InspirationUddannelse

Gratis inspiration i Bambusmassage

Bambusmassage er ikke kun en behagelig og stimulerende massage, men også en metode hvor behandleren vil være i stand til at give en dybere massage og “spare” sine hænder. Ergonomi og godt værktøj (bambuspinde) vil øge sikkerheden og mindsker de klassiske skader en massør ofte lider af. 

Behandlingen vokser hurtigt på grund af dens positive effekter og muligheder indenfor Fysiurgisk-, sports- og dybdemassage. 

Hvad er Bambusmassage?

Bambusmassage er en helkropsmassage der kan bruges både afslappende og stimulerende til krop og ansigt. 
Bambusmassage er ideelt både for mænd og kvinder. På grund af sin drænende, afslappende og beroligende effekt er det en behandling som er ideel for sportsfolk og kvinder især ved tilstedeværelse af cellulitis.

Bambusmassagens funktioner:

  • Stimulering af muskler og nervesystem som giver afslappende virkning. Bindevævs stimulation mod ødemer, strækmærker og ar.
  • Styrker hudens fedt-fugtbalance.
  • Afspændende og beroligende.
  • Velvære.
  • Mod dyb tørhed og kollagen stimulation.

I denne gratis lektion kan du opleve Danmarksmesteren Rita Murauskiene give Bambusmassage på en siddende klient. 

Under indspilningen af anden eLearnings – undervisningsmateriale fik skoleleder Jeppe Tengbjerg en gang kombineret Bambus- og Stolemassage af Danmarksmesteren Rita Murauskiene. Oplev den her.

Tengbjerg Massørskole

Husk at ”Like” og dele for at inspirere andre eller måske gøre dine klienter opmærksomme på, hvad en massageterapeut er.

Tilmeld dig Massørnyt og få løbende spændende artikler om inspirerende metoder og modtag udfordrende quizzer, samt historier fra ind og udland.

Følg skolens Facebook side og find mere inspiration.

Følg skolens Instagram og find mere inspiration.

Følg Dansk Massageforbund på LinkedIn og find mere inspiration.

Tilmeld dig DM i Massage her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.