Massagemetoder givet på en siddende klient - Tengbjerg Massørskole
InspirationUddannelse

Massagemetoder givet på en siddende klient

Hver form for massage har sit unikke formål og historie, og her er en kort oversigt over Stolemassage, Shiatsu, Fysiurgisk massage og Thai massage:

Hvad er Stolemassage? Stolemassage, også kendt som on-site massage, er designet til at levere hurtig og bekvem afslapning på en transportabel stol. Det fokuserer ofte på nakke, skuldre, ryg og arme for at reducere spændinger.

Historie

Stolemassage opstod i USA i 1980’erne som en bekvem løsning til at tilbyde massage på arbejdspladser og offentlige steder. Den blev hurtigt populær som en hurtig og tilgængelig form for afslapning. Oprindelig blev stolemassage givet udelukkende med tryk udenpå tøjet. Nu om dage anvendes flere forskellige massagemetoder stole. Disse massagemetoder:

Shiatsu

Formål: Shiatsu, en japansk massageform, sigter mod at balancere kroppens energistrømme ved at anvende tryk på specifikke punkter langs kroppens meridianer. Formålet er at forbedre vitalitet, lindre spændinger og styrke kroppens selvregulerende evner.

Historie Shiatsu har rødder i traditionel kinesisk medicin og udviklede sig yderligere i Japan. Det blev formelt anerkendt som en terapeutisk praksis i Japan i det 20. århundrede og har siden spredt sig globalt.

Fysiurgisk massage

Formål: Fysiurgisk massage, også kendt som sportsmassage, er rettet mod idrætsudøvere og fokuserer på at forbedre muskelpræstation, reducere skaderisiko og fremskynde restitution.

Historie: Fysiurgisk massage har rødder i det 19. århundredes Sverige, hvor Pehr Henrik Ling udviklede teknikker baseret på anatomi og fysiologi. Det blev senere videreudviklet til at være en vigtig del af sportsmedicin.

Thai massage

Formål: Thai massage har til formål at forbedre fleksibilitet, lindre spændinger og fremme generel velvære ved at kombinere strækninger, tryk og akupressur på kroppens energilinjer.

Historie: Thai massage har rødder i både indisk ayurvedisk medicin og traditionel kinesisk medicin. Den blev udviklet i Thailand og har dybe forbindelser til buddhistisk praksis. Thai massage blev anerkendt som en del af thailandsk kulturarv og har spredt sig internationalt som en populær form for terapi og afslapning.

Lær Stolemassage på Tengbjerg Massørskole. Læs mere her.

Lær Thai Massage på Tengbjerg Massørskole. Læs mere her.

Lær Fysiurgisk massage på Tengbjerg Massørskole. Læs mere her.

I 2019 vandt en Stolemassør VM i Massage. Oplev hans fantastiske massage her.

Hjælp Tengbjerg Sundhedsuddannelser med at vokse. Gennem vores mange gratis Quizzer, Artikler og Podcasts forsøger vi at hjælpe alle behandlere med at blive dygtigere. Giv os meget gerne en god anmeldes på Trustpilot og Google. På forhånd tak. Tryk på logoerne for at komme i gang.

Kære Læser, kommenter eller suppler gerne artiklen i nedenstående Kommentarfelt. På forhånd tak.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du set vores anmeldelser?

Jeg har deltaget i IMA World massage Champs siden 2017, det er et must i juni-kalenderen hvert år. Besøg eller konkurrere!! København er også en fantastisk storbyferie.
Tereze BelkovaTereze Belkova
19:06 24 Apr 24
En fremragende skole, hvor du ikke kun kan lære forskellige massageteknikker, men også forbedre dine færdigheder. Et sted, der samler massageprofessionelle fra hele verden ved at arrangere VM i massage i Danmark.
Michael PedersenMichael Pedersen
21:24 05 Mar 24
Kæmpe stor ros for at afholde dm i massage 2024.Varm atmosfære, god energi og super godt tilrettelagt.En skole der brænder for at give eleverne, den bedst mulige uddannelse.Kan kun på det varmeste anbefale skolen.
Carsten AnderslundCarsten Anderslund
20:12 05 Mar 24
Carl NewburyCarl Newbury
11:28 29 Feb 24
Jeg har deltaget i Jeppes arrangementer i København siden 2017. VM i Massage er højdepunktet i mit års netværk med massageterapeuter fra hele verden. Godt gået Jeppe
csacco4csacco4
08:12 10 Feb 24
Indholdet var meget godt, og det samme var læreren. Kurserne er godt udført, meget godt forklaret med en god support. Jeg kan bare varmt anbefale til alle, der ønsker at udvide deres viden.
Maria FilatovaMaria Filatova
14:28 09 Feb 24
Et godt stykke arbejde er gjort for at promovere og udvikle massagekunst rundt om i verden! tak skal du have
Constantin RomanConstantin Roman
02:30 07 Jan 24
Jeg mødte Jeppe Tengbjerg for første gang ved det første World Massage Championship i 2017. Siden da har vi krydset veje mange gange, i forskellige samarbejder relateret til massageverdenen: internationale konkurrencer, danske konkurrencer, kurser, workshops, seminarer, masterclasses mv. . Her var Jeppe skaberen, arrangøren eller i det mindste var han en væsentlig faktor i dannelsen af disse værdifulde platforme for uddannelse, inspiration og promovering, for alle dem, der er involveret i massageverdenen, både som massageudbydere og som massageforbrugere.Jeppe har ydet et kæmpe bidrag til at fremme massageværdier i Danmark og verden. Der kunne siges meget om dette bidrag og om hans egenskaber som professionel og som person. Måske allervigtigst er, at Jeppe Tengbjerg er en inspiration og et forbillede. Han samler flittigt viden og erfaringer, hvorfra han skaber en kilde til ny viden og erfaring til andre og giver den videre.I dag er der allerede mange mennesker i verden, som har nydt godt af det kolossale arbejde, Jeppe konstant udfører. Jeppe er for mig et eksempel på flid, vedholdenhed og engagement.Jeg synes, at Jeppe Tengbjerg er et navn, der allerede er trådt ind i massagens historie.Vil du vide mere om Jeppes arbejde, så følg ham tæt på alle digitale kanaler, hvor han har publiceret talrige artikler og relevante materialer.Hvis du er en massageterapeut interesseret i at blive endnu bedre, så deltag i konkurrencer eller uddannelser promoveret af Jeppe Tengbjerg.Drømmer du om at blive massør, så kontakt Jeppe Tengbjerg.
Rasmus BirkvigRasmus Birkvig
15:06 03 Nov 23
Super godt forløb hos Jeppe & Co. Kan kun varmt anbefale Tengbjerg Massørskolemvh Rasmus
Camilla RingCamilla Ring
11:57 03 Nov 23
Har taget flere både uddannelser og kurser hos Jeppe og har kun godt at sige om det. Jeg har været rigtig tilfreds og bruger hver dag, al min tillærte viden i min klinik ✨
Anne BreinbergAnne Breinberg
10:06 22 Sep 23
God skole med et bredt spektrum af sundhedsuddannelser - både enkeltstående og overbyggende.Jeg har tidligere taget massøruddannelsen og hvad dertil hører og er pt. i gang med zoneterapiuddannelsen.
js_loader

Tengbjerg Massørskole

Uddannelser til Massør, Zoneterapeut og Akupunktør  

Genveje

Kontakt

Certifikater