Inspiration

Podcast om 25 års arbejde som Behandler og skoleejer

Tiden er gået hurtigt. Pludselig gik det op for mig at jeg havde været selvstændig i mere end 25 år. Først som Massør og Zoneterapeut, senere også som Akupunktør. I 2001 startede jeg Tengbjerg Massørskole som senere blev udvidet med uddannelser indenfor akupunktur og zoneterapi. I 2015 besluttede jeg at gå International og resten er historie som man siger….. Tidligere året ringede en som laver Podcast til mig for at spørge om han måtte lave en Podcast om min historie. Det kom der nedenstående podcast ud af. Det blev til en helt god samtale, hvis jeg skal sige min ærlige mening.

Podcast

Tilmeld dig Massørnyt og få løbende spændende artikler om inspirerende metoder og modtag udfordrende quizzer, samt historier fra ind og udland.

Følg skolens Facebook side og find mere inspiration.

Følg skolens Instagram og find mere inspiration.

Følg Dansk Massageforbund på LinkedIn og find mere inspiration.

Hvis du vil teste din viden om massage i Danmark, kan du gøre det her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.