Podcast med Verdensmesteren i Massage - Tengbjerg Massørskole
Inspiration

Podcast med Verdensmesteren i Massage

Første gang jeg støtte på Luisa Vargas var under Covid-perioden tilbage i vinteren 2021-2022. Hun indsendte en video til IMA’s nye Video turnering “Best Massage Promotion”. Efter at have set videoen vidste jeg med det samme at her var en af verdens allerbedste massageterapeuter. Hele hendes fremtoning og personlighed var en lysende stjerne.

Hun vandt da også video turneringen, men samtidig fik hun også Sølv i Sportsmassagekategorien. Siden vandt hun medaljer i andre internationale turneringer for til sidst at blive Verdensmester og Overall Verdensmester i starten juli måned 2023.

Min gode kollega Søren Rasmussen (Soren Do) er IMA Ambassador og har her lavet et interview med Luisa samme dag hun blev verdensmester (interviewet blev lavet inden hun overhovedet vidste at hun var kommet i finalen og inden hun vidste at hun vandt medaljer).

Jeg vil lige knytte en ekstra histore på Luisa Vargas. Luisa har taget IMA’s International Teacher Courses (Hvor jeg er en af underviserne). I Februar i år ønskede hun at deltage på et af mine Massagekurser i Bologna. Det var selvfølgelig en ære for mig og en stor glæde at hun rejste fra USA hvor hun bor til Italien for at tage mit weekendkursus. Uheldigvis blev mit fly aflyst og min undervisningskollega Kinga Jenei og jeg blev 24 timer forsinket og da 12 kursister fra flere lande allerede var ankommet og ventede på os bad jeg Luisa om at holde “skansen” for mig og undervise i sine Freestyle teknikker. Hun gjorde det selvfølgelig fantastisk og alle var glade. Vi ankom sen eftermiddag. Alle kursisterne var stadig friske og glade og vi underviste til langt ud på aften.

Kursisterne i Bologna

Under disse linjer kan man opleve vindervideoen fra 2022.

Ovenstående Podcast er lavet Søren Rasmussen (Soren Do). Søren er selv Prisvindende Massageterapeut, men er nu Jury medlem på IMA’s “Best Massage Promotion video Competition”, da Søren er uddannet Filmmand og Lærer på Filmskolen i København. Han har lavet enkelte andre Podcast som vi kalder IMA Talks. Hør en anden med tidligere Verdensmester i Massage Konstantina Makri her. Oplev Søren here tilbage ved DM i Massage 2021 under Corona.

Tilmeld dig Massørnyt og få løbende spændende artikler om inspirerende metoder og modtag udfordrende quizzer, samt historier fra ind og udland.

Følg skolens Facebook side og find mere inspiration.

Følg skolens Instagram og find mere inspiration.

Følg Dansk Massageforbund på LinkedIn og find mere inspiration.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du set vores anmeldelser?

Jeg har deltaget i IMA World massage Champs siden 2017, det er et must i juni-kalenderen hvert år. Besøg eller konkurrere!! København er også en fantastisk storbyferie.
Tereze BelkovaTereze Belkova
19:06 24 Apr 24
En fremragende skole, hvor du ikke kun kan lære forskellige massageteknikker, men også forbedre dine færdigheder. Et sted, der samler massageprofessionelle fra hele verden ved at arrangere VM i massage i Danmark.
Michael PedersenMichael Pedersen
21:24 05 Mar 24
Kæmpe stor ros for at afholde dm i massage 2024.Varm atmosfære, god energi og super godt tilrettelagt.En skole der brænder for at give eleverne, den bedst mulige uddannelse.Kan kun på det varmeste anbefale skolen.
Carsten AnderslundCarsten Anderslund
20:12 05 Mar 24
Carl NewburyCarl Newbury
11:28 29 Feb 24
Jeg har deltaget i Jeppes arrangementer i København siden 2017. VM i Massage er højdepunktet i mit års netværk med massageterapeuter fra hele verden. Godt gået Jeppe
csacco4csacco4
08:12 10 Feb 24
Indholdet var meget godt, og det samme var læreren. Kurserne er godt udført, meget godt forklaret med en god support. Jeg kan bare varmt anbefale til alle, der ønsker at udvide deres viden.
Maria FilatovaMaria Filatova
14:28 09 Feb 24
Et godt stykke arbejde er gjort for at promovere og udvikle massagekunst rundt om i verden! tak skal du have
Constantin RomanConstantin Roman
02:30 07 Jan 24
Jeg mødte Jeppe Tengbjerg for første gang ved det første World Massage Championship i 2017. Siden da har vi krydset veje mange gange, i forskellige samarbejder relateret til massageverdenen: internationale konkurrencer, danske konkurrencer, kurser, workshops, seminarer, masterclasses mv. . Her var Jeppe skaberen, arrangøren eller i det mindste var han en væsentlig faktor i dannelsen af disse værdifulde platforme for uddannelse, inspiration og promovering, for alle dem, der er involveret i massageverdenen, både som massageudbydere og som massageforbrugere.Jeppe har ydet et kæmpe bidrag til at fremme massageværdier i Danmark og verden. Der kunne siges meget om dette bidrag og om hans egenskaber som professionel og som person. Måske allervigtigst er, at Jeppe Tengbjerg er en inspiration og et forbillede. Han samler flittigt viden og erfaringer, hvorfra han skaber en kilde til ny viden og erfaring til andre og giver den videre.I dag er der allerede mange mennesker i verden, som har nydt godt af det kolossale arbejde, Jeppe konstant udfører. Jeppe er for mig et eksempel på flid, vedholdenhed og engagement.Jeg synes, at Jeppe Tengbjerg er et navn, der allerede er trådt ind i massagens historie.Vil du vide mere om Jeppes arbejde, så følg ham tæt på alle digitale kanaler, hvor han har publiceret talrige artikler og relevante materialer.Hvis du er en massageterapeut interesseret i at blive endnu bedre, så deltag i konkurrencer eller uddannelser promoveret af Jeppe Tengbjerg.Drømmer du om at blive massør, så kontakt Jeppe Tengbjerg.
Rasmus BirkvigRasmus Birkvig
15:06 03 Nov 23
Super godt forløb hos Jeppe & Co. Kan kun varmt anbefale Tengbjerg Massørskolemvh Rasmus
Camilla RingCamilla Ring
11:57 03 Nov 23
Har taget flere både uddannelser og kurser hos Jeppe og har kun godt at sige om det. Jeg har været rigtig tilfreds og bruger hver dag, al min tillærte viden i min klinik ✨
Anne BreinbergAnne Breinberg
10:06 22 Sep 23
God skole med et bredt spektrum af sundhedsuddannelser - både enkeltstående og overbyggende.Jeg har tidligere taget massøruddannelsen og hvad dertil hører og er pt. i gang med zoneterapiuddannelsen.
js_loader

Tengbjerg Massørskole

Uddannelser til Massør, Zoneterapeut og Akupunktør  

Genveje

Kontakt

Certifikater