InspirationUddannelse

Har du hørt om Akrobatisk Yoga Massage?

Tilbage i Maj måned 2018 afholdte Det Internationale Massageforbund (IMA) i samarbejde med Tengbjerg Massørskole VM i Massage i København . Det var en fantastisk begivenhed hvor det var muligt at se gamle, som helt nye massagemetoder fra 37 forskellige  lande.

Det Internationale Massageforbunds formål med denne turnering er at fremme og udvikle de forskellige massageteknikker der bruges over hele verden.

VM i massage er først og fremmest en konkurrence, men det er også en mulighed for alle massører at udvikle sig fagligt, forny viden og “networking”.

En af disse fantastiske Massører var Travis Knuth fra Seattle, USA. Han vandt VM guldet i Free Style Massage kategorien med sin Akrobatiske Yoga Massage. Travis Knuth var også tilbage i 2017 i finalen med sin anden massagemetode BodyWork Massage.

Akrobatisk Yoga Massage bliver ikke praktiseret særlig meget herhjemme i Danmark, men det gør Thai Yoga Massage til gengæld. Thai Yoga Massage er en blanding af muskeltryk, stræk og ledrotationer.

Thai yoga massage er en alsidig massageteknik der arbejder med alle bevægeapparatet dele, dvs. muskler, led og bindevæv. I denne massageteknik er både behandler og modtager påklædt, og du skal derfor have løstsiddende og afslappet tøj på.

På kurset vil vi gennemgå og arbejde med teknikker, der gør dig i stand til at udføre en 1½ times fuld kropsmassage. Det er bl.a. muskelmassage, udspænding, akupressur, ledrotation, og energiarbejde. Alt sammen gøres i rolige og meditative i rytmiske bevægelser.

Thai yoga massage er derfor en fantastisk behandlingsform til at behandle både krop og sind.

At give denne massage vil styrke dig som behandler, da alle arbejdsstillinger er udviklet både med omtanke for behandleren og modtageren. At give behandlingerne vil styrke din fysik, og dermed også styrke din evne til at opnå at holde fokus i arbejdet. Massøren – nyder godt af den store variation i bevægelserne, og bliver selv gennemarbejdet i hele kroppen.

Thai Yoga Massage kan læres blandt andet her på skolen til november. Læs mere her.

Følg Tengbjerg Massørskole på Facebook for at se kommende spændende videoer.

Følg skolens Instagram og find mere inspiration.

Tilmeld dig og læs mere om Danmarksmesterskaberne i Massage her.

Tilmeld dig MassørNyt og gå ikke glip af noget!
Følg skolen på Instagram

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.