Uddannelse

Muskelterapeutuddannelse

Muskelterapeutuddannelsen er en naturlig udvidelse og overbygning på massageuddannelsen. Her uddannes i massørernes andre værktøjer som brugen af triggerpunkter, akupressur og cupping. Meget af det gøres i forbindelse med at indlæring af Stolemassage.

Det er en stor fordel for massøren at kunne håndtere diverse massageredskaber for at kunne opnår det fysisk bedste resultater, samt at kunne ”skåne” sin egen krop for slid på diverse fingerled m.m.

I Stolemassage på Muskelterapeutuddannelsen tages der også udgangspunkt i både fysiurgisk massage og japansk Shiatsu.

For Massøren er det en fordel at kunne begge dele, da det giver en mere alsidig hverdag og man belaster sin krop mindre.

Når man skal have firmakunder eller private klienter er det en fordel at kunne tilbyde både brikse- og stolemassage alt efter hvad der passer det enkelte firma eller den enkelte klient bedst.

Tilmeldingen til Muskelterapeutuddannelsen eller mere info kan læses og gøres her: http://tengbjerg.dk/muskelterapeutuddannelsen/

Tilmeld dig Massørnyt og få løbende spændende artikler om inspirerende metoder og modtag udfordrende quizzer, samt historier fra ind og udland.

Følg skolens Facebook side og find mere inspiration.

Følg skolens Instagram og find mere inspiration.

Følg Dansk Massageforbund på LinkedIn og find mere inspiration.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *