Fordelene ved massage efter træning - Tengbjerg Massørskole
Inspiration

Fordelene ved massage efter træning

Mange af os har oplevet eftervirkningerne af en god træning, og nogle af disse effekter er ikke så behagelige. Disse omfatter de smerter, vi kan få fra at presse os selv for at opnå resultater, desværre kan bivirkningerne af motion vare i dagevis!

Det kan være svært at fortsætte med daglige opgaver dagen efter træning på grund af smerter.

Mange mennesker tror, at den eneste måde at restituere efter motion er tid – det er ikke altid tilfældet.

At få en massage efter træning får dig ikke bare til at føle dig godt tilpas, der er også mange flere fordele, du måske ikke ved om – her er 5 fordele ved træning og massage:

Smertelindring

Du vil opdage, at efter en workout eller en intens træning, bliver dine muskler stramme – det kan medføre smerter i de forskellige dele af kroppen. En massage efter træning hjælper dig med at forhindre smerter og skader efter træning ved at nedsætte ømheden i dine muskler.

Hurtigere bedring

Forskning har vist at modtage en massage efter træning kan forbedre restitutionstiden dobbelt så hurtigt som regelmæssig hvile. Dette skyldes den forbedrede blodgennemstrømning og næringsstoffer i kroppen ved massage. Når dine kropsvæsker cirkulerer let, er næringsstoffer og ilt i stand til at nå dine muskler og andre væv hurtigere. En massage efter træning kan løsne op for dine muskler.

Løs spændinger og forbedre fleksibiliteten

Efter en intens træning synes du, at dine muskler kan føle sig stramme, hvilket kan spænde musklerne. Når du modtager en massage efter træning, hjælper du dine muskler med at frigøre denne spænding og få en hurtigere restitution. Som følge heraf får du bedre fleksibilitet.

Efter et stykke tid vil du opleve det som nemmere at udføre hverdagens opgaver, der kræver ekstra fleksibilitet. For de af jer, der løber meget, skal du sørge for en massage, der retter sig mod dine knæhaser. Smidige knæhaser vil hjælpe dig med at få mere udholdenhed og fart, mens du løber.

Eliminerer toksiner

Under træningen opsamler kroppen mælkesyre – dette bidrager til muskelømhed og en tidlig træthed under en træning. At få en massage hjælper med at lede affaldsstofferne væk fra musklerne.

Afspænding

Du bør ikke kun få en massage for hurtigere restituering – men du fortjener også en belønning efter en hård og anstrengende træning. At have en belønning i slutningen af ​​motionen vil holde dig motiveret til at træne mere regelmæssigt. En massage hjælper dig også med at forbedre kvaliteten af ​​din søvn. En god nats søvn forhindrer træthed og giver dig den ekstra energi, du har brug for til en anden dag med fysisk aktivitet

 

Forfatter: Jonas Beknes (Hall of Fame i Dansk Massageforbund 2018)

Dr.dk har et spændende svar her

Husk at ”Like” og dele for at inspirere andre eller måske gøre dine klienter opmærksomme på, hvad en massageterapeut kan gøre for andre.

Tilmeld dig Massørnyt og få løbende spændende artikler om inspirerende metoder og modtag udfordrende quizzer, samt historier fra ind og udland.

Følg skolens Facebook side og find mere inspiration.

Følg skolens Instagram og find mere inspiration.

Følg Dansk Massageforbund på LinkedIn og find mere inspiration.

Tilmeld dig DM i Massage her.

Prøv evt. en af skolens mange quizzer her.

Læs om skolens massageuddannelse her.

Læs om skolens sportsmassageuddannelse her.

Læs om skolens akupunkturuddannelse her.

Læs om skolens zoneterapiuddannelse her.

Uddannelser på Fyn 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du set vores anmeldelser?

Michael PedersenMichael Pedersen
21:24 05 Mar 24
Kæmpe stor ros for at afholde dm i massage 2024.Varm atmosfære, god energi og super godt tilrettelagt.En skole der brænder for at give eleverne, den bedst mulige uddannelse.Kan kun på det varmeste anbefale skolen.
Carsten AnderslundCarsten Anderslund
20:12 05 Mar 24
Carl NewburyCarl Newbury
11:28 29 Feb 24
Jeg har deltaget i Jeppes arrangementer i København siden 2017. VM i Massage er højdepunktet i mit års netværk med massageterapeuter fra hele verden. Godt gået Jeppe
csacco4csacco4
08:12 10 Feb 24
Indholdet var meget godt, og det samme var læreren. Kurserne er godt udført, meget godt forklaret med en god support. Jeg kan bare varmt anbefale til alle, der ønsker at udvide deres viden.
Maria FilatovaMaria Filatova
14:28 09 Feb 24
Et godt stykke arbejde er gjort for at promovere og udvikle massagekunst rundt om i verden! tak skal du have
Constantin RomanConstantin Roman
02:30 07 Jan 24
Jeg mødte Jeppe Tengbjerg for første gang ved det første World Massage Championship i 2017. Siden da har vi krydset veje mange gange, i forskellige samarbejder relateret til massageverdenen: internationale konkurrencer, danske konkurrencer, kurser, workshops, seminarer, masterclasses mv. . Her var Jeppe skaberen, arrangøren eller i det mindste var han en væsentlig faktor i dannelsen af disse værdifulde platforme for uddannelse, inspiration og promovering, for alle dem, der er involveret i massageverdenen, både som massageudbydere og som massageforbrugere.Jeppe har ydet et kæmpe bidrag til at fremme massageværdier i Danmark og verden. Der kunne siges meget om dette bidrag og om hans egenskaber som professionel og som person. Måske allervigtigst er, at Jeppe Tengbjerg er en inspiration og et forbillede. Han samler flittigt viden og erfaringer, hvorfra han skaber en kilde til ny viden og erfaring til andre og giver den videre.I dag er der allerede mange mennesker i verden, som har nydt godt af det kolossale arbejde, Jeppe konstant udfører. Jeppe er for mig et eksempel på flid, vedholdenhed og engagement.Jeg synes, at Jeppe Tengbjerg er et navn, der allerede er trådt ind i massagens historie.Vil du vide mere om Jeppes arbejde, så følg ham tæt på alle digitale kanaler, hvor han har publiceret talrige artikler og relevante materialer.Hvis du er en massageterapeut interesseret i at blive endnu bedre, så deltag i konkurrencer eller uddannelser promoveret af Jeppe Tengbjerg.Drømmer du om at blive massør, så kontakt Jeppe Tengbjerg.
Rasmus BirkvigRasmus Birkvig
15:06 03 Nov 23
Super godt forløb hos Jeppe & Co. Kan kun varmt anbefale Tengbjerg Massørskolemvh Rasmus
Camilla RingCamilla Ring
11:57 03 Nov 23
Har taget flere både uddannelser og kurser hos Jeppe og har kun godt at sige om det. Jeg har været rigtig tilfreds og bruger hver dag, al min tillærte viden i min klinik ✨
Anne BreinbergAnne Breinberg
10:06 22 Sep 23
God skole med et bredt spektrum af sundhedsuddannelser - både enkeltstående og overbyggende.Jeg har tidligere taget massøruddannelsen og hvad dertil hører og er pt. i gang med zoneterapiuddannelsen.
js_loader

Tengbjerg Massørskole

Uddannelser til Massør, Zoneterapeut og Akupunktør  

Genveje

Kontakt

Certifikater