De 10 vigtigste kvaliteter hos en Massør - Tengbjerg Massørskole
InspirationUddannelse

De 10 vigtigste kvaliteter hos en Massør

Dette er mit bud på de 10 vigtigste kvaliteter en Massør og vedkommendes klinik skal indeholde for at klienterne ønsker at komme igen.

1 Et afslappende miljø

At have en god og forberedt klinik, hvor der er rent og ryddeligt, kan hjælpe din klient til at slappe af. Sørg for, at der er varmt nok (minimum 22 grader) og husk at tilbyde rene lagener. (En Masterclass-undersøgelse fra 2016 viste at det var afgørende vigtigt for klienten med service af lagener, håndklæde, kildevand osv.) En indbydende klinik gør en enorm forskel. Sørg også for, at du føler dig afslappet, da dette også hjælper din klient. Selvfølgelig, hvis du er mobil massør, har du ikke fuld kontrol over omgivelserne, men du kan stadig skabe et godt og afslappet og rart miljø.

2 God lytter

Lyt til alt hvad klienten siger – nogle gange nævnes ting i forbifarten, der faktisk viser sig at være vigtige. Lav noter, så du husker du det bedre, og det behøver ikke alle at være kliniske, ting der sker i deres liv som kan have en indflydelse på deres krop.

Vis interesse for din klient

Lav notater om fødselsdage eller planer, de har mellem aftaler. Kunder elsker det, når du husker noget, de nævnte i en tidligere aftale. Det lader dem vide, at du er interesseret i dem og deres velbefindende. Det vil også hjælpe dem med at stole på dine behandlinger og føle sig afslappet.

Empati, vis omsorg

Forsøg at forstå hvordan klienten har det igennem jeres samtale og kig også på deres kropssprog. Nogle gange kan du få en følelse af ting, der ikke er blevet sagt. Spørg gerne lidt ind, men vær obs på at du er Massør og ikke uddannet i psykologi. Nogle mennesker vil gerne snakke, mens andre bare gerne vil slappe af og modtage massage. En god massør kan gennemskue hvornår der er brug for det ene eller det andet.

5 God registrering

Hold personlige oplysninger om dine kunder sikkert i overensstemmelse med GDPR og også en oversigt over behandlinger givet og eventuelle noter om eventuelle reaktioner godt eller dårligt vil være gavnlige for dine behandlinger.

6 God forretningssans

Den gode massør har også orden i sit regnskab og bogholderi. Alle indtægter og udgifter noteres løbende. Dette vil gøre det muligt for dig at indse, hvornår du måske har brug for at øge priserne eller reducere udgifterne for at gøre din klinik mere rentabel. Det er en god idé at gøre dette hver måned, så du kan løse et muligt problem, før det bliver et problem. Måske skal du promovere dig selv mere? Har du et vist antal klienter du skal have for at klinikken løber rundt?

 7 Promovering af din klinik

Promovere dig selv – fortæl alle, du møder, at du er en massageterapeut. Du ved aldrig, hvor din næste klient kan komme fra. Kom på de sociale medier og skriv regelmæssigt for at holde dig selv på klientens nyheds-feed for at minde dem om at booke en ny tid. Klienterne vil gerne løbende oplyses om behandlingsmetoder, de vil gerne inspireres og måske endda underholdes. Du kan også hjælpe med at forudse behov ved at minde klienterne om at købe gavekort til Mors dag, jul og fødesldage m.m.

Vær ikke bange for at råbe op om, hvor dygtig en stor massageterapeut du er!

8 Viden

Den dygtige massør opdaterer løbende sin viden gennem kurser, netværksgrupper og workshops. Det kunne også være gennem brancheforeninger eller gennem et Massage Magasin. Nogle af landets bedste massører vælger at deltage ved DM i Massage hvert år for at opnår alle ovenstående muligheder.

9 Timekeeping

Den gode massør giver sig tid mellem behandlingerne for at kunne lufte ud og nulstille klinikken og sig selv, så den næste klient føler sig lige så velkommen som personen forinden. Det er desuden vigtigt at give sin klient en smule tid efter en behandling, da massage nogle gange kan påvirke kroppen både fysisk og psykisk. Så er det bedst at kunne give dem et par ekstra minutter så man ikke skubber dem ud på gaden omtumlet og forvirret.

10 Selvpleje

Den gode massør lytter også til din egen krop og forstår at give sig selv en pause og dermed bremse lidt op når det bliver nødvendigt. At finde tid til at strække sig og slappe af, er meget vigtigt. At være en massageterapeut kan undertiden dræne én følelsesmæssigt, så det er nødvendigt at have tid til at meditere eller motionere, eller hvad der hjælper behandleren med at komme ovenpå igen. Dette er det sidste punkt på listen, men måske det vigtigste!

Jeg håber du finder disse tips nyttige, hvis du føler, jeg har glemt nogen, bedes du kommentere nedenfor.

Skoleleder Jeppe Tengbjerg

Husk at ”Like” og dele for at inspirere andre eller måske gøre dine klienter opmærksomme på, hvad en massageterapeut er.

Se nedenstående video der rammer den helt særlige atmosfære, efter min mening 🙂

Tilmeld dig Massørnyt og få løbende spændende artikler om inspirerende metoder og modtag udfordrende quizzer, samt historier fra ind og udland.

Følg skolens Facebook side og find mere inspiration.

Følg skolens Instagram og find mere inspiration.

Følg Dansk Massageforbund på LinkedIn og find mere inspiration.

Tilmeld dig DM i Massage her.

Prøv evt. en af skolens mange quizzer her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du set vores anmeldelser?

Jeg har deltaget i IMA World massage Champs siden 2017, det er et must i juni-kalenderen hvert år. Besøg eller konkurrere!! København er også en fantastisk storbyferie.
Tereze BelkovaTereze Belkova
19:06 24 Apr 24
En fremragende skole, hvor du ikke kun kan lære forskellige massageteknikker, men også forbedre dine færdigheder. Et sted, der samler massageprofessionelle fra hele verden ved at arrangere VM i massage i Danmark.
Michael PedersenMichael Pedersen
21:24 05 Mar 24
Kæmpe stor ros for at afholde dm i massage 2024.Varm atmosfære, god energi og super godt tilrettelagt.En skole der brænder for at give eleverne, den bedst mulige uddannelse.Kan kun på det varmeste anbefale skolen.
Carsten AnderslundCarsten Anderslund
20:12 05 Mar 24
Carl NewburyCarl Newbury
11:28 29 Feb 24
Jeg har deltaget i Jeppes arrangementer i København siden 2017. VM i Massage er højdepunktet i mit års netværk med massageterapeuter fra hele verden. Godt gået Jeppe
csacco4csacco4
08:12 10 Feb 24
Indholdet var meget godt, og det samme var læreren. Kurserne er godt udført, meget godt forklaret med en god support. Jeg kan bare varmt anbefale til alle, der ønsker at udvide deres viden.
Maria FilatovaMaria Filatova
14:28 09 Feb 24
Et godt stykke arbejde er gjort for at promovere og udvikle massagekunst rundt om i verden! tak skal du have
Constantin RomanConstantin Roman
02:30 07 Jan 24
Jeg mødte Jeppe Tengbjerg for første gang ved det første World Massage Championship i 2017. Siden da har vi krydset veje mange gange, i forskellige samarbejder relateret til massageverdenen: internationale konkurrencer, danske konkurrencer, kurser, workshops, seminarer, masterclasses mv. . Her var Jeppe skaberen, arrangøren eller i det mindste var han en væsentlig faktor i dannelsen af disse værdifulde platforme for uddannelse, inspiration og promovering, for alle dem, der er involveret i massageverdenen, både som massageudbydere og som massageforbrugere.Jeppe har ydet et kæmpe bidrag til at fremme massageværdier i Danmark og verden. Der kunne siges meget om dette bidrag og om hans egenskaber som professionel og som person. Måske allervigtigst er, at Jeppe Tengbjerg er en inspiration og et forbillede. Han samler flittigt viden og erfaringer, hvorfra han skaber en kilde til ny viden og erfaring til andre og giver den videre.I dag er der allerede mange mennesker i verden, som har nydt godt af det kolossale arbejde, Jeppe konstant udfører. Jeppe er for mig et eksempel på flid, vedholdenhed og engagement.Jeg synes, at Jeppe Tengbjerg er et navn, der allerede er trådt ind i massagens historie.Vil du vide mere om Jeppes arbejde, så følg ham tæt på alle digitale kanaler, hvor han har publiceret talrige artikler og relevante materialer.Hvis du er en massageterapeut interesseret i at blive endnu bedre, så deltag i konkurrencer eller uddannelser promoveret af Jeppe Tengbjerg.Drømmer du om at blive massør, så kontakt Jeppe Tengbjerg.
Rasmus BirkvigRasmus Birkvig
15:06 03 Nov 23
Super godt forløb hos Jeppe & Co. Kan kun varmt anbefale Tengbjerg Massørskolemvh Rasmus
Camilla RingCamilla Ring
11:57 03 Nov 23
Har taget flere både uddannelser og kurser hos Jeppe og har kun godt at sige om det. Jeg har været rigtig tilfreds og bruger hver dag, al min tillærte viden i min klinik ✨
Anne BreinbergAnne Breinberg
10:06 22 Sep 23
God skole med et bredt spektrum af sundhedsuddannelser - både enkeltstående og overbyggende.Jeg har tidligere taget massøruddannelsen og hvad dertil hører og er pt. i gang med zoneterapiuddannelsen.
js_loader

Tengbjerg Massørskole

Uddannelser til Massør, Zoneterapeut og Akupunktør  

Genveje

Kontakt

Certifikater