Inspiration

VM i Massage

Siden 2017 har Danmark og København været vært for VM i Massage arrangeret af IMA (International Massage Association). VM 2020 blev udsat som alt andet på grund af Corona pandamien. Sidste weekend blev det fjedre VM så endelig afholdt som et Hybrid VM. Det vil sige som en kombination af online deltagere og deltagere der fysisk havde mulighed for at deltage i Danmark.

Dette var en ny og spændende opgave for folkene bag VM, dvs både for arrangørerne, Dommerne og deltagerne. Det gik over alt forventning.

The International massage Associations formål med denne turnering er at fremme og udvikle de forskellige massageteknikker der bruges over hele verden.

VM i massage er først og fremmest en konkurrence, men det er også en mulighed for massører og massage terapeuter at udvikle sig fagligt, forny viden og “networking”.

Se vinderne her

Se finalen her.

World Championship in Massage 2021

Husk at ”Like” og dele for at inspirere andre eller måske gøre dine klienter opmærksomme på, hvad en massageterapeut er.

Tilmeld dig Massørnyt og få løbende spændende artikler om inspirerende metoder og modtag udfordrende quizzer, samt historier fra ind og udland.

Følg skolens Facebook side og find mere inspiration.

Følg skolens Instagram og find mere inspiration.

Følg Dansk Massageforbund på LinkedIn og find mere inspiration.

Tilmeld dig DM i Massage her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.