Inspiration

Massagens historie

Tilbage i 2020 kom jeg i World Massage Festival’s Hall of Fame for mit “Contributions to the art and science of Massage Therapy” som det hed sig. Baggrunden for udvælgelsen var mit arbejde for det international Massageforbund og VM i Massage som jeg på det tidspunkt havde afviklet 3 gange.

På grund af Covid pandamien havde jeg først i juli i år muligheden for at modtage prisen og deltage i World Massage Festivalen som blev afholdt i North Carolina i USA i. På festivalen var jeg ansvarlig for afholdelse af det første amerikanske massagemesterskab, hvilket var en succes, men det var nu ikke det denne artikel skulle handle om….

Nej denne artikel skulle handle om Massagens historie gennem tiderne… I forbindelse med min udvælgelse til Massagens Hall of Fame mødte jeg Judi Calvert på 72 år. Hun grundlagde det amerikanske magasin Massage Magazine for mange år siden. Hende og hendes mand havde skrevet bøger om massage og hendes CV var mega langt….. (Hun var naturligvis i forvejen fortjent i Hall of Fame).

Hun underviste nu i massagens historie og havde sit eget museum. Under denne festival havde hun en Stand hvor hun havde medbragt en massage historiske redskaber, bøger, plakater osv. Da jeg selv er meget historie interesseret havde vi mange, mange snakke om hvordan massagen havde udviklet sig igennem tiderne og i verdensdelene.

Jeg synes hun lige skal fortælle det med med sine egne ord. Se nedenstående video og bliv klogere på Massagens Historie

Hall of Fame

Tilmeld dig Massørnyt og få løbende spændende artikler om inspirerende metoder og modtag udfordrende quizzer, samt historier fra ind og udland.

Tilmeld dig skolens Massageuddannelse eller andre her.

Følg skolens Facebook side og find mere inspiration.

Følg skolens Instagram og find mere inspiration.

Følg Dansk Massageforbund på LinkedIn og find mere inspiration.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.