Kursus i Tui Na massage

Tui Na massage er en behandlingsmetode hvor der arbejdes ud fra kroppens anatomi og bevægelighed samt meridianlæren, som vi kender fra akupunktur og Shiatsu.

Sted: Fysioterapeutskolen, Troensevej 8, Næstved, Sjælland.

Underviser: Tui Na Massageterapeut og Akupunktør Susanne Henrichsen.

Pris: 1000 kr.

Dage:  Søndag den 22. januar 2023 kl. 9-16.

Kurset giver blandt andet 7 RAB point hos Brancheforeningen for Fysiurgisk Massage og Dakobe.

Kursusbeskrivelse

I Tui Na massage bruger vi specielle håndteknikker og det er disse særlige teknikker der adskiller Tui Na massage fra andre massage former. Håndteknikkerne bruges til at genskabe den optimale struktur i kroppens led, bl.a. nakke, skulder, rygsøjle og hofte, knæ og ankler så der igen skabes frit flow og mobilitet i kroppen.

Rent fysisk løsnes blokeringer så cirkulation af blod, qi, lymfe og væsker øges, i områder med smerte og indskrænket bevægelighed. Tui Na er udviklet til, at skabe resultater her og nu, det er derfor en fantastisk effektiv behandlingsform.

Ofte vil personer med kroniske og langvarige skader mærke lindring efter få sessioner. Efter en Tui na behandling vil man ofte føle varme, øget velvære og energi flow i kroppen. Tui Na massage bruges også medicinsk til at støtte organfunktioner samt i forbindelse med eks. menstruations smerter, hvor behandlingen ofte kan være mere effektiv and akupunktur alene.

Tui Na behandling udføres ofte uden på tøjet. Da Tui Na massage er en integreret del af TCM arbejdes der ud fra en holistisk forståelse af kroppen. Kommer en person med eks. lændesmerter, behandles hele rygsøjlen samt bagsiden af benene, dette løsner stagnation i den spændte muskulatur samt i blæremeridianen som løber på bagsiden af kroppen. Ligeledes vil man ved eks. albuesmerter behandle hele armen, fra skulder til håndled og fingerled. På kurset kigger vi også rent vestligt på hvordan Tui Na virker på kroppen.

Målgruppe

Kurset er målrettet massører, akupunktører og andre behandlere og kropsterapeuter der arbejder med bevægeapparatet. (Se mere her)

Tilmelding kan ske ved at udfylde nedenstående formular eller ved at kontakte skoleleder Jeppe Tengbjerg, Tlf: 20 21 21 98 eller på info@tengbjerg.dk