E-læring - det fleksible studie - Tengbjerg Massørskole

E-læring – det fleksible studie

E-læringsuddannelserne på Tengbjerg Massør-, Zoneterapeut-og Akupunktørskole i Næstved.

På Tengbjerg Massør-, Zoneterapeut- og Akupunktørskole i Næstved kan du vælge at læse dit studie over internettet, som e-læring/blended learning, på alle studieretningerne: Massør, Zoneterapeut og Akupunktør. Dette omhandler dog kun fagene i de sundhedsfaglige fag (Anatomi, Fysiologi, Sygdomslære, Psykologi og faget orientering om andre behandlingsformer). Det praktiske fag (massage, zoneterapi eller akupunktur gøres som klasseundervisning)

Som e-læringsstuderende studerer du hjemme og får opgaver fra underviseren via Skolens internetbaserede læringsplatform. Kursisten får tilsendt login og password: Sundhedsfaglig grunduddannelse.

Du kan samtidigt have et tæt gruppesamarbejde med dine medstuderende via bl.a. Skype.

Fleksibilitet i tid og sted

Det er en læringsform, som stiller høje krav til din selvstændighed og disciplin.

E-læringsformen giver dig mulighed for at tage en uddannelse, selvom du bor i udlandet, er enlig forælder eller på anden måde har brug for en hverdag med stor fleksibilitet.

Fordelene ved e-learning og blended learning

Er det virkelig muligt at blive uddannet til fag som Massør, Zoneterapeut og Akupunktør hjemme fra?

Ja, det er muligt. Det er en type uddannelse, som vinder mere frem, og vi har på skolen rigtig gode erfaringer med e-læringsuddannelserne.

De studerende får opgaver og styrede læringsforløb gennem en læringsplatform og gennem møder på fx Skype med deres hold og deres medstuderende.

Vær obs på at det stort set kun er de sundhedsfaglige fag, det kan tages på denne måde, det vil sige anatomi, fysiologi, sygdomslære, psykologi og faget andre behandlingsformer. Den praktiske behandling vil i 95% tilfælde foregå som klasseundervisning. Vær obs på at i forhold til momsfritagelse skal faget klinikdrift tages som klasseundervisning (her er E-læringskursisterne velkommen/skal deltage i denne undervisning på skolen, kursisterne er selv ansvarlige for at holde sig orienteret om hvornår denne undervisning foregår)

Bliver e-læringsstuderende lige så dygtige til deres fag som andre studerende?

Ja. Både når vi ser på de studerendes gennemførsel af deres uddannelser og på deres karakterer, kan vi tydeligt se dette.

Der stilles lige så mange krav til de studerende for at opnå deres diplom på en e-læringsuddannelse som på de tilsvarende almindelige uddannelser.

Er frafaldet fra e-læringsuddannelserne større?

Vi ser ikke nogen tendenser i retning af, at frafaldet er hverken større eller mindre end på klassebaseret uddannelser.

Er e-læring fremtidens undervisningsform?

På Tengbjerg Massør- og Akupunktørskolen mener vi, at ”blended learning” er fremtidens undervisningsform. Blended learning betyder, at vi blander de nyeste digitale læringsformer med tilstedeværelse og traditionelt projektarbejde og holdundervisning.

Det er Tengbjerg Massør-, Zoneterapeut og Akupunktørskolens vision at gøre dette på alle vores uddannelser gennem forskellige typer uddannelser til forskellige målgrupper.

 

Har du set vores anmeldelser?

Michael PedersenMichael Pedersen
21:24 05 Mar 24
Kæmpe stor ros for at afholde dm i massage 2024.Varm atmosfære, god energi og super godt tilrettelagt.En skole der brænder for at give eleverne, den bedst mulige uddannelse.Kan kun på det varmeste anbefale skolen.
Carsten AnderslundCarsten Anderslund
20:12 05 Mar 24
Carl NewburyCarl Newbury
11:28 29 Feb 24
Jeg har deltaget i Jeppes arrangementer i København siden 2017. VM i Massage er højdepunktet i mit års netværk med massageterapeuter fra hele verden. Godt gået Jeppe
csacco4csacco4
08:12 10 Feb 24
Indholdet var meget godt, og det samme var læreren. Kurserne er godt udført, meget godt forklaret med en god support. Jeg kan bare varmt anbefale til alle, der ønsker at udvide deres viden.
Maria FilatovaMaria Filatova
14:28 09 Feb 24
Et godt stykke arbejde er gjort for at promovere og udvikle massagekunst rundt om i verden! tak skal du have
Constantin RomanConstantin Roman
02:30 07 Jan 24
Jeg mødte Jeppe Tengbjerg for første gang ved det første World Massage Championship i 2017. Siden da har vi krydset veje mange gange, i forskellige samarbejder relateret til massageverdenen: internationale konkurrencer, danske konkurrencer, kurser, workshops, seminarer, masterclasses mv. . Her var Jeppe skaberen, arrangøren eller i det mindste var han en væsentlig faktor i dannelsen af disse værdifulde platforme for uddannelse, inspiration og promovering, for alle dem, der er involveret i massageverdenen, både som massageudbydere og som massageforbrugere.Jeppe har ydet et kæmpe bidrag til at fremme massageværdier i Danmark og verden. Der kunne siges meget om dette bidrag og om hans egenskaber som professionel og som person. Måske allervigtigst er, at Jeppe Tengbjerg er en inspiration og et forbillede. Han samler flittigt viden og erfaringer, hvorfra han skaber en kilde til ny viden og erfaring til andre og giver den videre.I dag er der allerede mange mennesker i verden, som har nydt godt af det kolossale arbejde, Jeppe konstant udfører. Jeppe er for mig et eksempel på flid, vedholdenhed og engagement.Jeg synes, at Jeppe Tengbjerg er et navn, der allerede er trådt ind i massagens historie.Vil du vide mere om Jeppes arbejde, så følg ham tæt på alle digitale kanaler, hvor han har publiceret talrige artikler og relevante materialer.Hvis du er en massageterapeut interesseret i at blive endnu bedre, så deltag i konkurrencer eller uddannelser promoveret af Jeppe Tengbjerg.Drømmer du om at blive massør, så kontakt Jeppe Tengbjerg.
Rasmus BirkvigRasmus Birkvig
15:06 03 Nov 23
Super godt forløb hos Jeppe & Co. Kan kun varmt anbefale Tengbjerg Massørskolemvh Rasmus
Camilla RingCamilla Ring
11:57 03 Nov 23
Har taget flere både uddannelser og kurser hos Jeppe og har kun godt at sige om det. Jeg har været rigtig tilfreds og bruger hver dag, al min tillærte viden i min klinik ✨
Anne BreinbergAnne Breinberg
10:06 22 Sep 23
God skole med et bredt spektrum af sundhedsuddannelser - både enkeltstående og overbyggende.Jeg har tidligere taget massøruddannelsen og hvad dertil hører og er pt. i gang med zoneterapiuddannelsen.
js_loader

Tengbjerg Massørskole

Uddannelser til Massør, Zoneterapeut og Akupunktør  

Genveje

Kontakt

Certifikater