Gratis promoverings materiale til at ”booste” klinikken - Tengbjerg Massørskole
Inspiration

Gratis promoverings materiale til at ”booste” klinikken

Som skoleleder af en skole der uddanner massører, akupunktører og zoneterapeuter betyder det meget for mig at kunne tilbyde mine tidligere kursister, men også andre indenfor fagene løbende inspiration og materiale til fortsat at udvikle sig og være nysgerrig efter mere viden om vores fag.

Da vi er et små behandlingsmetoder i et lille land med få skoler og dermed måske også færre inspirationsmuligheder har jeg igennem årene udviklet et stort netværk i udlandet og dette netværk har givet mig muligheden for at dele en masse Gratis promoveringsmateriale til at ”booste” klinikkerne med.

Der uddannes mange dygtige behandlere i Danmark, men mange af dem bliver ikke undervist i god markedsføring af deres behandlinger og klinikker. Derfor har jeg lavet en playliste på skolens youtubekanal hvor terapeuterne kan hente links til opslag på deres facebook og andre sociale medier. Især Facebook er smart på den måde at man kan planlægge et massage opslag flere måneder ud i fremtiden. 

Der er 5 vigtige formål med at planlægge diverse opslag. 

Klienter vil følge din side hvis:

  1. De bliver underholdt (med små sjove film/billeder/tilbud)
  2. De vil gerne inspireres (prøve nye behandlingsmetoder)
  3. De vil gerne oplyses (f.eks. om behandlingens virkninger)
  4. De vil gerne overbevises (hvorfor de skal vælge dig som behandler)
  5. De vil gerne have at du forudser behov (f.eks. mærkedage, jul, fødselsdage, påske, så de kan være på forkant med at købe gavekort til venner og familie)

Jeg har under denne artikel lagt et link til skolens Youtube kanal

Abonner på skolens youtube kanal her og se playlisten “Massagepromovering på Dansk”https://www.youtube.com/user/TengbjergMassorSkole

Så hvis man vil være ”first mover” med hensyn til de seneste behandlings-markedsføringsmuligheder, kan man kontakte mig på info@tengbjerg.dk

Herunder kan man se nogle eksempler på de gratis billeder man kan få lov til at bruge (dog uden at redigere i dem, da der er copyright)

Tengbjerg Sundhedsuddannelser
tengbjerg

Læs om vores uddannelser til Massør og Sportsmassør

Tilmeld dig Massørnyt og få løbende spændende artikler om inspirerende metoder og modtag udfordrende quizzer, samt historier fra ind og udland.

Følg skolens Facebook side og find mere inspiration.

Følg Dansk Massageforbund på LinkedIn og find mere inspiration.

Følg skolen på Instagram og find mere inspiration.

Tilmeld dig DM i Massage her.

Prøv evt. en af skolens mange quizzer her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du set vores anmeldelser?

Michael PedersenMichael Pedersen
21:24 05 Mar 24
Kæmpe stor ros for at afholde dm i massage 2024.Varm atmosfære, god energi og super godt tilrettelagt.En skole der brænder for at give eleverne, den bedst mulige uddannelse.Kan kun på det varmeste anbefale skolen.
Carsten AnderslundCarsten Anderslund
20:12 05 Mar 24
Carl NewburyCarl Newbury
11:28 29 Feb 24
Jeg har deltaget i Jeppes arrangementer i København siden 2017. VM i Massage er højdepunktet i mit års netværk med massageterapeuter fra hele verden. Godt gået Jeppe
csacco4csacco4
08:12 10 Feb 24
Indholdet var meget godt, og det samme var læreren. Kurserne er godt udført, meget godt forklaret med en god support. Jeg kan bare varmt anbefale til alle, der ønsker at udvide deres viden.
Maria FilatovaMaria Filatova
14:28 09 Feb 24
Et godt stykke arbejde er gjort for at promovere og udvikle massagekunst rundt om i verden! tak skal du have
Constantin RomanConstantin Roman
02:30 07 Jan 24
Jeg mødte Jeppe Tengbjerg for første gang ved det første World Massage Championship i 2017. Siden da har vi krydset veje mange gange, i forskellige samarbejder relateret til massageverdenen: internationale konkurrencer, danske konkurrencer, kurser, workshops, seminarer, masterclasses mv. . Her var Jeppe skaberen, arrangøren eller i det mindste var han en væsentlig faktor i dannelsen af disse værdifulde platforme for uddannelse, inspiration og promovering, for alle dem, der er involveret i massageverdenen, både som massageudbydere og som massageforbrugere.Jeppe har ydet et kæmpe bidrag til at fremme massageværdier i Danmark og verden. Der kunne siges meget om dette bidrag og om hans egenskaber som professionel og som person. Måske allervigtigst er, at Jeppe Tengbjerg er en inspiration og et forbillede. Han samler flittigt viden og erfaringer, hvorfra han skaber en kilde til ny viden og erfaring til andre og giver den videre.I dag er der allerede mange mennesker i verden, som har nydt godt af det kolossale arbejde, Jeppe konstant udfører. Jeppe er for mig et eksempel på flid, vedholdenhed og engagement.Jeg synes, at Jeppe Tengbjerg er et navn, der allerede er trådt ind i massagens historie.Vil du vide mere om Jeppes arbejde, så følg ham tæt på alle digitale kanaler, hvor han har publiceret talrige artikler og relevante materialer.Hvis du er en massageterapeut interesseret i at blive endnu bedre, så deltag i konkurrencer eller uddannelser promoveret af Jeppe Tengbjerg.Drømmer du om at blive massør, så kontakt Jeppe Tengbjerg.
Rasmus BirkvigRasmus Birkvig
15:06 03 Nov 23
Super godt forløb hos Jeppe & Co. Kan kun varmt anbefale Tengbjerg Massørskolemvh Rasmus
Camilla RingCamilla Ring
11:57 03 Nov 23
Har taget flere både uddannelser og kurser hos Jeppe og har kun godt at sige om det. Jeg har været rigtig tilfreds og bruger hver dag, al min tillærte viden i min klinik ✨
Anne BreinbergAnne Breinberg
10:06 22 Sep 23
God skole med et bredt spektrum af sundhedsuddannelser - både enkeltstående og overbyggende.Jeg har tidligere taget massøruddannelsen og hvad dertil hører og er pt. i gang med zoneterapiuddannelsen.
js_loader

Tengbjerg Massørskole

Uddannelser til Massør, Zoneterapeut og Akupunktør  

Genveje

Kontakt

Certifikater