Inspiration

Gratis promoverings materiale til at ”booste” klinikken

Som skoleleder af en skole der uddanner massører, akupunktører og zoneterapeuter betyder det meget for mig at kunne tilbyde mine tidligere kursister, men også andre indenfor fagene løbende inspiration og materiale til fortsat at udvikle sig og være nysgerrig efter mere viden om vores fag.

Da vi er et små behandlingsmetoder i et lille land med få skoler og dermed måske også færre inspirationsmuligheder har jeg igennem årene udviklet et stort netværk i udlandet og dette netværk har givet mig muligheden for at dele en masse Gratis promoveringsmateriale til at ”booste” klinikkerne med.

Der uddannes mange dygtige behandlere i Danmark, men mange af dem bliver ikke undervist i god markedsføring af deres behandlinger og klinikker. Derfor har jeg lavet en playliste på skolens youtubekanal hvor terapeuterne kan hente links til opslag på deres facebook og andre sociale medier. Især Facebook er smart på den måde at man kan planlægge et massage opslag flere måneder ud i fremtiden. 

Der er 5 vigtige formål med at planlægge diverse opslag. 

Klienter vil følge din side hvis:

  1. De bliver underholdt (med små sjove film/billeder/tilbud)
  2. De vil gerne inspireres (prøve nye behandlingsmetoder)
  3. De vil gerne oplyses (f.eks. om behandlingens virkninger)
  4. De vil gerne overbevises (hvorfor de skal vælge dig som behandler)
  5. De vil gerne have at du forudser behov (f.eks. mærkedage, jul, fødselsdage, påske, så de kan være på forkant med at købe gavekort til venner og familie)

Jeg har under denne artikel lagt et link til skolens Youtube kanal

Abonner på skolens youtube kanal her og se playlisten “Massagepromovering på Dansk”https://www.youtube.com/user/TengbjergMassorSkole

Så hvis man vil være ”first mover” med hensyn til de seneste behandlings-markedsføringsmuligheder, kan man kontakte mig på info@tengbjerg.dk

Herunder kan man se nogle eksempler på de gratis billeder man kan få lov til at bruge (dog uden at redigere i dem, da der er copyright)

Tengbjerg Sundhedsuddannelser
tengbjerg

Læs om vores uddannelser til Massør og Sportsmassør

Tilmeld dig Massørnyt og få løbende spændende artikler om inspirerende metoder og modtag udfordrende quizzer, samt historier fra ind og udland.

Følg skolens Facebook side og find mere inspiration.

Følg Dansk Massageforbund på LinkedIn og find mere inspiration.

Følg skolen på Instagram og find mere inspiration.

Tilmeld dig DM i Massage her.

Prøv evt. en af skolens mange quizzer her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.