Inspiration

RaskRask Samarbejdsaftale

Det er med stor glæde at Tengbjerg Massørskole kan byde RaskRask velkommen som ny samarbejdspartner. 

RaskRask er et landsdækkende koncept for mobile massører. Her kan man booke en professionel massør hjem i stuen eller til sit firma. Alle massører har fuld fleksibilitet i deres arbejdstid, så man fungerer som sin egen chef. RaskRask tager sig af alt administration, markedsføring og andet besvær, så massøren kan fokusere på at give kunden den bedste oplevelse. 

RaskRask blev februar i år landskendt da Jan Lehrmann og Christian Arnstedt fra Løvernes hule troede så meget på RaskRask konceptet at de valgte at investere i Albert Kirks Iversen’s firma.

Samarbejdsaftalen med RaskRask er en fantastisk platform og mulighed for vores uddannede og nystartede behandlere til at komme i gang og for at få en masse erfaring. Det er også en mulighed for dem, at udvikle sig fagligt, forny viden og “networking”.

Det er dejligt at se at arbejdsgivere som RaskRask og Albert Kirks Iversen kan se mulighederne i Tengbjerg Massørskoles uddannede massører. 

Tilmeld dig Massørnyt og få løbende spændende artikler om inspirerende metoder og modtag udfordrende quizzer, samt historier fra ind og udland.  

Følg skolens Facebook side og find mere inspiration.  

Følg skolen på Instagram og find mere inspiration.

Følg Dansk Massageforbund på LinkedIn og find mere inspiration.

Tengbjerg Sundhedsuddannelser

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.