InspirationUddannelse

Prisvindende Massør gæster Tengbjerg Massørskole

Den kommende onsdag besøger Rumænske Kinga Jenei, Tengbjerg Massørskole. Her vil hun inspirere det nuværende kursushold i tilgangen til en god rygmassage.

Kinga Jenei der til daglig bor og arbejder i Ungarn bliver flere gange om året hentet ind for at arbejde for et af de absolut bedste Spa og Wellness resorter i Paris.

Hun har vundet 9 Internationale medaljer i lande som Serbien, Grækenland, Peru og i sit hjemland Rumænien. Hun deltog også ved VM i Massage i Danmark 2019.

Kinga Jenei er i Danmark for at tage Tengbjerg Massørskole kursus i Akupressur og TokSen og i den forbindelse har skoleleder Jeppe Tengbjerg overtalt hende til at komme og give nogle eksempler på hendes færdigheder.

På skolens kursus i Akupressur og TokSen underviser i øvrigt en anden prisbelønnet massør nemlig Verdensmesteren i stolemassage fra 2017 Christina Blei-Amatdoelrasit fra Holland, men det er en helt anden historie….

Kinga Jenei

Tilmeld dig Massørnyt og få løbende spændende artikler om inspirerende metoder og modtag udfordrende quizzer, samt historier fra ind og udland.

Følg skolens Facebook side og find mere inspiration.

Følg skolens Instagram og find mere inspiration.

Følg Dansk Massageforbund på LinkedIn og find mere inspiration.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.