide mere om Jeppes arbejde, så følg ham tæt på alle digitale kanaler, hvor han har publiceret talrige artikler og relevante materialer.Hvis du er en massageterapeut interesseret i at blive endnu bedre, så deltag i konkurrencer eller uddannelser promoveret af Jeppe Tengbjerg.Drømmer du om at blive massør, så kontakt Jeppe Tengbjerg.
Rasmus BirkvigRasmus Birkvig
15:06 03 Nov 23
Super godt forløb hos Jeppe & Co. Kan kun varmt anbefale Tengbjerg Massørskolemvh Rasmus
Camilla RingCamilla Ring
11:57 03 Nov 23
Har taget flere både uddannelser og kurser hos Jeppe og har kun godt at sige om det. Jeg har været rigtig tilfreds og bruger hver dag, al min tillærte viden i min klinik ✨
Anne BreinbergAnne Breinberg
10:06 22 Sep 23
God skole med et bredt spektrum af sundhedsuddannelser - både enkeltstående og overbyggende.Jeg har tidligere taget massøruddannelsen og hvad dertil hører og er pt. i gang med zoneterapiuddannelsen.
js_loader

Tengbjerg Massørskole

Uddannelser til Massør, Zoneterapeut og Akupunktør  

Genveje

Kontakt

Certifikater