Inspiration

Når Massage skal være en oplevelse

Tilbage i 2019 deltog jeg som dommer ved Europamesterskaberne i Massage arrangeret at det Europæiske Massageforbund EMA i den italienske by Spilamberto. 20 lande var repræsenteret, blandt andet Danmark hvor tidligere Danmarksmester Preben Hye deltog.

Daniela Caracciuolo var en af dem. En meget inspirerende terapeut som senere på året også deltog ved Verdensmesterskaberne i Massage i københavn. Hun blev hurtigt kendt for sin “Fire Thermo Therapy”. Jeg oplevede hende kun på afstand da hun ikke var en del af min kategori.

I oktober og november fik jeg lejlighed til at tale med hende da hun deltog på IMA’s Judge seminar (Dommer seminar) i Grækenland og Rumænien. Her fik jeg glæde af at undervise hende i evaluering og bedømmelse. Efter hendes mening er det vigtigt at man skaber en særlig atmosfære i klinikken og kan skille sig ud fra andre behandlere igennem flere forskellige massageteknikker.

Her kan du se hendes ene video om Fire Thermo Therapy.

Tengbjerg Massørskole

Daniela Caracciuola er også kendt for hendes Bambusmassage. Find inspiration her.

Tengbjerg Massørskole

Og hendes Hot stone massage.

Dommer seminar i Rumænien

Husk at ”Like” og dele for at inspirere andre eller måske gøre dine klienter opmærksomme på, hvad en massageterapeut er.

Tilmeld dig Massørnyt og få løbende spændende artikler om inspirerende metoder og modtag udfordrende quizzer, samt historier fra ind og udland.

Følg skolens Facebook side og find mere inspiration.

Følg skolens Instagram og find mere inspiration.

Følg Dansk Massageforbund på LinkedIn og find mere inspiration.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.