InspirationUddannelse

2020 – Et krævende år

2020 har været det mest udfordrende undervisningsår for de fleste skoler og uddannelsesinstitutioner nogensinde. Fyldt med uvished og frustrationer på grund af Covid situationen i hele verden.

Det har på mange måder også været det mest lærerige og skelsættende år indenfor undervisning og læreringsmetoder generelt.

Alle skoler og undervisere har måtte steppe op, udvikle og tilpasse sig den nye situation. 

Heldigvis var Tengbjerg Sundhedsuddannelser på forkant og havde stor erfaring i at undervise online inden Coronakrisen ramte os. 

De kursister der i foråret blev ”ramt af situationen” valgte at gå seriøst til opgaven. Tingene blev løst og vi endte med at være meget tilfredse med både skolens nye massører, zoneterapeuter og akupunktører

De erfaringer vi gjorde os i foråret, den viden førte vi med os ind i efteråret, og igen endte resultatet med at være meget tilfredsstillende, også takket være vores højt engagerede kursister.

Personligt gav 2020 mig nogle muligheder for at tage del i flere internationale Projekter. 

Tilbage i 2019 afholdt jeg sammen med mine samarbejdspartnere det første ”International Massage Teacher” kursus. Vi var 5 Skoleejere fra 3 forskellige lande (USA, Rusland og Danmark) som havde udviklet det. 

Grundet succesen og fordi verden blev ramt af Covid valgte vi i foråret 2020 at lave det første online Internationale Massageunderviser kursus. En fantastisk rejse hvor vi nu har uddannet ca. 46 undervisere fra ca. 20 forskellige lande. 

Herudover udviklede jeg et Online Stolemassagekursus som bliver solgt fra den internationale afdeling på den verdenskendte rumænske massageskole Reflexovital.

Grundet omstændighederne i 2020 var det også tid til at begynde at afholde webinare og podcast. Begge blev set og hørt rigtig mange gange og folk har taget godt imod disse tiltag og vi fortsætter naturligvis med dette i 2021.

Det lykkedes os også at få verdensmestrene Jidapha Wilkinson og Mario de Sousa til at komme til Danmark og undervise i 2020. I 2021 kommer verdensmestrene Konstantina Makri og Christina Blei-Amatdoelrasit og underviser på Tengbjerg Massørskole.

2020 var også året hvor jeg blev Erasmus godkendt Mobil underviser (EU-Universiteter). En opgave/job jeg ser frem til igen i 2021.

Til trods for at skolen er tvangsnedlukket i juledagene, så glæder vi os til det nye når. Der vil sikkert være lidt udfordringer i januar, men vi er klædt godt på og målet er at lave de bedste massører, zoneterapeuter og akupunktører i Danmark i 2021.

Skrevet af Skoleleder – Jeppe Tengbjerg

Tengbjerg Massørskole

Tilmeld dig Massørnyt og få løbende spændende artikler om inspirerende metoder og modtag udfordrende quizzer, samt historier fra ind og udland.

Følg skolens Facebook side og find mere inspiration.

Følg skolens Instagram og find mere inspiration.

Følg Dansk Massageforbund på LinkedIn og find mere inspiration.

Tilmeld dig DM i Massage her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *