InspirationUddannelse

Interview med Verdensmesteren i Massage

Dette er MassørNyt’s podcast med Verdensmesteren i Massage 2019 Mario de Sousa. Mario de Sousa vandt tilbage i 2018 det engelske massagemesterskab i London med sin fantastiske stolemassage. Som vinder er det engelske mesterskab repræsenterede han England ved VM i Massage i 2019 og her vandt han ikke bare sin kategori Chair Massage, men også overall finalen, det vil sige den endelige finale mellem vinderne af alle de 6 kategorier. I sidste uge underviste Mario de Sousa på Tengbjerg Massørskole i Næstved.

Mario de Sousa er oprindelig fra Angola og Portugal, men har levet snart 10 år i England. I forbindelse med et møde mellem skoleleder Jeppe Tengbjerg (Tengbjerg Massørskole) og Mario de Sousa besluttede de at optage samtalen af Mario’s syn på massage generelt. Det er denne samtale du her kan opleve som video podcast. (Lyden er ikke så god desværre, men nyd billederne og filmen af Mario’s fantastiske massagefærdigheder)

På Tengbjerg Massørskole underviser flere verdensmestre og verdensberømte lærere indenfor både Fysiurigsk massage, Asiatisk massage og Wellness Massage. Læs mere på www.tengbjerg.dk

Verdensmesteren Mario de Soursa

Husk at ”Like” og dele for at inspirere andre eller måske gøre dine klienter opmærksomme på, hvad en massageterapeut er.

Tilmeld dig Massørnyt og få løbende spændende artikler om inspirerende metoder og modtag udfordrende quizzer, samt historier fra ind og udland.

Følg skolens Facebook side og find mere inspiration.

Følg skolens Instagram og find mere inspiration.

Følg Dansk Massageforbund på LinkedIn og find mere inspiration.

Tilmeld dig DM i Massage her.

Prøv evt. en af skolens mange quizzer her.

VM – Teaser

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *