Inspiration

Podcast med Verdensmesteren i Massage

Første gang jeg støtte på Luisa Vargas var under Covid-perioden tilbage i vinteren 2021-2022. Hun indsendte en video til IMA’s nye Video turnering “Best Massage Promotion”. Efter at have set videoen vidste jeg med det samme at her var en af verdens allerbedste massageterapeuter. Hele hendes fremtoning og personlighed var en lysende stjerne.

Hun vandt da også video turneringen, men samtidig fik hun også Sølv i Sportsmassagekategorien. Siden vandt hun medaljer i andre internationale turneringer for til sidst at blive Verdensmester og Overall Verdensmester i starten juli måned 2023.

Min gode kollega Søren Rasmussen (Soren Do) er IMA Ambassador og har her lavet et interview med Luisa samme dag hun blev verdensmester (interviewet blev lavet inden hun overhovedet vidste at hun var kommet i finalen og inden hun vidste at hun vandt medaljer).

Jeg vil lige knytte en ekstra histore på Luisa Vargas. Luisa har taget IMA’s International Teacher Courses (Hvor jeg er en af underviserne). I Februar i år ønskede hun at deltage på et af mine Massagekurser i Bologna. Det var selvfølgelig en ære for mig og en stor glæde at hun rejste fra USA hvor hun bor til Italien for at tage mit weekendkursus. Uheldigvis blev mit fly aflyst og min undervisningskollega Kinga Jenei og jeg blev 24 timer forsinket og da 12 kursister fra flere lande allerede var ankommet og ventede på os bad jeg Luisa om at holde “skansen” for mig og undervise i sine Freestyle teknikker. Hun gjorde det selvfølgelig fantastisk og alle var glade. Vi ankom sen eftermiddag. Alle kursisterne var stadig friske og glade og vi underviste til langt ud på aften.

Kursisterne i Bologna

Under disse linjer kan man opleve vindervideoen fra 2022.

Ovenstående Podcast er lavet Søren Rasmussen (Soren Do). Søren er selv Prisvindende Massageterapeut, men er nu Jury medlem på IMA’s “Best Massage Promotion video Competition”, da Søren er uddannet Filmmand og Lærer på Filmskolen i København. Han har lavet enkelte andre Podcast som vi kalder IMA Talks. Hør en anden med tidligere Verdensmester i Massage Konstantina Makri her. Oplev Søren here tilbage ved DM i Massage 2021 under Corona.

Tilmeld dig Massørnyt og få løbende spændende artikler om inspirerende metoder og modtag udfordrende quizzer, samt historier fra ind og udland.

Følg skolens Facebook side og find mere inspiration.

Følg skolens Instagram og find mere inspiration.

Følg Dansk Massageforbund på LinkedIn og find mere inspiration.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *